Kapj 4 Tapétázás árajánlatot.

158 Tapétázás áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Tapétázás

Szabo Zsolt Zsolt

Szabo Zsolt Zsolt

Számlaképesen vállalunk lakásfelújítást. Ingyenes helyszíni felmérést árajánlat készítést Budapest és Pest megyében. Egyéb megyékben külön megbeszélés alapján Magánszemélyeknek es közületeknek egyaránt, referencia munkákkal a legmodernebb teknológiákkal. Igény szerinti anyagbeszerzéssel házhoz szállítással. Amit vállalunk : Festés-mázolás munkák Gipszkartonozás Bontás ( sitt szállítással is) Hideg-meleg burkolás (járolap, csempe,parketta, szőnyeg) Nyílászárok beépítése Homlokzati hőszigete
Tóth Róbert

Tóth Róbert

Üdvözlök minden kedves megrendelőt. Elege lett a megbízhatatlan ès igèrgető szakemberekből? Megbízható szakembert keres?Ne keressen tovább hiszen megtalálta. Kollègàmmal vállaljuk az ön lakása komplett festési munkálatait minősègben,gyors határidővel,kedvezmènyes àrakkal,garanciàval. Főbb tevèkenysègeink: -Festès -Glettelés -Màzolás -Tapètázás -Laminált padló lerakàs vagy legyen szó akàr tisztasági festésröl is. Ön megálmodja,mi megvalósítjuk. Nekünk az ügyfél elègedettsége a legfontosabb. Kere
László Nóvé

László Nóvé

Szobafestés, Lakásfelújítás Budapesten Minden bizonnyal Te is próbáltál már kifesteni egy szobát, esetleg egy egész lakást vagy házat. Ha ez így van, akkor tudod, hogy mennyi fejfájást tud okozni egy ilyen egyszerűen tűnő művelet és egyáltalán nem gyerekjáték. Mi ettől a fejfájástól (és még sok egyéb kellemetlenségtől) 100%-ban megkímélünk Téged és kedves családodat. Az egyetlen dolog, amit tőlünk kapsz (ha mi festjük, tapétázzuk ki lakást), az a friss, tiszta és szép otthon: ahogy megálmodtad
Farkas József

Farkas József

Minőség, megbízhatóság, precizitás, pontos munkakezdés, ami jellemez, ha minőséget szeretne korrekt áron kérem keressen bizalommal.
Tibor Vitai

Tibor Vitai

Minőségi munkavégzés,határidők betartása, reális árak. 20 éve egy adószám,egy telefonszám. Panaszmentes vállalkozás.
Nánási Zsolt

Nánási Zsolt

Ha megbízható kőműves vállalkozást keres,újonnan épülő ,illetve felújítandó Családi házához,akkor a legjobb helyen jár! 2003-ban alakultunk, 1996 óta folyamatosan az építőiparral foglalkozunk. Mindig a minőségi munkára tőrekszünk,megbízhatóságal, megfizethető árral párosulva. Célunk, hogy mindig tartós és szép munkát végezzünk.Első sorban,Kőműves és burkolási munkákkal foglalkozunk...
Szurkos István - egyéni vállalkozó

Szurkos István - egyéni vállalkozó

Szurkos István festő vállalkozó vagyok, több mint 10 éve foglalkozom szakmai és más építőipari szakmunkák kivitelezésével. A Szakifest Csapatával valamint szakmai kivitelező partnereimmel együtt minden esetben igyekeztem a megrendelőimmel a személyes megbeszélést kővetően kölcsönös szimpátia kiépítésére így zökkenőmentesen és gyorsan oldottuk meg mindig a rendkívüli helyzeteket.
Mihalik Dénes

Mihalik Dénes

családi házak teljes kivitelezése, régi házak tatarozása, felújítása,külső hőszigetelés, kerítés, kapu készítése, térkövezés, víz, villany, fűtés szerelés, belső átépítés, hidegburkolás, festés, mázolás, tapétázás, bádogos munkák, ácsmunkák, geotermikus fűtésrendszer kiépítése, passzív házak kivitelezése, felelős műszaki vezetés, egyéb szakipari munkák, Fakivágás.
Sinkó Zoltán

Sinkó Zoltán

A kőműves szakmában több mint 20 éve foglalkozom házak, épületek kivitelezésével. Megrendelőim elvárásait maximálisan figyelembe véve folyamatos magas minőségben dolgozom. A munkám legnagyobb elismerése, hogy a megrendelőim nem csak jó szívvel ajánlanak, hanem visszahívnak és újra igénybe veszik a szakmai tapasztalatomat a későbbi terveik megvalósításakor is.
Molnár Tibor

Molnár Tibor

Amikor az ember egy frissen festett lakásba költözik nincs gondja a felújításra. Viszont ahogyan telnek az évek az otthon - legyen az ház, házrész, lakás - felújításra szorul. Lehet ez a komfortérzet növelése, falak elhasználódása, színek kifakulása, szerelési munkálatok utáni helyreállítás, vagy meghibásodás miatt.
HANDYMAN

HANDYMAN

Szűcs József vagyok a HANDYMAN ezermester szolgáltatás 49 éves kivitelezője. Édesapám, aki még a régmúlt rendszerben nevelt engem, kicsi korom óta vitt magával minden helyre, ahol dolgozott. Mellette megtanultam szerelni, építkezni, kertet művelni és sok más dolgot, amiket ő elvállalt.
Bachesz Attila

Bachesz Attila

Festés, mázolás, tapétázás, magas színvonalon! Megbízható, korrekt határidő, ár! Homlokzati festést, hőszigetelést és gipszkartonozást is vállalok! Kül- és beltéri festés, fa és fémszerkezet mázolás, tapétázás, homlokzati hőszigetelő rendszerek készítése. Igényes és pontos kivitelezés.
Moker Építőipari Bt

Moker Építőipari Bt

A Moker Építőipari Bt magántulajdonú vállalkozás, mely a megrendelők legnagyobb megelégedése mellett folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni. A komplett kivitelezői munka mellett vállaljuk régi házak, üzletek, egyéb ingatlanok felújítását.
Hírös Color

Hírös Color

Drozdik Zoltán vagyok a Híroscolor alapítója. Épületek festésével, mázolásával, tapétázásával foglalkozunk Kecskemét és környékén. Közel 20 éves szakmai tapasztalat, és folyamatos után képzés segít a minőségi munka elvégzésében!
Home Creators

Home Creators

Akár generál kivitelezéssel vállaljuk, családi házak, lakások, nyaralók, külső és belső esztétikai felújítását, helyreállítását. Gipszkartonozást, festést, burkolást, villanyszerelést, nyílászáró cseréket és egyedi igényeket is.
Hudák Ferenc

Hudák Ferenc

Hudák Ferenc vagyok egyéni vállalkozó. Vállalkozásomat 15 éves tapasztalattal alapítottam. Évről évre egyre több munkát tudhatok magamévá. Felelősség teljes és versenyképes minőségben szolgálom ki ügyfeleimet.
Faragó Imre

Faragó Imre

Kecskeméten és Kecskemét vonzás körzetében több, mint 37 éve szobafestő-mázoló és tapétázó, előbb kisiparos, majd egyéni vállalkozó, megbízható, pontos, precíz nagy szakmai gyakorlattal rendelkezem.
Hőszigetelésfestés

Hőszigetelésfestés

Vállalkozásunk több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik az építőipar területén. Teljeskörű szolgáltatást nyújt kül- és beltéri felületek kivitelezésében az egész országban.
Császárfestés

Császárfestés

Egyéb építőipari munkálatok:kisebb kőműves munkák,javítások,nyílászárók beépítése,takarítási munkálatok megegyezés szerint.Igyekszem kielégíteni minden leendő ügyfelem igényét!
Kajdácsi József

Kajdácsi József

20 éves szakmai múlttal, kis létszámú (2-3 fő) csapattal főként magánlakások, belső kialakítását-átalakítását vállaljuk Kecskeméten és vonzáskörzetében.
Gurbai György

Gurbai György

Sok szeretettel köszöntöm honlapomon. Remélem böngészése eredményes lesz, és segítségére tudok lenni lakása, irodája, otthona festésében,felújításában.
Borbély Norbert

Borbély Norbert

Egyedi gipszkarton világítások kivitelezése, festés, mázolás. Családi házak, Irodák, Társasházak teljeskörű festését, díszítő festését vállaljuk.
TóthBAU

TóthBAU

Mi a pontosságban, precizitásban, megbízhatóságban hiszünk. Küldetésünk megépíteni azt, amit Ön megálmodott. Utánunk a munkánk “beszél”.
Épületpont Kft

Épületpont Kft

Burkolás, csempézés, járólapozás kifogástalan minőségben az Ön elképzelése szerint. Székesfehérváron és a környező településeken.
Subicz Róbert

Subicz Róbert

Önnek csak annyi a dolga, hogy megálmodja környezetét, a megvalósítást bízza megbízható, rugalmas és precíz szakemberre.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Tapétázás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen