Kapj 4 Takarítás árajánlatot.

210 Takarítás áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Takarítás

Lóránt Kucsapszki

Lóránt Kucsapszki

Üdvözlöm,a nevem Kucsapszki Lóránt . Takarító és park építő vállalkozásunk bővítéséhez keresünk megrendelőket. - házak, lakások nagy takarítása - irodák rendszeres takarítása - iskolák rendszeres takarítása - óvodák rendszeres takarítása - társasházak rendszeres takarítása - lépcsőházak rendszeres takarítása - szállodák,apartmanok rendszeres takarítása - felújitás utáni takarítás - zöldterület kezelése, park építés - ingatlan karbantartása • Az áraink - nm - óra díj vagy fix megegyezés
Eleonóra Ducsai

Eleonóra Ducsai

Tíz éve csinálom. Precizen, szépen dolgozok, az ügyfeleim szerint. Mottóm: szépen, gyorsan a lehető legtökéletesebben. Vasalok, ablakot tudok tisztítani, kerettel és redőnnyel együtt, függöny le- és feltétele. Felújítás utáni takarítás. Sütő tisztítás.
Kitti Mercédesz Simon

Kitti Mercédesz Simon

Üdvözlöm. Egyéni vállalkozóként vállalok extrém, általános és pipere takarításokat,egyéb munkálatokat.
Bene Szabolcs

Bene Szabolcs

A SZINT 2001-ben kezdte meg a működését, 2015. június 30. napjával beolvadt az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-be. Alapfeladatként a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának intézményeit és a 100% Önkormányzati tulajdon hányadú házak takarítási feladatait látjuk el. Emellett Szeged Város tulajdonát képező IKV Zrt. kezelésében lévő területek területrendezése, gondozása is a feladataink közé tartozik. Ezen kívül vállaljuk intézmények, cégek, társasházak, magánszemélyek sze
Palkovits Attila

Palkovits Attila

36 éves Vállalkozói gyakorlattal,tapasztalattal,rutinnal,megfelelő hozzáállással,jól bevált módszerekkel,minőségi szerszámokkal,eszközökkel végzem az általam elvállalt és a Megrendelőktől elvárt munkákat .
Valéria Tóth

Valéria Tóth

Nagytakarítás vállalunk. Megbízható körültekintő és aprólékos oda figyeléssel bárhol bármikor maximálisan teljesítünk. Festés akár beköltözés vagy bármilyen tevékenységet követően mindent amit csak ránk bíznak 110%-os portalanítás,prszívózás,ablak tisztítás, fertőtleítés a ház minden pontjában. Ha szeretnének hívjanak bátran és bizalommal. Amint tudunk válaszolunk kérem legyenek türelemmel. Mindent meg teszünk önökért amit lehet sajnos van egy kis probléma megoldjuk nem sokára és minden munkát
Hedvig Mezei

Hedvig Mezei

Tisztelt Megrendelő. Amennyiben rám esik a választása garantált a minőségi munkavégzés. Pontos,tiszta és igényes precíz munkát végzek.
Edit Árváné

Edit Árváné

Leginkább irodatakarítással foglalkozunk, heti és napi rendszerességel. A munkákat a precizítás és a tökéletesen elvégzett munka jellemzi. Nagy figyelmet fordítva a megrendelő kérésének és arra, hogy ez a szolgáltatás nagyfokú bizalmat igényel. Szép napot.
Zsolt Horvát

Zsolt Horvát

Mert a képességeink és az ambícióink egybeesnek a cég elvárásaival és céljaival,így hosszútávon mindannyian egymás segítségére lehetünk. Csak így tudunk sikeresek lenni.
Hajnalka Berkesnè Pál

Hajnalka Berkesnè Pál

Megbízhatóak vagyunk, de emberek. Tudásunknak megfelelően vègezük el a ránk bízott munkát. Vállalunk èpitkezèst utáni pipere takaritást, Lakások, házak, folyosók takaritását
Csaba Csorba

Csaba Csorba

9.Éve sikeresen működik a vállalkozásom azóta rengeteg lépcsőházat,irodát, nyaralót, kúriát és magánházat varázsoltunk tisztává.Profik vagyunk.A felmérést követően nagyon gyorsan adok ajánlatot és időpontot a munka elvégzésére.Hívja a tisztaság vonalát és nem fog csalódni.
Elek Sándor Lakatos

Elek Sándor Lakatos

Erkölcsös megbízható precíz, maximalista univerzális vagyok az építőmesteri szakmunkákban, mint az életben. Kitűnő szervezési készséggel rendelkezem.
Lászlónè Penti

Lászlónè Penti

Üdvözlöm Önöket,több mind 10 dolgozom a Takarítás tisztítás sí.munkában 8 fős kolègámal egyút 3 gyermekes anyuka vagyok szeretem a munkám és szeretem a Tisza ès friss illatot ès a rendet na de kèrem ász kèrtèk tölem hogy írjak valamit hogy még győztem az úgy feleket hogy mèrt engem választanak hát èn a kèt kezú munkáinkalfogjuk az úgy feleket meg gyözni kérem hívjanak bizalommal és állunk redelkezèsúkre munka szerzödèsel dolgozúnk ès számla kèpesen.köszönöm hogy el olvasták levelem Üdvözlettel
Szilvia Sebestyén

Szilvia Sebestyén

Vállalom családi házak és lakások, rendszeres vagy alkalmi takarítását, házvezetést. Valamint függönyök és lakástextíliák varrásával egyedi elképzelései alapján is készséggel állok rendelkezésére.
Anett Barothi

Anett Barothi

8 evet dolgoztam kulfoldon szallodakban mint szobalany illetve tavaly ota takaritok lakasokat. Hazvezeto noi feladatok nem okoznak gondot. Vasalast, nagytakaritast illetve bevasarlast is szivesen vallalok. Koszonom.
Anita Fehér

Anita Fehér

Budapest területein , lakás takarítással és épület takarítással foglalkozom . Számos új építésű ingatlant , társas házat , gyógyszertárat , mély garázst , hotelek szállodák takarítási munkáit eredményesen adtunk át a megrendelőinknek . A kolléga nők alapos precíz munkát végeznek , és megbízhatóak , erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezünk . Referenciával rendelkezem mind cégektől , mind magánszemélyektől . Rugalmasak vagyunk megrendelőinkhez így előre egyeztetett idő pontban hétvégén is dolgozunk
Kinga Pilipecz

Kinga Pilipecz

Iroda, irodáház és lépcsőház takarítással foglalkozom Nagytarcsán és vonzáskörzetében. Helyszínhez, feladathoz kötötten kidolgozott, hatékony eljárásokkal tevékenykedem. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Helyszíni felmérés alapján kedvező, személyre szabott árak, egyedi megállapodás után. Rugalmas vagyok, elérhető közelségben az ügyfélhez.
Zsolt Tremmel

Zsolt Tremmel

Adatlapom MASZKBAN és KESZTYŰBEN találkozik jómagam és csapatom az ügyfeleimmel Tisztelt Megrendelő . Vállalkozásunk együttműködését ajánljuk fel önnek fővállalkozás keretében. Csapatom 2 fő profillal rendelkezik: 1. Fertőtlenítő, nagy- és piperetakarítással, gépi ill. kézi formában, egyszeri vagy többszöri gyakorisággal. Ezen kívül foglalkozunk még ablaktisztítással, építkezés alatti, utáni illetve napi rendszeres takarítással és építőipari segédmunkával, kertgondozással. 2. Hideg- és
Kiss Alexandra

Kiss Alexandra

Az árat a kompexitás jellemzi, benne van minden ami a takarítás fogalmát kimeríti. Nincs külön ár általános és nagytakarításra, itt minden benne van az óradíjban. Plussz a rendszeres takarítást kérő ügyfeleknek 3 hónap után ingyenes szőnyeg és kárpittisztítás rendszeres időközönként. Mindent mi viszünk-tisztítószert, mikroszálas kendőket, porszívót.
Freedom Clean Kft

Freedom Clean Kft

A Freedom Clean az a cég, ahol kiállunk az erkölcsi és morális értékek mellett, az üzletfeleinket és munkatársainkat is partnernek tekintjük. Megbecsüljük az emberi kapcsolatokat és betartjuk a szavunkat. A Freedom Clean az a cég, ahol a 11 éves takarítástechnológiai tapasztalat, a 20 éves minőségbiztosítási területen szerzett tapasztalat, a szervezet méretéből adódó rugalmasság és lendület és az innováció iránti szenvedély áll hadrendbe Önökért.
Tímea Pócs

Tímea Pócs

Alapos, precíz munkát végzek. Hétfőtől péntekig a kora reggeli órákban 06.00-08.00-ig, délután pedig 18.00-tól, valamint hétvégén a megrendelő igényeinek megfelelően tudok takarítást vállalni. Akár lépcsőházak és üzemi területek, irodák takarítását is nagyon szívesen vállalom.
Zsóka Nyitrai

Zsóka Nyitrai

Szeretem a tisztaságot, precíz pontos vagyok, és a rámbízott feladatot maximálisan elvégzem. De ezt csak megtapasztalás után tudják a megrendelők kinyilvánítani, milyen minőségben végeztem el a rám bízott munkát. Szeretettel várom a kihívást.
János Bohács

János Bohács

Sziasztok Bohács János vagyok egyéni vállalkozó a vállalkozásomat jellemzi hogy gyors ;rugalmasság ;precizitás. nagyobb takaritásnál akkár több emberrel is végzem a munkát Ház takarítást ,iroda takarítást és építkezés utáni takaritást vállalok egyedül vagy akkár a brigáddal Kedvezményekkel ,és habnagyobb takarítás akkor ár kedvezményt is adok családi házaknál is
Bella tam takarító Kft

Bella tam takarító Kft

Üdvözlöm vállalunk építkezés utáni takarítás irodatakarítás általános takarítások gyors és precíz munkával dolgozom hívjanak bizalommal
Deep Cleaning Kft.

Deep Cleaning Kft.

Teljeskörű lakás takarítás,kárpit,szőnyeg -szőnyegpadló tisztítás,autókárpit tisztítás,fertőtlenítés atkátlanítás és ózonos fertőtlenítés kiszállással egész Pest megye területén.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Laszlo G.
Takarítás   07/06/2021

Nagyon rugalmasak és gyorsak voltak időpont tekintetében! Albérlő után nehéz kihívás volt, de tökéletes munkát végeztek. Mindenkinek tudom ajánlani!

         
Sárkány I.
Takarítás   23/04/2021

Profi szolgáltatók, nagyon értik a dolgukat, precizek, pontosak, odafigyelnek a részletekre is, rugalmasak! Csak ajánlani tudom őket!

Egyéb információ
Ha Takarítás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen