Kapj 5 Takarítás árajánlatot.

181 Takarítás áll készen.

KAPJ 5 AJÁNLATOT

Top 25 legjobb Takarítás

Ducsai Eleonóra

Ducsai Eleonóra

Tíz éve csinálom. Precizen, szépen dolgozok, az ügyfeleim szerint. Mottóm: szépen, gyorsan a lehető legtökéletesebben. Vasalok, ablakot tudok tisztítani, kerettel és redőnnyel együtt, függöny le- és feltétele. Felújítás utáni takarítás. Sütő tisztítás.
Korrekt Szolgáltatások Kft

Korrekt Szolgáltatások Kft

Tisztaság az élet minden területén A takarítás sokak számára a nem-szeretem dolgok közé tartozik. A Korrekt Szolgáltatások Kft. csapatánál úgy gondoljuk, hogy mindenkinek megjár a tisztaság, ráadásul fáradság nélkül. Mit mondanak ügyfeleink? Miért elégedettek a legtöbben? Megbízhatóság Nagy gonddal választjuk ki munkatársainkat, hogy garanciát tudjunk vállalni a munkánk után. Korrekt hozzáállás Hűen a nevünkhöz minden területen korrekten járunk el. Professzionális gépek, berendezések Mun
Horvath  Evelin

Horvath Evelin

Jó napot . Horvath Evelina Top Cleaning 2020 magán vállalkozás vezetője vagyok . Megbízható csapatommal több magán lakás takarításon vagyunk már túl ahova mindig szívesen várnak minket vissza . A megbízhatóság és a precizitás fontos számunkra,
Balogh Vanessza

Balogh Vanessza

Üdv. Egyéni vállalkózó vagyok. nagy ÖRÖMMEL dolgoznák önnöknek, ügyes ,percíz lányaim vannak akik magukra és környezetükre igényesek, jó munka erők, figyelmesek, megbizhatóak tiszta alapos munkát végeznek, együtt müködö CSAPAT VAGYÜNK. EGYÜTT BÁRMIRE KÉPESEK VAGYUNK. Elérhetőségem: 30 454 44 85
Novák Barbara

Novák Barbara

Üdv. A nevem Novák Barbara,18 éves vagyok. Magán vállalkozóként tevékenykedek,azon belől pedig takarítással foglalkozom. Hatalmas szeretettel töltöm be állásom,és maximális odafigyeléssel,precizitással. Szeretnék még több munkát vállalni. Köszönöm ha elolvastad,legyen szép napod.
Mezőtárs Kft.

Mezőtárs Kft.

Több mint 10 éve a tisztaság szolgálatában. A Minden Tiszta Lesz takarító szolgálatunk több, mint 10 éve végzi tevékenységét Miskolcon és környékén. Vállalkozásunk a takarítással kapcsolatosan minden igényt kielégítően a maximális elégedettségre törekszik partnereivel. Az évek alatt megtanított bennünket az élet a takrítással kapcsolatos különféle problémák kezelésére és ezek a folyamatos kihívások mára már rutinszerű eljárásokká szelídültek. Elmondhatjuk, hogy a takarításban nem ismerünk leh
Csorba  Csaba

Csorba Csaba

9.Éve sikeresen működik a vállalkozásom azóta rengeteg lépcsőházat,irodát, nyaralót, kúriát és magánházat varázsoltunk tisztává.Profik vagyunk.A felmérést követően nagyon gyorsan adok ajánlatot és időpontot a munka elvégzésére.Hívja a tisztaság vonalát és nem fog csalódni.
Hajdúnè Czibak Erika

Hajdúnè Czibak Erika

Mindenfèle takarítási munkálatokat,illetve fertőtlenitèseket,legyen az Covid 19 után,vagy akár előtt.Garantálni merem hogy precíz munka vègzès lessz a vègeredmèny.Csapatom jó ès kifogástalan munkát vègez,ès maximalisták.Ezèrt merem magunkat ajánlani,mivel csalódni nem fognak munkákban.Tudjuk a folyamatos munkalehetősèg ès a hosszútávú munka a cèlunk. Üdvözletem.Hajdúnè Czibak Erika
Németh  Anita

Németh Anita

Jó napot kívánok én garantálom, hogy ami munkát el vállalok azt úgy adom ki a kezemből, hogy megfeljen az elvárasnak,na és a mostani helyzetre tekintettel most nagyobb figyelmet kell szánni a tisztaságra. szeretek is takarítani meg szeretem a tisztasagot ami ebbe a munkába fontos. Nem fog csalódni.
PRO – FRÉZIA Kft.

PRO – FRÉZIA Kft.

Vállalkozásunk 2001. március 5-én kezdte működését, kerekegyházi, később kecskeméti székhellyel, fő tevékenységünk a professzionális takarítás. Cégünk folyamatosan fejlődik, a kezdeti 5.000 m2 után ma már 65. 000 m2-en takarítunk, 75-80 fős létszámmal, sőt alvállalkozásaink révén helyt állunk külterületek, zöldövezetek rendbetétele, karbantartása, télen pedig hó takarítása és csúszásmentesítése során, több hektáros területeken.
Karcher

Karcher

Betanított dolgozóink irodaépületeket, ipari csarnokokat, irányítási központokat, kapcsolótermeket, folyosókat, tanácskozótermeket, konferenciatermeket, szállodai szobákat és más közösségi épületeket, áruházak és bevásárló központok eladó- és raktártereit takarítják
ER-VO

ER-VO

Kitartó munkánk meghozta gyümölcsét, hiszen az alapítás óta eltelt közel 15 év alatt több mint 60 fős vállalkozássá nőtt az Er-Vo, 2014-ben pedig egy második telephelyet is kialakítottunk Jármi után Fehérgyarmaton.
Carpex

Carpex

A takarítás területén 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Széleskörű szolgáltatásainkkal az Ön minden igényét ki tudjuk elégíteni a helyi adottságoknak megfelelően a legalkalmasabb eszközökkel.
Hírös Clean

Hírös Clean

Mindennapjaink során sokszor nehéz figyelni a rendre és a tisztaságra. Hozzánk bizalommal fordulhat, hiszen maximálisan megértjük és alkalmazkodunk mindenfajta igényhez.
B&A Clean Kft.

B&A Clean Kft.

Takarító alkalmazottaink rendszeresen végeznek munkát magánházakban, intézményekben és irodákban egyaránt. Mindent megteszünk, hogy elégedett legyen a munkánkkal.
Takarítási szolgáltatás

Takarítási szolgáltatás

Üdvözlünk Budapest és környékén, ahol mi abban hiszünk hogy a bizalmad megnyerése annyira fontos mint egy rendezett, tiszta ház és üzlet.
Mizsei-Épker Kft.

Mizsei-Épker Kft.

Cégünk vállalja irodák, előterek, lépcsőházak, étkezők, mosdók, zuhanyzók professzionális takarítását. Keressen minket!
Profi Takarítás Kaposvár

Profi Takarítás Kaposvár

Kevés profi takarító van a városban,ezt szerettük volna kiküszöbölni!!!Sikeresen működünk immár 4 éve!
TriArco

TriArco

Cégünk vállalja irodák, ipari és kereskedelmi területek takarítását a legmagasabb színvonalon.
Dig-Build Kft.

Dig-Build Kft.

Teremtsen időt magának és töltse azokkal, akiket a legjobban szeret! A takarítást bízza ránk!
BerniClean

BerniClean

Elsősorban Székesfehérváron és környékén vállalunk takarítást.
PATRONAL-DUO Kft.

PATRONAL-DUO Kft.

Napi takarítási szolgáltatás Győr és környékén
Takarítóbrigád

Takarítóbrigád

TAKARÍTÁS az Ön igényei szerint!
Szolgáltatói regisztráció - Ingyen

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Takarítás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen