Kapj 4 Szőnyegtisztítás árajánlatot.

151 Szőnyegtisztítás áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Szőnyegtisztítás

Bene Szabolcs

Bene Szabolcs

IKV Zrt. Szegedi Intézmény Takarító Üzletág A SZINT 2001-ben kezdte meg a működését, 2015. június 30. napjával beolvadt az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-be. Alapfeladatként a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának intézményeit és a 100% Önkormányzati tulajdon hányadú házak takarítási feladatait látjuk el. Emellett Szeged Város tulajdonát képező IKV Zrt. kezelésében lévő területek területrendezése, gondozása is a feladataink közé tartozik. Ezen kívül vállaljuk intézmé
NETFuture Kft.

NETFuture Kft.

Évtizedes gyakorlattal és profi, vegyszermentes technológiával helyben tisztítunk mindent Budapesten és Pest megyében ami a profilunkba vág: - kárpitozott bútorok - szőnyegek - matracok, ágybetétek, heverők és franciaágyak - gépkocsi kárpitok - babakocsik és egyebek Ajánlóink már sok éve a Kanizsa Trend Kft. az Andante bútorok gyártója és a Cardo, "az alvás szakértője". Fizetési mód készpénzben vagy bankkártyával. Honlapjaink a referenciákkal és árjegyzékkel: www.netfuture.hu és www.karpittiszt
Ózon fertőtlenítés

Ózon fertőtlenítés

Az általunk előállított Ózon, ahogy vírussal, baktériummal, penésszel, gombával, mikroorganizmussal, oxidációs kapcsolatba kerül, azonnal elpusztul és megsemmisül. Munkáink nagy részét az autó klímáinak fertőtlenítése és utasterük szagtalanítása teszi ki. Emellett még fertőtlenítünk lakásokat, Kórházak műtőit, orvosi rendelők várótermeit, éttermek konyháit, gyümölcs-zöldség raktárakat, dohos kellemetlen szagú helységeket, hús feldolgozó és tejtermékeket előállító üzemek hűtőit.
Fehér Lajos

Fehér Lajos

20 éves tapasztalattal rendelkezem. Bio - és vegytisztítást alkalmazok a szennyeződés típusától és a vevőim kérésétől függően. A kézi perzsaszőnyegtől a rongyszőnyegig minden szőnyegtípust minőségi garanciával vállalok. A hordozható szőnyegeket ingyenesen el - és visszaszállítom. Helyszíni szőnyeg - és kárpittisztítást vállalok, padlószőnyegek, székek, ágyak és ülőgarnitúrák esetében.
Angyalmosoda

Angyalmosoda

Kézi- és gépiszőnyegek, gyapjúszőnyegek, perzsaszőnyegek tisztítását vállaljuk. A szőnyegtisztítás mögött 25 év szakmai tapasztalata áll. Technológiánk egyedi elő- és utókezelésből, mélytisztításból áll. Tisztítás előtti portalanítás, foltkezelés, profi gépsorokon való tisztítás, házhozszállítás jellemzi a szolgáltatásunkat.
Hajdu Körbi

Hajdu Körbi

A szolgáltatásainkat 2004 óta egyéni vállalkozóként kínáljuk lakossági ügyfeleink számára az ország hat megyéjében, valamint a fővárosban (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye), ezen kívül a szállodák és intézmények országosan is igénybe vehetik tisztítási szolgáltatásainkat.
Kiss Gergely

Kiss Gergely

Szolgáltatásaink igénybevétele több lehetőséget ad a megrendelőnek: atkaürülék eltávolítása a helyszínen. szőnyegek mélytisztítása és helyszíni mosása, ülőgarnitúrák mélytisztítása és mosása a helyszínen, konyhai székek tisztítása, puffok tisztítása, autókárpitok és autótetőkárpit tisztítása, tetőkárpittisztítása
BarZak Szőnyegmosó

BarZak Szőnyegmosó

A szőnyegtisztítás a BarZak Szőnyegmosóban vibrációs porolással kezdődik. Ennek az eljárásnak köszönhetjük, hogy a szőnyegedet meg tudjuk szabadítani a portól. A súrológépes mélytisztítás miatt teljesen por és vegyszermentes szőnyeget kapsz vissza, ha nálunk mosatod a szőnyegedet.
Kitisztítlak

Kitisztítlak

Vállalkozásunk fő profilja a kárpit, matrac és szőnyegtisztítás. Szolgáltatásaink között most már elérhető a gőztisztítás is, amely minden tisztításnál igénybe vehető. Ülőgarnitúra, fotel, szék, ágy, matrac, szőnyeg és autókárpit mélymosása helyszíni tisztítással történik.
KissTisztítás

KissTisztítás

Kiss Gergely vagyok, kárpitok, szőnyegek, perzsa szőnyegek, járólapi fuga, matracok, ágyak és autókárpitok helyben történő mélytisztításával és fertőtlenítésével foglalkozom, rövid határidővel és száradással, szerte az országban.
ER-VO

ER-VO

Kitartó munkánk meghozta gyümölcsét, hiszen az alapítás óta eltelt közel 15 év alatt több mint 60 fős vállalkozássá nőtt az Er-Vo, 2014-ben pedig egy második telephelyet is kialakítottunk Jármi után Fehérgyarmaton.
Pallagi Róbert e.v.

Pallagi Róbert e.v.

SZŐNYEG ÉS KÁRPIT TISZTÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG SZÁLLÍTÁSSAL! Cégünk 1995-óta működik családi vállalkozás formájában. Üzleti filozófiánk lényege nem más, minthogy a szolgáltatás középpontjában mindig a megrendelő áll!
Carpex

Carpex

A takarítás területén 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Széleskörű szolgáltatásainkkal az Ön minden igényét ki tudjuk elégíteni a helyi adottságoknak megfelelően a legalkalmasabb eszközökkel.
AUTOTISZTITO.HU

AUTOTISZTITO.HU

Kecskeméti székhellyel rendelkező, professzionális tisztítási szolgáltatást kínáló vállalkozás. Célunk, hogy a magukra és környezetükre igényes személyek számára megoldást kínáljunk.
Huszár és társai Kft.

Huszár és társai Kft.

Kecskeméten akár 48 órán belül házhoz megyünk, és szakszerű kárpittisztítást végzünk 100% garanciával. Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, folteltávolítás a szakterületünk.
Hírös Clean

Hírös Clean

Mindennapjaink során sokszor nehéz figyelni a rendre és a tisztaságra. Hozzánk bizalommal fordulhat, hiszen maximálisan megértjük és alkalmazkodunk mindenfajta igényhez.
Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Cégünk szőnyegtisztítással és kárpittisztítással foglalkozik. Legyen az gyapjú, shaggy, kézi perzsa, vagy padlószőnyeg nyugodtan ránk bízhatja a koszos munkát
Hörömpő József

Hörömpő József

Olyan tiszta, hogy repülni tudna... ...mert nincs benne POR! PISZOK!! ATKA!!! Szőnyegek, Kárpitok, Autókárpitok Mélytisztítása Atkamentesítéssel!
Szőnyegtisztitás

Szőnyegtisztitás

Vállalok szőnyeg vagy kárpit tisztitást, alkalmi- és nagytakaritást egyaránt.10 éves tapasztalat és professzonális gépek állnak rendelkezésre.
Szőnyegtisztítás-Kárpittisztítás

Szőnyegtisztítás-Kárpittisztítás

Szőnyegtisztítás-Kárpittisztítás! Szőnyegtisztítás háztól házig! Budapest és környékén. Kárpittisztítás kiszállásal. Kedvező árak!
Tokodi Zoltán E.v.

Tokodi Zoltán E.v.

Vállaljuk padlószőnyegek és kárpitozott bútorok tisztítását cégek és magánszemélyek részére, Székesfehérváron és vonzáskörzetében.
Rapid szőnyegtisztítás

Rapid szőnyegtisztítás

Mi garantáltan újjávarázsoljuk lakása ékét, szőnyegének friss, kellemes illatot adunk, eltüntetjük a legmakacsabb foltokat is!
Dig-Build Kft.

Dig-Build Kft.

Teremtsen időt magának és töltse azokkal, akiket a legjobban szeret! A takarítást bízza ránk!
Kárpittisztítás Kecskemét

Kárpittisztítás Kecskemét

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, bútortisztítás kiszállással az Ön otthonában
Alba-Papír Higiénia Kft.

Alba-Papír Higiénia Kft.

Szőnyegtisztítás Székesfehérvár területén el- és visszaszállítási lehetőséggel.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Szőnyegtisztítás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen