Top 10 Legjobb Takarító Cégek itt: Pest

Kapj 4 Takarítás árajánlatot.

KAPJ 4 AJÁNLATOT
Kinga Pilipecz

Kinga Pilipecz

Takarítás · Nagytarcsa, Pest
Iroda, irodáház és lépcsőház takarítással foglalkozom Nagytarcsán és vonzáskörzetében. Helyszínhez, feladathoz kötötten kidolgozott, hatékony eljárásokkal tevékenykedem. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Helyszíni felmérés alapján kedvező, személyre szabott árak, egyedi megállapodás után. Rugalmas vagyok, elérhető közelségben az ügyfélhez.
János Bohács

János Bohács

Takarítás · Szigetszentmiklós, Pest
Sziasztok Bohács János vagyok egyéni vállalkozó a vállalkozásomat jellemzi hogy gyors ;rugalmasság ;precizitás. nagyobb takaritásnál akkár több emberrel is végzem a munkát Ház takarítást ,iroda takarítást és építkezés utáni takaritást vállalok egyedül vagy akkár a brigáddal Kedvezményekkel ,és habnagyobb takarítás akkor ár kedvezményt is adok családi házaknál is
Carpex

Carpex

Takarítás · Csővár, Pest
A takarítás területén 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Széleskörű szolgáltatásainkkal az Ön minden igényét ki tudjuk elégíteni a helyi adottságoknak megfelelően a legalkalmasabb eszközökkel.
Takarítási szolgáltatás

Takarítási szolgáltatás

Takarítás · Budaörs, Pest
Üdvözlünk Budapest és környékén, ahol mi abban hiszünk hogy a bizalmad megnyerése annyira fontos mint egy rendezett, tiszta ház és üzlet.
Mizsei-Épker Kft.

Mizsei-Épker Kft.

Takarítás · Cegléd, Pest
Cégünk vállalja irodák, előterek, lépcsőházak, étkezők, mosdók, zuhanyzók professzionális takarítását. Keressen minket!
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Laszlo G.
Takarítás   07/06/2021

Nagyon rugalmasak és gyorsak voltak időpont tekintetében! Albérlő után nehéz kihívás volt, de tökéletes munkát végeztek. Mindenkinek tudom ajánlani!

         
Sárkány I.
Takarítás   23/04/2021

Profi szolgáltatók, nagyon értik a dolgukat, precizek, pontosak, odafigyelnek a részletekre is, rugalmasak! Csak ajánlani tudom őket!

Ha Takarítás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen