Top 10 Legjobb Festők itt: Pest

Kapj 4 Szobafestés árajánlatot.

KAPJ 4 AJÁNLATOT
Zoltán Pöloskei

Zoltán Pöloskei

Szobafestés · Verőce, Pest
Családban generáciokon át öröklődött a szobafestő szakma. Már egész kiskoromtól kezdve elsajátitottam a szakma fortélyait. Munkámra igényes és precíz vagyok. Nem ugrálok az ügyfelek között és igyekszem mindíg tartani a határidőket.
Pulai István EV.

Pulai István EV.

Szobafestés · Vecsés, Pest
Pulai István vagyok, több, mint 45 éve dolgozom szobafestőként, előbb kisiparosként, majd egyéni vállalkozóként számos elégedett ügyféllel rendelkezem.. Családi vállalkozásunkban fiammal lassan 18 éve dolgozunk együtt szolgáltatásainkat bővítettük : a festés, mázolás, tapétázás mellett vállalunk gipszkartonozást, villanyszerelést, burkolást, járulékos kőműves munkákat, festés után takarítást, lakás átalakítást, lakásfelújítást.
Kiss Dávid

Kiss Dávid

Szobafestés · Érd, Pest
Helyszíni felmérés után pontos árajánlattal állunk rendelkezésére.
Szikriszt Zsolt

Szikriszt Zsolt

Szobafestés · Verőce, Pest
House painter & Decorator

House painter & Decorator

Szobafestés · Galgahévíz, Pest
Nagy Miklós

Nagy Miklós

Szobafestés · Fót, Pest
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Vigh E.
Szobafestés   07/07/2021

Kiemelkedően korrekt és munkaorientált hozzáállás. A szemrevételezés alkalmával felmérték az ingatlant, amire már a helyszínen tudtak egy munkatervet és egy arányosított munkadíjat mondani. A munka minősége kifogástalan, pedig az ingatlan messze nem volt jó állapotban. Az egész folyamat alatt folyamatosan egyeztettek velem mindenről, mindent úgy csináltak meg, amilyennek én szerettem volna, Várakozáson felüli készséges, intelligens és dolgos csapat.

         
Nikoletta L.
Szobafestés   08/06/2021

Maximálisan elégedett voltam az elvégzett munkával! Hétvégén is dolgozott, többször visszajött, mert több munkát is adtam neki. Mindannyiszor nagyon rugalmas volt, pontos! Kedves, udvarias. Megbízható. Az elvégzett munka számomra teljesen tökéletes! Kar, hogy nem tudok fotót feltölteni, hogy lássátok milyen szép lett! ☺️ Köszönöm szépen Gábor! Örülök, hogy téged valasztottalak!

         
Cseh M.
Szobafestés   27/04/2021

Kituno. Gabor pontos volt, mar meg is tette a festest masnap. Nagyon szepen dolgozik, udvarias, helyes fiatal ember. Nagyon is ajanlom. Es nem draga pedig jo anyagokkal dolgozik. Koszonom Gabor es Homerun! :)

         
Tóth Á.
Szobafestés   23/04/2021

A feladat adott volt számára és szépen megcsinálta, bár fiatal kora ellenére nem rendelkezik több évtizedes tapasztalattal és számomra picit lassúnak tűnt, de a jómunkához idő kell és nem mellékesen szépen,foltmentesen festett, a hibákat, repedéseket eltüntette így a munkájával megvagyok elégedve. Megbízható, ajánlom másoknak is. Tisztelettel : Tóth Á.

Hasonló szolgáltatások
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen