Top 10 Legjobb Laminált Padló Lerakása itt: Pest

Kapj 4 Laminált Padló Lerakása árajánlatot.

KAPJ 4 AJÁNLATOT
Zoltán Pöloskei

Zoltán Pöloskei

Laminált Padló Lerakása · Verőce, Pest
Családban generáciokon át öröklődött a szobafestő szakma. Már egész kiskoromtól kezdve elsajátitottam a szakma fortélyait. Munkámra igényes és precíz vagyok. Nem ugrálok az ügyfelek között és igyekszem mindíg tartani a határidőket.
Bécsi Parketta

Bécsi Parketta

Laminált Padló Lerakása · Pilisborosjenő, Pest
Több mint 25 évvel ezelőtt alakult családi vállalkozásból lettünk egy ma már országos viszonylatban elismert céggé. Üzletünkben a minőségi padlóburkolatok széles választéka megtalálható: Kaindl lamináltpadlók, fapadlók és vinylpadlók, Befag szalagparketták, Mátraparkett svédpadlók, Wineo vinylpadlók.
Keresztesi János

Keresztesi János

Laminált Padló Lerakása · Budaörs, Pest
Keresztesi János vagyok, 20 éve tevékenykedem az építőiparban mint meleg burkoló, igény esetén festő, hidegburkoló valamint asztalos társam is tud konkrét ajánlatot adni az igény szerinti munkálatokra.
Parketta szakik

Parketta szakik

Laminált Padló Lerakása · Dunavarsány, Pest
Parkettázás, csiszolás, lakkozás a lehető legjobb minőségben, nagy szakértelemmel és precizitással Budapesten és vidéken egyaránt.
Szabó Tamás

Szabó Tamás

Laminált Padló Lerakása · Pomáz, Pest
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Hubicska M.
Laminált Padló Lerakása   30/03/2021

A megbeszélt időpontban megérkezett,a laminált padlót szépen lecserélte.Aznap a szegőlecet nem sikerült felrakni de ezt a mai nap pótolta. Kicsit dolgzhatna gyorsabban is de a végeredmény szép lett.Nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Laminált Padló Lerakása város szerint
Ha Laminált Padló Lerakása szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen