Szolgáltató Vagyok
Lakás Takaritás

Kapj 4 Pest Mogyoród Lakás Takarítás árajánlatot.

121 Takarító Cég áll készen itt: Mogyoród.

Hogy miért a HomeRun-t válaszd Mogyoród Lakás Takaritás kérésedhez?

 • Összesen 121 Takarító Cég áll készen a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani Mogyoród környékén.

 • Az átlagos 4,8 értékelési pontok megkönnyítik a megfelelő szolgáltató kiválasztását Mogyoród környékén.

 • Az összesen 27 valódi és jóváhagyott értékelés Mogyoród környékéről hasznos lesz a döntés meghozásánál.

 • Tavaly 122 Lakás Takaritás ügyfél bízott meg a HomeRun-ban Mogyoród környékén.

 • Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a szolgáltatóink a legjobb szolgáltatást nyújtják. A HomeRun-nal biztosítva vagy, hogy a munka a legnagyobb rendben fog lezajlani.

Top 40 Legjobb Takarító Cég Szolgáltatás Itt: Mogyoród, Pest

WinClean S. photo

WinClean S.

11.05.2024

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

7 év takarítási tapasztalattal rendelkezem. Irodák , családi házak és éttermek takarítással foglalkoztam eddig. Nem rég elkezdtem egy 2000nm2 nagyságú családi bölcsődét takarítani amire nagyon büszke vagyok hiszen teljesen önállóan viszem vállalkozásomat. Megbízható , precíz és pontos vagyok....

Tímea K. photo

Tímea K.

31.03.2024

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Munkámra kifejezetten igényes vagyok szeretem a tisztaságot emellett ápoló is vagyok Neurológián ott is kifejezetten szeretik ha én dolgozom mert minden a helyén van ahogyan kell lennie!

Bence D. photo

Bence D.

07.08.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Ha szeretnéd hogy egy megbízható józan életű precíz csapat álljon neki a munkának, és esetleg olcsóbban szeretnél belőle kijönni, válassz minket. Nem okozunk csalódást. Lehet hogy ez egy most nyílt vállalkozás, de itt csak olyanok vannak akik már rutinosak és gyorsak. Várjuk szeretettel hívásukat.

Clean Kft X. photo

Clean Kft X.

09.05.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Kedves Mindenki. Ne legyen többet fejfájás a takarítás. Ezt a problémát gyorsan, precízen, diszkréten elvégzem ön helyett Biztosítom a tiszta komfortos környezetét Saját igényekre szabva megbeszélés szerint Hívjon bizalommal

Katalin T. photo

Katalin T.

02.11.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Rendkívül precíz vagyok a takarításban, de gyors is, tudok rendszerezni is illetve priorizálni. Szívesen megcsinálom a teraszt is, illetve könnyebb kerti munkákat. Vasalás, ablakpucolás nem gond. Autóval rendelkezem.

Jenei T. photo

Jenei T.

13.03.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Jó napot .Több éve foglalkozok takarításokkal ,referenciával is rendelkezek ill több elégedet ügyfelemmel rendelkezek.Megbízhatóan végzem a munkám.Várom új megrendelők megkeresését.Tovabbi szép napot.

HORVÁTH L. photo

HORVÁTH L.

04.01.2024

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Üdvözlöm! Lídiának hívnak 30 éve takaritok ablakolok, minden takaritás ismerek Dolgozok épitkezésen kész lakás takaritok bekőltözés előtt, felújitás utáni lakás takaritást Többet nem irok inkább meg mutatnám hogy takaritok ennyit magamról

Mónika V. photo

Mónika V.

09.05.2022

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Munka,kompetencia,szakértelem: Takarítási és házi munkával kapcsolatos minden munkafolyamat ismerve. Pontos,precíz,tiszta,higiénes munkavégzés. Megbízható,szorgalmas,alkalmazkodó,teljesítmény orientált munka morál. Onmagára és kornyezetére igényes munka végzés. Kulfoldon luxus magánházaknál...

Nakri Global Cleaning Kft. photo

Nakri Global Cleaning Kft.

18.06.2024

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Azért válasszanak engem, mert a környezettudatosság is nagyon fontos szempont, a lehető legkevesebb vegyszert használjuk a takarításhoz, gőztisztítást alkalmazunk. Plusz Ózonos tisztítást.

Tímea K. photo

Tímea K.

02.09.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Kedves Leendő Munkáltatóm! Ha szüksège van egy intelligens, megbízható takarítóra rövid vagy hosszú távon, keressen bizalommal. Több èves tapasztalattal rendelkezem; nem dohányzom, illetve amennyiben szüksèges, szívesen küldök önèletrajzot is. Nem jelent gondot kiváltani az erkölcsi bizonyítványt...

Enikő T. photo

Enikő T.

29.09.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Több, mint 2 éve foglalkozom magánlakások takarításával. Pontos vagyok, és tartom magam a megbeszéltekhez. Mobilis vagyok, Budapesten, illetve Pest megyében keresek lakástakarítási lehetőségeket.

Road-Ép General kft photo

Road-Ép General kft

14.03.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Tisztelt leendő megrendelő . Figyelmükbe szeretném ajánlani cégünket és egyben tevékenységeinket , teljes generál kivitelezése magas és mély építés felső fokon . Magyarország több területén referenciáink vannak , megfelelő csapattal illetve képesítéssel rendelkezünk . Kollégáink ingyenes...

Kov Á. photo

Kov Á.

24.01.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Eddigi munkahelyemen sikereimet jó együttműködő és kapcsolatteremtő készségemnek köszönhettem.Főnökeim és kollégáim, alapos, korrekt embernek tartottak, akire mindig lehetett számítani.Célom: Olyan munkahelyen szeretnék elhelyezkedni , ahol egy jó közösség tagjaként színvonalas, igényes munkát...

Richár Z. photo

Richár Z.

18.06.2023

Lakás Takaritás · Mogyoród, Pest

Tisztelt kedves ügyfeleink pontos és rugalmas gyors munkát végzünk el több éves tapasztalattal ami el várnak tölünk bárhol bármikor az önnök idejűkhöz igazodunk akár hétvégén is vagy hétköznap normális ember árakon amivel meg tudtunk egyezni. köszönöm Elérhetőségeink E-mil: telefon +36302931579

Ügyfél vélemények

Szolgáltatói Regisztráció

Milyennek találod a HomeRun Mogyoród Lakás Takaritás szolgáltatását?

Mondd el, mire van szükséged

Válaszolj az igényeidnek megfelelő kérdésekre és nyújtsd be kérelmed kevesebb, mint 2 perc alatt.

Hasonlítsd össze a kapott árajánlatokat

Kérj ajánlatot azoktól a szolgáltatóktól, akik a legjobban passzolnak a kérésedhez.

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot

Tedd fel kérdéseid a profi szolgáltatóknak és tekintsd meg a korábbi értkeléseiket. Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot.

Gyakori kérdések

 • 1 - Ahhoz, hogy benyújtsak egy kérést a weboldalon, szükséges befizetnem valamit?

  A kérés benyújtása, ajánlatok kérése vagy a szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel teljesen igyenes a HomeRun oldalán.

 • 2- Meddig kell várni az ajánlatokra?

  A szolgáltatók általában néhány órán belül megtekintik a kérelmeket és egészen 3 napig láthatják azt. Ez idő alatt mi megpróbáljuk a legjobb árakat begyűjteni. Az árajánlatokat SMS-ben és e-mailben fogod megkapni. Amikor kapsz egy "Ajánlatod érkezett" értesítést, a fiókodba belépve megtekintheted azokat és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

 • 3 - Hogyan működik a HomeRun árverseny?

  A HomeRun-nal lehetőséged nyílik arra, hogy több szolgáltatótól is ajánlatot kapj, így nem kell egy szolgáltatóra korlátozódnod. Az árverseny lehetővé teszi, hogy több és ajánlatot és kedvezőbb árakat kapj.

 • 4 - A HomeRun-on látható értékelések és besorolások valódiak?

  Minden értékelés és besorolás, ami a szolgáltató profilján megjelenik, valódi és hiteles. Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a munka elvégzésre került és az értékelés valódi.

 • 5- Mennyibe kerül a HomeRun Pest Mogyoród Lakás Takaritás szolgáltatása?

  A HomeRun Pest Mogyoród Lakás Takaritás szolgáltatásának ára 15 000 Ft és 300 000 Ft között ingadozik, a kérésben megadott részletek függvényében.

Szolgáltatói Regisztráció