Kapj 4 Laminált Padló Lerakása árajánlatot.

170 Laminált Padló Lerakása áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Laminált Padló Lerakása

Szabo Zsolt Zsolt

Szabo Zsolt Zsolt

Számlaképesen vállalunk lakásfelújítást. Ingyenes helyszíni felmérést árajánlat készítést Budapest és Pest megyében. Egyéb megyékben külön megbeszélés alapján Magánszemélyeknek es közületeknek egyaránt, referencia munkákkal a legmodernebb teknológiákkal. Igény szerinti anyagbeszerzéssel házhoz szállítással. Amit vállalunk : Festés-mázolás munkák Gipszkartonozás Bontás ( sitt szállítással is) Hideg-meleg burkolás (járolap, csempe,parketta, szőnyeg) Nyílászárok beépítése Homlokzati hőszigete
László Nóvé

László Nóvé

Szobafestés, Lakásfelújítás Budapesten Minden bizonnyal Te is próbáltál már kifesteni egy szobát, esetleg egy egész lakást vagy házat. Ha ez így van, akkor tudod, hogy mennyi fejfájást tud okozni egy ilyen egyszerűen tűnő művelet és egyáltalán nem gyerekjáték. Mi ettől a fejfájástól (és még sok egyéb kellemetlenségtől) 100%-ban megkímélünk Téged és kedves családodat. Az egyetlen dolog, amit tőlünk kapsz (ha mi festjük, tapétázzuk ki lakást), az a friss, tiszta és szép otthon: ahogy megálmodtad
OGLIO Bt.

OGLIO Bt.

Szobafestés, mázolás, külső és belső hőszigetelés,parkettázás, gipszkartonozás, generálkivitelezés profiktól. Felület előkészítés( glettelés, mélyalapozás, csiszolás) kedvező áron. Tisztaságifestés akár azonnali kezdéssel. - Minőség garancia - Profi szakemberek - Megbízhatoság - Precizítás Több mint 20 év tapasztalattal a lakosság szolgálatában. Kérjen ajánlatot. (Budapest és pestmegye.)
András Gellérthegyi

András Gellérthegyi

Lakások, családi házak felújítását, hideg- és melegburkolását, festését, tapétázását vállalom teljeskörű garanciával, szerződéssel és számlával. Ingyenes felmérést és ajánlatkészítést biztosítok Ügyfeleim részére. Célom a minőségi, precíz munkavégzés az előre megbeszélt határidő betartásával. Keressen bizalommal bármely elérhetőségemen. http://www.gellerthegyifelujitas.hu/ Referencia Instagram: gellerthegyi.felujitas Facebook Gellérthegyi Felújítás
Zoltán Pöloskei

Zoltán Pöloskei

Családban generáciokon át öröklődött a szobafestő szakma. Már egész kiskoromtól kezdve elsajátitottam a szakma fortélyait. Munkámra igényes és precíz vagyok. Nem ugrálok az ügyfelek között és igyekszem mindíg tartani a határidőket.
Krisztián Bayer

Krisztián Bayer

Festést, mázólást vállalunk józan életű, gyors, precíz munkavégzéssel versenyképes árakkal. Kérjük, hívjon minket bizalommal, és helyszíni felmérést követően időben elkezdjük a munkát és a megbeszélt határidőre átadjuk Önnek otthonát, irodáját. Èrdeklődni kizárólag: Bayer Krisztián 30/421-56-54
Szabolcs Temesfalvi

Szabolcs Temesfalvi

Nálam nem fér bele az a hozzáállás ,hogy "jó van az úgy".Sajnos sokszor hallom más csapatoktól.Nálam a minőség az első utána van minden más.Mert szeretem a munkám,szeretem amit csinálok,ezért mindig a legtöbbet hozom ki magamból. Ezért nagyon sokat képeztem magam és még mai napig is tanulom az új anyagokat és eljárásokat.
Róbert Auracolor Tóth

Róbert Auracolor Tóth

Generálkivitelezés. Valaha, tán csak a mesében, olyan rég, formatervezőnek képeztek az egyetemen. Azóta meg a mini építőipar csiszolt mesterré. Tisztelettel, Róbert
Pallasz Enteriőr Kft

Pallasz Enteriőr Kft

Miben vagyok más, mint a többi vállalkozást vezető? 188 cm magas vagyok és zöld a szemem, de a legfontosabb.német juhászokkal foglalkozom. Elnézést, de kötelező volt ezt a mezőt kitöltenem. Ön is tudja, hogy itt mindenki fényezi magát, nos én nem tettem.
Pál Németh

Pál Németh

Több éves tapasztalattal rendelkező lakásfelújítással foglalkozó egyéni vállalkozás vagyunk. Legyen szó gipszkartonozásról, festésről vagy akar burkolásról mi mindent egy kézben elvegzünk ahogy csak ön kívanja.
Elek Sándor Lakatos

Elek Sándor Lakatos

Erkölcsös megbízható precíz, maximalista univerzális vagyok az építőmesteri szakmunkákban, mint az életben. Kitűnő szervezési készséggel rendelkezem.
István Gálik

István Gálik

Kedves Érdeklődő. Ha a mai építőipart nézzük Magyarországon, sajnos el kell, hogy szomorísam mivel a megrendelőknek, maguknak nagyon nehéz dolguk van, ugyanis mindenki festő, burkoló, villanyszerelő, vagy szakmunkás, a probléma akkor kezdődik amikor a fal foltos, a vezeték össze ég vagy a burkolatot fel kel szedni, ne féljenek esetleg egy bizonyítványt elkérni, mert sajnos a 90%-nak nincsen, ha van az már előnyt jelent, soha ne adjanak előleget, csak az elvégzett munkára, A mi csapatunk, 100%-b
Aszódi Parkettás Kft.

Aszódi Parkettás Kft.

Mint parkettás mester vállalkozóként 1983 óta dolgozom. A parkettázás és melegburkolás minden területén széleskörű tapasztalattal rendelkezem. 1995 óta a parketták illetve kiegészítők (ragasztók, lakkok, csiszolópapírok, szegőlécek, stb.) forgalmazására megnyitottam az egri Parkettás-Mindenes Boltot ahol csiszológépek kölcsönzésével is foglalkozom. Bármilyen parkettázási melegburkoló feladatot megoldok határidőre, jó minőségben, garanciával.
Parketta áruház

Parketta áruház

Közel 40 éves szakmai tapasztalattal a tarsolyunkban, cégünk 1996-ban nyitotta meg kapuit két megyeszékhelyen. Kecskeméten és Szolnokon. Raktárkészletünk lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást. Kivitelezést megbízható, komoly referenciákkal rendelkező szakembereink garanciálisan elvégzik. Raktárkészletünk lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást. Kivitelezést megbízható, komoly referenciákkal rendelkező szakembereink garanciálisan elvégzik.
Nánási Zsolt

Nánási Zsolt

Ha megbízható kőműves vállalkozást keres,újonnan épülő ,illetve felújítandó Családi házához,akkor a legjobb helyen jár! 2003-ban alakultunk, 1996 óta folyamatosan az építőiparral foglalkozunk. Mindig a minőségi munkára tőrekszünk,megbízhatóságal, megfizethető árral párosulva. Célunk, hogy mindig tartós és szép munkát végezzünk.Első sorban,Kőműves és burkolási munkákkal foglalkozunk...
Sinkó Zoltán

Sinkó Zoltán

A kőműves szakmában több mint 20 éve foglalkozom házak, épületek kivitelezésével. Megrendelőim elvárásait maximálisan figyelembe véve folyamatos magas minőségben dolgozom. A munkám legnagyobb elismerése, hogy a megrendelőim nem csak jó szívvel ajánlanak, hanem visszahívnak és újra igénybe veszik a szakmai tapasztalatomat a későbbi terveik megvalósításakor is.
Mihalik Dénes

Mihalik Dénes

családi házak teljes kivitelezése, régi házak tatarozása, felújítása,külső hőszigetelés, kerítés, kapu készítése, térkövezés, víz, villany, fűtés szerelés, belső átépítés, hidegburkolás, festés, mázolás, tapétázás, bádogos munkák, ácsmunkák, geotermikus fűtésrendszer kiépítése, passzív házak kivitelezése, felelős műszaki vezetés, egyéb szakipari munkák, Fakivágás.
Bécsi Parketta

Bécsi Parketta

Több mint 25 évvel ezelőtt alakult családi vállalkozásból lettünk egy ma már országos viszonylatban elismert céggé. Üzletünkben a minőségi padlóburkolatok széles választéka megtalálható: Kaindl lamináltpadlók, fapadlók és vinylpadlók, Befag szalagparketták, Mátraparkett svédpadlók, Wineo vinylpadlók.
HANDYMAN

HANDYMAN

Szűcs József vagyok a HANDYMAN ezermester szolgáltatás 49 éves kivitelezője. Édesapám, aki még a régmúlt rendszerben nevelt engem, kicsi korom óta vitt magával minden helyre, ahol dolgozott. Mellette megtanultam szerelni, építkezni, kertet művelni és sok más dolgot, amiket ő elvállalt.
ERKE ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI KFT.

ERKE ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI KFT.

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Cégünk fő tevékenységi köre a melegburkolás. Hogy ez mit takar magában? Sokan nem tudják. Egyszerű a válasz: minden ami meleg….laminált parkettázás, hagyományos parkettázás, szőnyegpadló fektetése, PVC padló fektetése.
Moker Építőipari Bt

Moker Építőipari Bt

A Moker Építőipari Bt magántulajdonú vállalkozás, mely a megrendelők legnagyobb megelégedése mellett folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni. A komplett kivitelezői munka mellett vállaljuk régi házak, üzletek, egyéb ingatlanok felújítását.
Home Creators

Home Creators

Akár generál kivitelezéssel vállaljuk, családi házak, lakások, nyaralók, külső és belső esztétikai felújítását, helyreállítását. Gipszkartonozást, festést, burkolást, villanyszerelést, nyílászáró cseréket és egyedi igényeket is.
Hírös Color

Hírös Color

Drozdik Zoltán vagyok a Híroscolor alapítója. Épületek festésével, mázolásával, tapétázásával foglalkozunk Kecskemét és környékén. Közel 20 éves szakmai tapasztalat, és folyamatos után képzés segít a minőségi munka elvégzésében!
Balassa Ferenc

Balassa Ferenc

Térkövezéssel foglalkozom 1993 óta, a szakmámat Németországban sajátítottam el 1991-1993 között azóta idehaza tevékenykedem mint vállalkozó. Ezen kívül foglalkozom még: térburkolat, díszburkolat, térkő, csempézés, melegburkolás
Dóra Miklós

Dóra Miklós

Csapatommal precíz és igényes burkolási munkálatokkal állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó kültéri terasz hideg burkolásáról, fürdőszobája csempézéséről, vagy a hálószoba laminált-parkettázásáról, Kecskemét és környékén.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Hubicska M.
Laminált Padló Lerakása   30/03/2021

A megbeszélt időpontban megérkezett,a laminált padlót szépen lecserélte.Aznap a szegőlecet nem sikerült felrakni de ezt a mai nap pótolta. Kicsit dolgzhatna gyorsabban is de a végeredmény szép lett.Nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Egyéb információ
Ha Laminált Padló Lerakása szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen