Kapj 4 Laminált Padló árajánlatot.

158 Laminált Padló áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 legjobb Laminált Padló

Oglio Kft

Oglio Kft

Szobafestés, mázolás, külső és belső hőszigetelés,parkettázás, gipszkartonozás, generálkivitelezés profiktól. Felület előkészítés( glettelés, mélyalapozás, csiszolás) kedvező áron. Tisztaságifestés akár azonnali kezdéssel. - Minőség garancia - Profi szakemberek - Megbízhatoság - Precizítás Több mint 20 év tapasztalattal a lakosság szolgálatában. Kérjen ajánlatot. (Budapest és pestmegye.)
Pallasz Enteriőr Kft

Pallasz Enteriőr Kft

Miben vagyok más, mint a többi vállalkozást vezető? 188 cm magas vagyok és zöld a szemem, de a legfontosabb.német juhászokkal foglalkozom. Elnézést, de kötelező volt ezt a mezőt kitöltenem. Ön is tudja, hogy itt mindenki fényezi magát, nos én nem tettem.
Tóth Róbert Auracolor

Tóth Róbert Auracolor

Generálkivitelezés. Valaha, tán csak a mesében, olyan rég, formatervezőnek képeztek az egyetemen. Azóta meg a mini építőipar csiszolt mesterré. Tisztelettel, Róbert
Gellérthegyi András

Gellérthegyi András

Lakások, családi házak felújítását, hideg- és melegburkolását, festését, tapétázását vállalom teljeskörű garanciával, szerződéssel és számlával. Ingyenes felmérést és ajánlatkészítést biztosítok Ügyfeleim részére. Célom a minőségi, precíz munkavégzés az előre megbeszélt határidő betartásával. Keressen bizalommal bármely elérhetőségemen. http://www.gellerthegyifelujitas.hu/ Referencia Instagram: gellerthegyi.felujitas Facebook Gellérthegyi Felújítás
Parketta áruház

Parketta áruház

Közel 40 éves szakmai tapasztalattal a tarsolyunkban, cégünk 1996-ban nyitotta meg kapuit két megyeszékhelyen. Kecskeméten és Szolnokon. Raktárkészletünk lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást. Kivitelezést megbízható, komoly referenciákkal rendelkező szakembereink garanciálisan elvégzik. Raktárkészletünk lehetővé teszi az azonnali kiszolgálást. Kivitelezést megbízható, komoly referenciákkal rendelkező szakembereink garanciálisan elvégzik.
Aszódi Parkettás Kft.

Aszódi Parkettás Kft.

Mint parkettás mester vállalkozóként 1983 óta dolgozom. A parkettázás és melegburkolás minden területén széleskörű tapasztalattal rendelkezem. 1995 óta a parketták illetve kiegészítők (ragasztók, lakkok, csiszolópapírok, szegőlécek, stb.) forgalmazására megnyitottam az egri Parkettás-Mindenes Boltot ahol csiszológépek kölcsönzésével is foglalkozom. Bármilyen parkettázási melegburkoló feladatot megoldok határidőre, jó minőségben, garanciával.
Nánási Zsolt

Nánási Zsolt

Ha megbízható kőműves vállalkozást keres,újonnan épülő ,illetve felújítandó Családi házához,akkor a legjobb helyen jár! 2003-ban alakultunk, 1996 óta folyamatosan az építőiparral foglalkozunk. Mindig a minőségi munkára tőrekszünk,megbízhatóságal, megfizethető árral párosulva. Célunk, hogy mindig tartós és szép munkát végezzünk.Első sorban,Kőműves és burkolási munkákkal foglalkozunk...
Mihalik Dénes

Mihalik Dénes

családi házak teljes kivitelezése, régi házak tatarozása, felújítása,külső hőszigetelés, kerítés, kapu készítése, térkövezés, víz, villany, fűtés szerelés, belső átépítés, hidegburkolás, festés, mázolás, tapétázás, bádogos munkák, ácsmunkák, geotermikus fűtésrendszer kiépítése, passzív házak kivitelezése, felelős műszaki vezetés, egyéb szakipari munkák, Fakivágás.
Sinkó Zoltán

Sinkó Zoltán

A kőműves szakmában több mint 20 éve foglalkozom házak, épületek kivitelezésével. Megrendelőim elvárásait maximálisan figyelembe véve folyamatos magas minőségben dolgozom. A munkám legnagyobb elismerése, hogy a megrendelőim nem csak jó szívvel ajánlanak, hanem visszahívnak és újra igénybe veszik a szakmai tapasztalatomat a későbbi terveik megvalósításakor is.
Bécsi Parketta

Bécsi Parketta

Több mint 25 évvel ezelőtt alakult családi vállalkozásból lettünk egy ma már országos viszonylatban elismert céggé. Üzletünkben a minőségi padlóburkolatok széles választéka megtalálható: Kaindl lamináltpadlók, fapadlók és vinylpadlók, Befag szalagparketták, Mátraparkett svédpadlók, Wineo vinylpadlók.
HANDYMAN

HANDYMAN

Szűcs József vagyok a HANDYMAN ezermester szolgáltatás 49 éves kivitelezője. Édesapám, aki még a régmúlt rendszerben nevelt engem, kicsi korom óta vitt magával minden helyre, ahol dolgozott. Mellette megtanultam szerelni, építkezni, kertet művelni és sok más dolgot, amiket ő elvállalt.
ERKE ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI KFT.

ERKE ÉPÍTŐIPARI KERESKEDELMI KFT.

15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Cégünk fő tevékenységi köre a melegburkolás. Hogy ez mit takar magában? Sokan nem tudják. Egyszerű a válasz: minden ami meleg….laminált parkettázás, hagyományos parkettázás, szőnyegpadló fektetése, PVC padló fektetése.
Moker Építőipari Bt

Moker Építőipari Bt

A Moker Építőipari Bt magántulajdonú vállalkozás, mely a megrendelők legnagyobb megelégedése mellett folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni. A komplett kivitelezői munka mellett vállaljuk régi házak, üzletek, egyéb ingatlanok felújítását.
Home Creators

Home Creators

Akár generál kivitelezéssel vállaljuk, családi házak, lakások, nyaralók, külső és belső esztétikai felújítását, helyreállítását. Gipszkartonozást, festést, burkolást, villanyszerelést, nyílászáró cseréket és egyedi igényeket is.
Hírös Color

Hírös Color

Drozdik Zoltán vagyok a Híroscolor alapítója. Épületek festésével, mázolásával, tapétázásával foglalkozunk Kecskemét és környékén. Közel 20 éves szakmai tapasztalat, és folyamatos után képzés segít a minőségi munka elvégzésében!
Balassa Ferenc

Balassa Ferenc

Térkövezéssel foglalkozom 1993 óta, a szakmámat Németországban sajátítottam el 1991-1993 között azóta idehaza tevékenykedem mint vállalkozó. Ezen kívül foglalkozom még: térburkolat, díszburkolat, térkő, csempézés, melegburkolás
Dóra Miklós

Dóra Miklós

Csapatommal precíz és igényes burkolási munkálatokkal állunk az Ön rendelkezésére, legyen szó kültéri terasz hideg burkolásáról, fürdőszobája csempézéséről, vagy a hálószoba laminált-parkettázásáról, Kecskemét és környékén.
DL burkoló

DL burkoló

Cégünk alapító tagjai, Dömötör Tibor és Lőrincz Krisztián már 1993 óta végzik a burkoló tevékenységet. Kezdetben egyéni vállalkozóként dolgoztak, a cég jelenlegi formájában, DL-Burkoló Kft. néven 2006. óta működik.
Dominó Építőipari Kft.

Dominó Építőipari Kft.

Vállalkozunk az alábbi munkák kivitelezésére: - Hidegburkoló és kőburkoló munkák - Medence burkolatok - Melegburkoló munkák - Homlokzatburkoló és homlokzat hőszigetelő munkák - Külső - Belső felületképzések
Keresztesi János

Keresztesi János

Keresztesi János vagyok, 20 éve tevékenykedem az építőiparban mint meleg burkoló, igény esetén festő, hidegburkoló valamint asztalos társam is tud konkrét ajánlatot adni az igény szerinti munkálatokra.
Császárfestés

Császárfestés

Egyéb építőipari munkálatok:kisebb kőműves munkák,javítások,nyílászárók beépítése,takarítási munkálatok megegyezés szerint.Igyekszem kielégíteni minden leendő ügyfelem igényét!
komuvesem.hu

komuvesem.hu

Kis volumenű munkák kapcsán elsősorban Székesfehérvárról és vonzáskörzetéből, fejér megyéből. Nagyobb munkák esetén az ország bármely pontjáról várom megtisztelő érdeklődését.
Keresztes István

Keresztes István

Több mint 20 éve foglalkozom különböző melegburkolási munkálatok kivitelezésével. Főleg Nyíregyházán és környékén dolgozom, de nem zárkózom el más helyszínektől sem.
Mesterek Bt

Mesterek Bt

Garanciával egybekötött igényes munka, magas szakértelemmel a burkolás és az ipari takarítás területén – több mint 20 éves tapasztalattal.
TóthBAU

TóthBAU

Mi a pontosságban, precizitásban, megbízhatóságban hiszünk. Küldetésünk megépíteni azt, amit Ön megálmodott. Utánunk a munkánk “beszél”.
Szolgáltatói regisztráció - Ingyen

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Laminált Padló szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen