Kapj 4 Konyhabútor Készítés árajánlatot.

150 Konyhabútor Készítés áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Konyhabútor Készítés

Hegedüs és Ress Bt.

Hegedüs és Ress Bt.

Egyedi, méretre készült bútorokat gyártunk, hogy az álmok megvalósulhassanak.Termékeinkre 5 év garanciát biztosítunk, hogy Ön és családja gondtalanul élvezhesse a kényelmet. Széles szín- és anyagválaszték segíti a fantázia szabad szárnyalását. A tervezéstől a beszerelésig mindent egyszerűen, egy kézben tartva oldunk meg. Gondosan kiválasztott alapanyagainkat közvetlenül a gyártótól szerezzük be, így tudjuk biztosítani az alacsony árakat.
maxHOLZ

maxHOLZ

A maxHOLZ Asztalosipari Kft. egyszemélyes vállalkozásként indult 2008-ben. Büszkén tekintünk vissza az elmúlt évekre, melyek során eszközparkunkat folyamatosan fejlesztettük, és csapatunk további szakemberekkel bővült. Ennek köszönhetően évről évre egyre több elégedett ügyfélnek tudtunk megoldást nyújtani egyedi bútor elképzeléseikben és azok megvalósításában, odafigyelve a minőségre és a legapróbb részletekre.
Boros Csaba

Boros Csaba

Pár érv az egyedi Bútor mellett! -Kompromisszumok nélkül egyedi igényeihez választhat! -Ön határozza meg a bútorok belső elrendezését! -Egyedi elképzelési megvalósítása! -Szélles szín és forma választék! -Nincsenek kihasználatlan helyek a konyhában/lakásban! -Nem kell alkalmazkodni a standart méretekhez! -Nem kell a szállításról összeszerelésről gondoskodnia!
VI-ZO Bútor Kft.

VI-ZO Bútor Kft.

Cégünk több mint 24 éve foglalkozik egyedi bútorok gyártásával, legyen szó a legkisebb darabtól egészen a szobaméretűig, a hagyományostól a rusztikuson át a legmodernebb stílusig bármilyen, egyedi méretekkel, színvilággal, kiváló minőségű alapanyagokból és szerelvényekkel épített bútorig – az egész ország területén, sőt: külföldön is.
LŐKE CSALÁDI ASZTALOS MŰHELY

LŐKE CSALÁDI ASZTALOS MŰHELY

Ifj. Lőke János vagyok asztalos, öcsémmel Lőke Csabával dolgozunk együtt. Édesapánk szintén asztalos, az ő munkáit látva, és abban felnőve nem is volt kérdés hogy mi is asztalosok leszünk! A Lőke Családi Asztalos Műhelyt 1991-ben alapítottuk édesapánkkal, aki a mai napig segíti a munkákat több évtizedes tapasztalatával.
Kreart Bútor

Kreart Bútor

Hegedűs Péter vagyok, második generációs asztalos. Édesapámnak köszönhetően gyermekkorom óta mindenem a fa, mondhatni forgácsban születtem. Tanulmányaimat a neves Kozma Lajos Faipari Technikumban végeztem, majd a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karán voltam építészmérnök hallgató.
Bútor Art

Bútor Art

Nagy Ádám, egyedi bútorkészítő mester, asztalos vagyok. Már gyerekként fúrtam, faragtam és barkácsoltam, így nem okozott számomra kihívást a pályaválasztás. Mindig is szerettem elképzelni, megtervezni és megvalósítani dolgokat, főleg bútorokat, ezért választottam az asztalos szakmát.
London Design Faipari Kft.

London Design Faipari Kft.

Cégünk Budapest közelében, Ócsán dolgozik, de a fővárosban és országosan is teljesít megrendeléseket immár 2008 óta. Bútorstúdiónk megalakulását az a cél vezette, hogy folyamatosan követve a legújabb trendeket, lehetővé váljon akár rendhagyó formájú bútorok megtervezése és kivitelezése is.
Csete Szabolcs

Csete Szabolcs

2010-től a vállalkozás Csete Szabolcs néven átalakult. Fő célom, hogy továbbra is a vevőim igényeinek megfelelően végezzem munkámat. Vállalom egyedi méretű konyhák, ajtók, lépcsők, gardróbok, hálószoba bútorok, nappali bútorok gyártását, szerelését, beépítését.
Wildwood

Wildwood

Szenvedélyes asztalosok vagyunk, akik adnak a kézzel fogható minőségre. Hisszük, hogy precizitásban rejlik a nagyság titka. Társaságunk 20-éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik, mely biztos alapot nyújt a szakértői munkára.
Dominó Bútor Bt.

Dominó Bútor Bt.

Cégünk a Dominó Bútor Bt. fő profilja az egyedi bútor (ezen belül is a konyhabútor) tervezés és gyártás, melyeket egyedi méretben, a vevő igényeinek megfelelően készítünk el. Cégünk 10 éve van jelen a magyar bútorgyártás piacán.
Czankasztalos

Czankasztalos

Győrben található a telephelyünk ahol elkészítjük az egyedi bútorokat. Tapasztalt és megbízható csapattal állunk az Ön rendelkezésére, akikkel segítünk megvalósítani az elképzelését. Mi létrehozzuk amit fából meg lehet alkotni.
Karvas bútor

Karvas bútor

Egyedi bútorok készítése, bútorkészítés méret alapján! Cégünk fő profilja a különféle konyhabútorok, gardróbok, szobabútorok, beépített szekrények, kisbútorok és egyéb kiegészítő bútorok egyedi méretben történő gyártása.
Bányai Bútorok

Bányai Bútorok

Bányai Bútorok, immár 40 éve. Tekintse meg saját gyártású Bányai konyha- és fürdőszobabútorainkat, corian berendezéseinket. Egy Bányai bútorban ötvöződik a tradíció, a szaktudás és a szenvedély. Mi örömmel segítünk megvalósít
Aszmann Bútor '97 Kft

Aszmann Bútor '97 Kft

Szakembereinknek az 1990-es indulása óta rengeteg ötletet és tapasztalatot sikerült gyűjtenünk. Ezt a tudást szeretnénk megosztani Önnel, hogy még jobb, még használhatóbb és még kényelmesebb bútorokat gyárthassunk.
Fakukacok

Fakukacok

Keressen minket bizalommal, hogy elkészíthessük az Ön által megálmodott bútorokat! Kiválaszthatja a bútor anyagát, színét, formavilágát, valamint egyedi méretben készítjük el, hogy tökéletesen passzoljon otthonába.
ITALEX

ITALEX

Cégünk 1992-óta foglalkozik egyedi, méretre gyártott konyha, előszoba, fürdőszoba, gardrób és kárpitos bútorok gyártásával. Szakemberek és korszerű gépek állnak rendelkezésre a minőségi bútorok gyártásához.
ALBA BÚTOR

ALBA BÚTOR

Cégünk 1993-ban, egyéni vállalkozásként indult, majd 1996-ban alakult meg az ALBA BÚTOR STÚDIÓ Bt, 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozásként. 2009-ben a Társaság teljes körű jogutódként Kft.-vé alakult.
PLESÉR Bútorstúdió

PLESÉR Bútorstúdió

Álomból valóság! Egyedi bútorok, harmónia, odafigyelés, nagy szakértelem - jó minőség, kedvező ár. Ez a Plesér Bútorstúdió Az érték mindenkinek mást jelent. Nekünk az elégedett megrendelő jelenti az értéket.
SZEKFŰ BÚTOR

SZEKFŰ BÚTOR

Fő tevékenységem egyedi bútorok gyártása tömörfából, illetve bármilyen faipari alapanyagból, a lakosság és cégek számára egyaránt. Az Ön elképzeléseit váltjuk valóra egyedi bútor gyártásainkban.
Lambris Bútoripari Kft.

Lambris Bútoripari Kft.

A Lambris Bútoripari Kft. 1998 január 7.-én alakult, három tulajdonossal. Tevékenységei: Irodák, lakások bútorai -konyhák, üzletek, laborok, berendezéseinek megtervezése, egyedi bútorok legyártása.
MALEBO Kft

MALEBO Kft

MALEBO Kft 10 éve foglalkozik asztalosipari tevékenységgel. Irodák,éttermek,nyaralók,kávézok,üzletek, házak, magánlakások berendezését vállaljuk a tervezéstől a helyszíni beszerelésig.
HARD BÚTOR

HARD BÚTOR

Családi vállalkozásunk 2013-tól működik. Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal készítünk minőségi bútorokat , egyedi elképzelések alapján, méretben és formában , rövid határidővel.
Kresz Béla

Kresz Béla

Több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal vállalok magánszemélyek, cégek, intézmények részére asztalos munkákat akár apróbb javításról, akár komplett kivitelezésről legyen is szó.
Kerkuska László

Kerkuska László

Kerkuska László asztalos vagyok. 1987 óta foglalkozom fával, bútorok gyártásával. Vevők igényéhez igazodva alkalmazkodva egyedi asztalos munkák elkészítésére szakosodtam.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Konyhabútor Készítés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen