Kapj 5 Költöztetés árajánlatot.

171 Költöztetés áll készen.

KAPJ 5 AJÁNLATOT

Top 25 legjobb Költöztetés

Furián  Zsolt

Furián Zsolt

Üdvözlöm. 2016 óta több, mint 300.000 baleset és árusérülésmentesen levezetett kilóméterrel a hátam mögött, 6 palettás zárt furgonnal fuvart vállalok 1,3 tonnáig. Hétvégén is
Győrfi István

Győrfi István

Hosszú platós 4 m 50 cm ponyvás.Egyszerre sokat lehet pakolni 1 tonnáig.Rakodóval vagy nélkül.Ár megegyezés szerint.
Pelle Grande Kft.

Pelle Grande Kft.

Minőségi, gyors munkát végzünk. Rugalmasan és pontosan végezzük el a megrendelő által kért fuvarozást- költöztetést.
Advetico  Költöztetés

Advetico Költöztetés

Több különböző méretű teherautóval a legjobb árajánlatokat tudjuk adni. Munkát sosem mondunk vissza.
Smile Költöztető Kft

Smile Költöztető Kft

Gyors, pontos, megbízható, szolgáltató cég, korrekt egyedi árazással, rövid határidővel. Több mint 22. éve ebben a szakmában szerzet tapasztalatokkal rendelkezett ismeretek.
Börönte Gábor

Börönte Gábor

3, 5 tonnás ponyvás kisteherautóval, házhoz szállítást, költöztetést lomtalanítást vállalok a hét mindennapján. A költöztetéshez rakodó ládákat tudok biztosítani, igény szerint.
Apis költöztetés (Apis Physicus kft)

Apis költöztetés (Apis Physicus kft)

Ingyenes árajánlat és felmérés garanciavállalás mellett,precizitás és megbízhatóság rejtett költségek nélkül.Szolgáltatásaink:lakossági,közületi,nemzetközi költöztetés;csomagolás,bútorszerelés;zongora,pianínó,extrém tárgyak szállítása;tehertaxi;lomtalanítás;raktározás.Amennyiben bármely szolgáltatásunkra szüksége lenne kérjük látogasson el a www.apiskoltoztetes.hu weboldalunkra vagy írjon nekünk az e - mail címre,továbbá munkatársaink a + - es és a + - ös telefonszámokon non - stop szemlélettel
Krokavecz  Csaba

Krokavecz Csaba

Tökéletesen felszerelt 3.5T teherautóval és udvarias szolgálatkész emberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. a teherautó rakterülete 3. 65 m hosszú 2.15m széles és 2.2m magas. Leginkább költöztetéssel foglalkozunk de számtalan esetben szállítottunk már antik faragott és kényes bútorokat is. Minden esetben van nálunk csomagoló anyagot is. A teherautó most kapott új ponyvát így beázás mentes. Oldalt roló ponyva van a könnyebb pakolás érdekében. Honlapjaim www.csabakertesfuvar.hu www.csabafuv
Turbo Fuvar Kft.

Turbo Fuvar Kft.

Teljes körű költöztetés és fuvarozás az ország egész területén, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Emeleti díjat, hétvégi-, délutáni felárat nem számolunk fel. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál.
Efenti Trans Kft

Efenti Trans Kft

Fiatal dinamikus csapatunk várja hívását. Nálunk nincs elvesztegetett óra, sem emelet díj. Igény esetén csomagolunk is, illetve be is szerezzük a megfelelő csomagoló anyagot.
Csanádi Ákos

Csanádi Ákos

NON-STOP KÖLTÖZTETÉS PÉCS Cégünk több éves tapasztalattal áll rendelkezésére, legyen szó bútor/áruszállításról, nehéz bútorszállításról,(pianínó,zongora,páncélszekrény, lomtalanításról, bútorszerelésről az ország bármely pontján, kedvező áron, a hét bármely napján. Nincs kiszállási díj. Nincs hétvégi felár.
Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés Szeged

Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés Szeged

Vállalkozásunk cégek és magánszemélyek részére kínál teljeskörű költöztetési és áruszállítási megoldásokat Szegeden, illete az ország egész területén. Elsődleges céljaink, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, költséghatékonyan, rövid határidővel és megbízhatóan.
Szabó Balázs

Szabó Balázs

Szolgáltatásunk gyors és rugalmas áraink megfizethetőek megbízható gyakorlót rakodó személyzettel dolgozunk autóink raktere tiszta és rendezet.
Frankó teher

Frankó teher

Örökölt egy ingatlant, mely tele van lomokkal, régi értéktelen bútorokkal, egyéb hasznavehetetlen tárgyakkal? Szeretne minél előbb megszabadulni ezektől? Tapasztalni fogja, hogy ez nem is olyan egyszerű. Az EU-s szabályozás bevezetésével a szemét kezelése sokkal bonyolultabbá vált. Nem lehet csak úgy kidobni valamit. Figyelembe kell venni környezetvédelmi, szemétlerakási szabályokat. Ráadásul tucatjával bezárták a Budapest számos kerületében meglévő, és jutányos áron dolgozó szemétbányákat.
Advetico

Advetico

Mi vagyunk Heves megye legnagyobb, profi költöztető cége. Telephelyünk Egerben található a Cifrakapu u. 162. szám alatt. Mi vagyunk, akik a legjobb egyénre szabott árakat tudjuk Önnek ajánlani, akik a legrugalmasabban tudunk időpontot adni, és mi vagyunk az igazán rátermettek, hogy az Ön ingóságait a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, és sérülésmentesen szállítsuk akár a 4. emeletről a 8. emeletre, Egeren belül, vagy Egerből bárhova az országon belül és kívül.
Szabó Krisztián E.V.

Szabó Krisztián E.V.

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk, hogy mivel foglalkozunk és a Munka filozófiánkról néhány szót ejtsünk. Vállalkozásunkat Több mint 15 éve alapítottuk. Fuvarozáson belül Költöztetésre szakosodtunk. Lakás és Családiház Költöztetés, Bútor és Műszaki termékek Házhozszállítása Egyéb fuvarozás, Lomtalanítás. Igény szerint Rendelhet Tőlünk a Szállításhoz Rutinos Cipekedő Embereket is, de lehetőség van csak teherautót Rendelni.
Misiviszi költöztetés

Misiviszi költöztetés

Cégünk a MISIVISZI Transport már 1991 óta belföldi és külföldi költöztetéssel, szállitással, fuvarozással és lomtalanítással foglalkozik. Elsődleges feladatunknak a Budapesti és a Pest megyei lakosság kiszolgálását tekintjük. Vállaljuk magánszemélyek és közületek, cégek költözésének - költöztetésének teljes körü lebonyolítását /ingyenes felméréssel, bútorszereléssel, csomagolással, stb..
Fehér Norbert költöztetés

Fehér Norbert költöztetés

Szeretnénk a napfény városában és annak környékén élők költözéseinél, bútorszállításainál felmerülő összes feladat segítségében lenni az Önök számára. Vállaljuk teljes magánházak, lakások, irodák, iskolák, állami intézmények teljes körű elszállítását lebonyolítását, természetesen bútorok szét – illetve összeszerelését is beleértve.
Kovács János

Kovács János

A Nemzetközi Költöztetés egy szolgáltatás, amely Magyarország – Ausztria – Németország – Skandinávia – Hollandia – Belgium – Anglia – Franciaország – Olaszország – Spanyolország és más EU-s országok közötti, illetve országokon belüli költöztetéssel foglalkozik.
Ferifuvar

Ferifuvar

Kedves megrendelőink, fuvaroztatóink rendelkezésére állunk 25 éves tapasztalattal a hét minden napján, a legkedvezőbb áron. Erre szakosodtunk! Magánszemélyek, közületek és irodák részére nyújtunk minőségi szolgáltatást. Preferenciánk a költöztetés, áruszállítás.
Thunderbrothers

Thunderbrothers

Vállalkozásunk 2018-ban alapítottuk meg, az ambíciózus, terhelhetőség jellemez minket. Fő állásunk felelősségteljes beosztásából adódóan, másodállásos vállalkozásunkba sem fektetünk kevesebb energiát. Jelenleg 3,5t kishaszongépjárművel rendelkezünk.
Princz Attila E.V.

Princz Attila E.V.

Képzett,felkészült és tapasztalt csapattal állunk az Ön rendelkezésére költözésben, szállításban. Járművünk rendszeresen karbantartott, így biztosítjuk a lehető legzökkenőmentesebb és pontos szállítást.
Smile Költöztető Kft

Smile Költöztető Kft

Költöztetés, áruszállítás, bútor szerelés,csomagolás! Mi mindent megoldunk, még a leg extrémeb dolgokat is! Hívjon minket bizalommal, hisz a nyugodt költözés záloga már az ön kezében van!
Börönte Gábor

Börönte Gábor

vállalok költöztetést, fuvarozást,bármilyen házhoz szállítást, a hét mindennapján (hétvégén sincs pluszköltség felszámítás) a jól megszokott és hatékony módon.
Lalifuvar

Lalifuvar

Kecskemét és 35km-en belüli településein költöztetés,lomtalanítás szolgáltatásunkat kiállási díj mentesen veheti igénybe!Költöztetését bízza profi költöztetőre!
Szolgáltatói regisztráció - Ingyen

Ügyfél vélemények

         
Román M.
Költöztetés   05/12/2020

Nagyon izgultam a költözés miatt, feleslegesen, mert ahogy megrendeltem úgy jelentkezett 2 inteligens fiatalember. Nagyon profi módon, ügyesen intézték a rakodást. Én csak köszönettel tartozom nekik, hogy minden úgy történt ahogy a nagykönyvben meg van írva.

         
Perényi O.
Költöztetés   30/11/2020

Rugalmas, kedves, segítőkész és korrekt csapat. Elégedettek voltunk, ajánljuk őket másnak is szívesen!

         
Kluge G.
Költöztetés   27/10/2020

Két nagyon-nagyon udvarias és kedves fiatalember. Pontosan érkeztek és még ha kicsit nehezebb is volt a feladat, mint ahogy az tűnt, szépen elvégezték. Csupa jót tudunk mondani, kiváló értékelést adunk. Köszönjük szépen!

Egyéb információ
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen