Kapj 4 Költöztetés árajánlatot.

174 Költöztetés áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 legjobb Költöztetés

Siojut kft

Siojut kft

Gyors(akár aznap tudjuk vállalni), zsebbarát, megbízható (munka vállalóink tiszta erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek), fiatalos csapat több éves tapasztalattal, hogy a legnagyobb biztonságban tudhatják az önök értékeit amiket mi szállítunk az országban vagy akár a határokon túlra bárhova.
Győrfi István

Győrfi István

Hosszú platós 4 m 50 cm ponyvás.Egyszerre sokat lehet pakolni 1 tonnáig.Rakodóval vagy nélkül.Ár megegyezés szerint.
Furián  Zsolt

Furián Zsolt

Üdvözlöm. 2016 óta több, mint 300.000 baleset és árusérülésmentesen levezetett kilóméterrel a hátam mögött, 6 palettás zárt furgonnal fuvart vállalok 1,3 tonnáig. Hétvégén is
Pelle Grande Kft.

Pelle Grande Kft.

Minőségi, gyors munkát végzünk. Rugalmasan és pontosan végezzük el a megrendelő által kért fuvarozást- költöztetést.
Krokavecz  Csaba

Krokavecz Csaba

Tökéletesen felszerelt 3.5T teherautóval és udvarias szolgálatkész emberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. a teherautó rakterülete 3. 65 m hosszú 2.15m széles és 2.2m magas. Leginkább költöztetéssel foglalkozunk de számtalan esetben szállítottunk már antik faragott és kényes bútorokat is. Minden esetben van nálunk csomagoló anyagot is. A teherautó most kapott új ponyvát így beázás mentes. Oldalt roló ponyva van a könnyebb pakolás érdekében. Honlapjaim www.csabakertesfuvar.hu www.csabafuv
Apis költöztetés (Apis Physicus kft)

Apis költöztetés (Apis Physicus kft)

Ingyenes árajánlat és felmérés garanciavállalás mellett,precizitás és megbízhatóság rejtett költségek nélkül.Szolgáltatásaink:lakossági,közületi,nemzetközi költöztetés;csomagolás,bútorszerelés;zongora,pianínó,extrém tárgyak szállítása;tehertaxi;lomtalanítás;raktározás.Amennyiben bármely szolgáltatásunkra szüksége lenne kérjük látogasson el a www.apiskoltoztetes.hu weboldalunkra vagy írjon nekünk az e - mail címre,továbbá munkatársaink a + - es és a + - ös telefonszámokon non - stop szemlélettel
Farkas  Gyula

Farkas Gyula

Cégünk 1998 óta foglalkozik fuvarozással. Kezdetben vendéglátó helyek, és élelmiszer üzletek számára voltak állandó megbízásaink, majd lassan felvettük szolgáltatásaink közé a lakossági, illetve irodai költöztetést és egyéb áruszállítást. Dolgozóink mind megbízható, leinformálható emberekből állnak, akik mindig a megrendelő igényeit tartják szem előtt. Több éves tapasztalatunk, az évi több száz költöztetés garancia a sikeres együttműködéshez. Szükség esetén csomagolóanyagokat (papírdobozok, bub
Csanádi Ákos

Csanádi Ákos

NON-STOP KÖLTÖZTETÉS PÉCS Cégünk több éves tapasztalattal áll rendelkezésére, legyen szó bútor/áruszállításról, nehéz bútorszállításról,(pianínó,zongora,páncélszekrény, lomtalanításról, bútorszerelésről az ország bármely pontján, kedvező áron, a hét bármely napján. Nincs kiszállási díj. Nincs hétvégi felár.
Efenti Trans Kft

Efenti Trans Kft

Fiatal dinamikus csapatunk várja hívását. Nálunk nincs elvesztegetett óra, sem emelet díj. Igény esetén csomagolunk is, illetve be is szerezzük a megfelelő csomagoló anyagot.
Szabó Balázs

Szabó Balázs

Szolgáltatásunk gyors és rugalmas áraink megfizethetőek megbízható gyakorlót rakodó személyzettel dolgozunk autóink raktere tiszta és rendezet.
Börönte Gábor

Börönte Gábor

3, 5 tonnás ponyvás kisteherautóval, házhoz szállítást, költöztetést lomtalanítást vállalok a hét mindennapján. A költöztetéshez rakodó ládákat tudok biztosítani, igény szerint.
Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés Szeged

Pannon Pakk 66 Kft. Költöztetés Szeged

Vállalkozásunk cégek és magánszemélyek részére kínál teljeskörű költöztetési és áruszállítási megoldásokat Szegeden, illete az ország egész területén. Elsődleges céljaink, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, költséghatékonyan, rövid határidővel és megbízhatóan.
Smile Költöztető Kft

Smile Költöztető Kft

Gyors, pontos, megbízható, szolgáltató cég, korrekt egyedi árazással, rövid határidővel. Több mint 22. éve ebben a szakmában szerzet tapasztalatokkal rendelkezett ismeretek.
Advetico  Költöztetés

Advetico Költöztetés

Több különböző méretű teherautóval a legjobb árajánlatokat tudjuk adni. Munkát sosem mondunk vissza.
Tóth  Íván

Tóth Íván

Nem akarok nagy szavakat használni, valószÍnűleg mások is ezt teszik majd. Pont olyan jók vagyunk, mint a többiek. Árban és minőségben is igyexünk megfelelni.
Turbo Fuvar Kft.

Turbo Fuvar Kft.

Teljes körű költöztetés és fuvarozás az ország egész területén, megbízható, gyakorlott rakodókkal. Emeleti díjat, hétvégi-, délutáni felárat nem számolunk fel. Nem húzzuk az idejét, folyamatosan pakolunk, és nagyon vigyázunk értékeire. Hívjon bizalommal, bármilyen darabos, raklapos de nem ömlesztett árut szeretne szállíttatni (ömlesztett árut csak csomagolva szállítunk). Nálunk szakértőkre talál.
Tutifuvar.hu

Tutifuvar.hu

Számunkra minden fuvar épp olyan fontos, mint az éppen költöző ügyfeleknek. A nevünket adva, személyes jelenlétünkkel vállalunk garanciát, hiszen célunk, hogy minden fuvar alkalmával bővüljön elégedett ügyfeleink köre. Problémamegoldó készségünk, valamint rugalmasságunk lendületet visz mindennapi munkafolyamatainkba. +36203891141
Moving Service Kft

Moving Service Kft

Mert a világ bármely pontjáról bármely pontjára tudunk szervízt nyújtani ügyfeleinknek. Emellett foglalkozunk teljes be, - és kicsomagolással, bútorszereléssel. El tudunk végezni a kisebb költözésektől kezdve a nagyobb 4000m3-es költözéseken át színte bármit.
Tolnai Gábor

Tolnai Gábor

Mert 100%-os odafigyeléssel dolgozunk,korrekt árakon, több éves tapasztalattal, és garanciát vállalunk arra amit csinálunk!
Frankó teher

Frankó teher

Örökölt egy ingatlant, mely tele van lomokkal, régi értéktelen bútorokkal, egyéb hasznavehetetlen tárgyakkal? Szeretne minél előbb megszabadulni ezektől? Tapasztalni fogja, hogy ez nem is olyan egyszerű. Az EU-s szabályozás bevezetésével a szemét kezelése sokkal bonyolultabbá vált. Nem lehet csak úgy kidobni valamit. Figyelembe kell venni környezetvédelmi, szemétlerakási szabályokat. Ráadásul tucatjával bezárták a Budapest számos kerületében meglévő, és jutányos áron dolgozó szemétbányákat.
Advetico

Advetico

Mi vagyunk Heves megye legnagyobb, profi költöztető cége. Telephelyünk Egerben található a Cifrakapu u. 162. szám alatt. Mi vagyunk, akik a legjobb egyénre szabott árakat tudjuk Önnek ajánlani, akik a legrugalmasabban tudunk időpontot adni, és mi vagyunk az igazán rátermettek, hogy az Ön ingóságait a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban, és sérülésmentesen szállítsuk akár a 4. emeletről a 8. emeletre, Egeren belül, vagy Egerből bárhova az országon belül és kívül.
Szabó Krisztián E.V.

Szabó Krisztián E.V.

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassuk, hogy mivel foglalkozunk és a Munka filozófiánkról néhány szót ejtsünk. Vállalkozásunkat Több mint 15 éve alapítottuk. Fuvarozáson belül Költöztetésre szakosodtunk. Lakás és Családiház Költöztetés, Bútor és Műszaki termékek Házhozszállítása Egyéb fuvarozás, Lomtalanítás. Igény szerint Rendelhet Tőlünk a Szállításhoz Rutinos Cipekedő Embereket is, de lehetőség van csak teherautót Rendelni.
Misiviszi költöztetés

Misiviszi költöztetés

Cégünk a MISIVISZI Transport már 1991 óta belföldi és külföldi költöztetéssel, szállitással, fuvarozással és lomtalanítással foglalkozik. Elsődleges feladatunknak a Budapesti és a Pest megyei lakosság kiszolgálását tekintjük. Vállaljuk magánszemélyek és közületek, cégek költözésének - költöztetésének teljes körü lebonyolítását /ingyenes felméréssel, bútorszereléssel, csomagolással, stb..
Fehér Norbert költöztetés

Fehér Norbert költöztetés

Szeretnénk a napfény városában és annak környékén élők költözéseinél, bútorszállításainál felmerülő összes feladat segítségében lenni az Önök számára. Vállaljuk teljes magánházak, lakások, irodák, iskolák, állami intézmények teljes körű elszállítását lebonyolítását, természetesen bútorok szét – illetve összeszerelését is beleértve.
Kovács János

Kovács János

A Nemzetközi Költöztetés egy szolgáltatás, amely Magyarország – Ausztria – Németország – Skandinávia – Hollandia – Belgium – Anglia – Franciaország – Olaszország – Spanyolország és más EU-s országok közötti, illetve országokon belüli költöztetéssel foglalkozik.
Szolgáltatói regisztráció - Ingyen

Ügyfél vélemények

         
Nagy E.
Költöztetés   03/03/2021

Pontosan érkeztek a megbeszélt idôre. Precízen pakoltak! Semmink nem tört össze 😊 és minden megérkezett. Köszönjük a segítséget! Csak ajánlani tudom ôket!

         
Hajós E.
Költöztetés   13/02/2021

Krisztián korrekt, precíz és megbízható. Hatalmas segítség volt a költözésnél. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

         
Kőpál J.
Költöztetés   07/02/2021

Nagyszerű volt a fuvar. Nagyon segítőkész volt a sőför. Megbízható volt. Különösön jó áron dolgozik. Pontosan érkezett. Mindenkinek tudom ajánlani.

         
Kontra E.
Költöztetés   31/01/2021

Köszönöm a figyelmességet! Nagyo nagyon elégedett vagyok. Örülök, hogy Önöket választottam és Győri Istvánnak köszönöm a segítőkészségét.

         
Román M.
Költöztetés   05/12/2020

Nagyon izgultam a költözés miatt, feleslegesen, mert ahogy megrendeltem úgy jelentkezett 2 inteligens fiatalember. Nagyon profi módon, ügyesen intézték a rakodást. Én csak köszönettel tartozom nekik, hogy minden úgy történt ahogy a nagykönyvben meg van írva.

         
Perényi O.
Költöztetés   30/11/2020

Rugalmas, kedves, segítőkész és korrekt csapat. Elégedettek voltunk, ajánljuk őket másnak is szívesen!

         
Kluge G.
Költöztetés   27/10/2020

Két nagyon-nagyon udvarias és kedves fiatalember. Pontosan érkeztek és még ha kicsit nehezebb is volt a feladat, mint ahogy az tűnt, szépen elvégezték. Csupa jót tudunk mondani, kiváló értékelést adunk. Köszönjük szépen!

Egyéb információ
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen