Szolgáltató Vagyok
Hidegburkolás

Kapj 4 Budapest Kerület XXIII.-Soroksár Hidegburkolás árajánlatot.

42 Hidegburkoló áll készen itt: Kerület XXIII.-Soroksár.

Hogy miért a HomeRun-t válaszd Kerület XXIII.-Soroksár Hidegburkolás kérésedhez?

 • Több száz Hidegburkolás szakember áll készen, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa itt: Kerület XXIII.-Soroksár.

 • Az ügyfelek ezreinek átlagos értékelési pontjai megkönnyítik a megfelelő szolgáltató kiválasztását Kerület XXIII.-Soroksár környékén.

 • Számtalan valós és jóváhagyott értékelés Kerület XXIII.-Soroksár környékén segít a döntésben.

 • Évente ügyfelek ezrei bíznak a HomeRun for Hidegburkolás szolgáltatásban.

 • Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a szolgáltatóink a legjobb szolgáltatást nyújtják. A HomeRun-nal biztosítva vagy, hogy a munka a legnagyobb rendben fog lezajlani.

Top 40 Legjobb Hidegburkoló Szolgáltatás Itt: Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Zsolt M. photo

Zsolt M.

12.01.2024

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Szobafestés Mázolást Tapétázást Parkettázàst Gipszkartonozást burkolást vállalunk rövid határidôvel garanciával!Szia MAKO ZSOLT vagyok közel 23 eve foglalkozok lakások házak felújításával.Nagy tapasztalattal rendelkezünk a munkákat saját három fős csapatommal végzem el.Minden egyes munkára 12 hónap...

László K. photo

László K.

11.12.2021

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Kedves megrendelő. Egy jó baráti csapattal újítaná fel otthonát. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal, versenyképes árakkal kedvezményekkel. Munkánkra igényesek vagyunk. Tiszán adunk át mindent minden kedves megrendelőnknek.

Szabo Zsolt Z. photo

Szabo Zsolt Z.

25.05.2021

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Számlaképesen vállalunk lakásfelújítást. Ingyenes helyszíni felmérést árajánlat készítést Budapest és Pest megyében. Egyéb megyékben külön megbeszélés alapján Magánszemélyeknek es közületeknek egyaránt, referencia munkákkal a legmodernebb teknológiákkal. Igény szerinti anyagbeszerzéssel házhoz...

Zoltán G. photo

Zoltán G.

14.03.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Szerintem kiválo szakember sokéves tapasztalatal sok sok referencia munkával. Nálam a fegfontosabb a bizalom és megbizhatoság

Alpha ggb bau photo

Alpha ggb bau

15.03.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Csapatunk fiatal és meg bízhato. 100% - os munkát adunk át. Ha precíz és megbízható munkat szeretne mi vagyunk a megfelelő csapat az ön számára. Keressen bizalommal.

Báder G. photo

Báder G.

14.04.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Üdvözlöm új és régi megrendelőinket Szeretne új életet lehelni megsárgult nyílászárójába? Vagy új színekkel pompáztatná otthonát? Esetleg csak egy pimasz beázást szeretne javítani ? Keressen minek bátran, fiatalos ugyanakkor precíz csapatunk áll szolgálatukra.Amennyiben felújítást tervez most vagy...

Gabor B. photo

Gabor B.

02.05.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Sokoldalú és munkájára igényes szakembernek tartom magam , mindenféle szerszámmal felszerelve. Általában teljeskörű lakásfelújítást szoktam vállalni.

Imega-Construct kft photo

Imega-Construct kft

09.04.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Cégünk meg bízható precíz a határidőt mindig tartjuk tisztán dolgozunk korrekt árakkal keressen bizalommal dijmentes felmérés budapest és pest vármegyében

Acs Tetofedo Bad photo

Acs Tetofedo Bad

26.05.2022

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

ÜDVÖZLÖM, RÓBERT VÁGYÓK A CÉG VEZETŐJE Üdvözlöm Ács tetőfedő bádogos Tetőjavítás munkára van szüksége akkor mi itt vagyunk.📞Tel. +36308446584. E-mail cím. ✅ Profi csapattal tudunk kezdeni akar kisebb nagyob munkákat orszàg szerte Korekt fix árral Kiseb javítást is tudunk elvégezni a hét...

Raul Levente B. photo

Raul Levente B.

01.08.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Budai Raul Levente vagyol szobafestő a munka kivitelezését pontos és 100%-os precizitással végzem el ahogy a szakma indokolja. Nem csak egyedül dolgozom hanem a profi csapatommal ami profi szakemberekből áll.

Mobiliaeuro KFT photo

Mobiliaeuro KFT

31.01.2023

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Megbízható, nagy gyakorlattal, jó referenciákkal rendelkező építő ipari vállalkozó, szakmájában illő munkákat vállal. -Kulcsra készen családi ház építés és felújítás -Kőműves munkák, festés, burkolás, tetőfedés -Szigetelés, stb. egyszóval teljes körű kivitelezés.🏗️🏘️ Elérhetőség: Kovács Levente...

Attila M. photo

Attila M.

24.10.2022

Hidegburkolás · Kerület XXIII.-Soroksár, Budapest

Üdvözlöm. Ingyenes állapotfelmérést és árajánlatkészítést kínálok Önnek. Gyors kezdés,de precíz munka,megbízható három fős csapattal. Csapatunk tagjai különböző szakterületen tevékenykednek így egyszerre akár három legyet üt egy csapásra😊 Köszönöm érdeklődését.

Milyennek találod a HomeRun Kerület XXIII.-Soroksár Hidegburkolás szolgáltatását?

Mondd el, mire van szükséged

Válaszolj az igényeidnek megfelelő kérdésekre és nyújtsd be kérelmed kevesebb, mint 2 perc alatt.

Hasonlítsd össze a kapott árajánlatokat

Kérj ajánlatot azoktól a szolgáltatóktól, akik a legjobban passzolnak a kérésedhez.

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot

Tedd fel kérdéseid a profi szolgáltatóknak és tekintsd meg a korábbi értkeléseiket. Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot.

Gyakori kérdések

 • 1 - Ahhoz, hogy benyújtsak egy kérést a weboldalon, szükséges befizetnem valamit?

  A kérés benyújtása, ajánlatok kérése vagy a szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel teljesen igyenes a HomeRun oldalán.

 • 2- Meddig kell várni az ajánlatokra?

  A szolgáltatók általában néhány órán belül megtekintik a kérelmeket és egészen 3 napig láthatják azt. Ez idő alatt mi megpróbáljuk a legjobb árakat begyűjteni. Az árajánlatokat SMS-ben és e-mailben fogod megkapni. Amikor kapsz egy "Ajánlatod érkezett" értesítést, a fiókodba belépve megtekintheted azokat és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

 • 3 - Hogyan működik a HomeRun árverseny?

  A HomeRun-nal lehetőséged nyílik arra, hogy több szolgáltatótól is ajánlatot kapj, így nem kell egy szolgáltatóra korlátozódnod. Az árverseny lehetővé teszi, hogy több és ajánlatot és kedvezőbb árakat kapj.

 • 4 - A HomeRun-on látható értékelések és besorolások valódiak?

  Minden értékelés és besorolás, ami a szolgáltató profilján megjelenik, valódi és hiteles. Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a munka elvégzésre került és az értékelés valódi.

 • 5- Mennyibe kerül a HomeRun Budapest Kerület XXIII.-Soroksár Hidegburkolás szolgáltatása?

  A HomeRun Budapest Kerület XXIII.-Soroksár Hidegburkolás szolgáltatásának ára 14 000 Ft és 189 000 Ft között ingadozik, a kérésben megadott részletek függvényében.

Szolgáltatói Regisztráció