Szolgáltató Vagyok
Fürdőszoba Felújítás

Kapj 4 Budapest Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Fürdőszoba Felújítás árajánlatot.

34 Fürdőszoba Felújító áll készen itt: Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota.

Hogy miért a HomeRun-t válaszd Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Fürdőszoba Felújítás kérésedhez?

 • Összesen 34 Fürdőszoba Felújító áll készen a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota környékén.

 • Az átlagos 4,8 értékelési pontok megkönnyítik a megfelelő szolgáltató kiválasztását Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota környékén.

 • Az összesen 52 valódi és jóváhagyott értékelés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota környékéről hasznos lesz a döntés meghozásánál.

 • Tavaly 42 Fürdőszoba Felújítás ügyfél bízott meg a HomeRun-ban Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota környékén.

 • Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a szolgáltatóink a legjobb szolgáltatást nyújtják. A HomeRun-nal biztosítva vagy, hogy a munka a legnagyobb rendben fog lezajlani.

Top 40 Legjobb Fürdőszoba Felújító Szolgáltatás Itt: Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota, Budapest

Dávid G. photo

Dávid G.

03.04.2024

Fürdőszoba Felújítás · Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota, Budapest

Jelenleg is tartok korrepetálásokat illetve érettségi felkészítéseket alapszinten.

Tibor G. photo

Tibor G.

26.02.2024

Fürdőszoba Felújítás · Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota, Budapest

Üdv. 15 éves szakmai tapasztalat Szoba festés Gipszkartonozas Kőműves munkálatok Hideg meleg burkolás

Bed-Tech kft photo

Bed-Tech kft

01.01.2024

Fürdőszoba Felújítás · Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota, Budapest

A hét minden napján, éjjel-nappal készen állunk, hogy Budapesten és Pest vármegyében megszüntessünk minden nemű csődugulást. A KAKAIRTÓK bevetésre készek. Facebook: Kakairtók.hu

Milyennek találod a HomeRun Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Fürdőszoba Felújítás szolgáltatását?

Mondd el, mire van szükséged

Válaszolj az igényeidnek megfelelő kérdésekre és nyújtsd be kérelmed kevesebb, mint 2 perc alatt.

Hasonlítsd össze a kapott árajánlatokat

Kérj ajánlatot azoktól a szolgáltatóktól, akik a legjobban passzolnak a kérésedhez.

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot

Tedd fel kérdéseid a profi szolgáltatóknak és tekintsd meg a korábbi értkeléseiket. Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot.

Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Lakásfelújítás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Laminált Padló Lerakása Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Kerítés Festés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Falfestés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Festés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Mennyezet Festés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Szobafestés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Burkolás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Glettelés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Lakás Takaritás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Homlokzatfestés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Felújítás Utáni Takarítás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Kültéri Festés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Külső Festés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Ház Takarítás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Hőszigetelés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Gipszkarton Szerelés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Tapétázás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Tisztasági Festés Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Kőműves Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Vízszerelő Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Lomtalanítás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Lépcsőház Takarítás Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Ablaktisztítás

Gyakori kérdések

 • 1 - Ahhoz, hogy benyújtsak egy kérést a weboldalon, szükséges befizetnem valamit?

  A kérés benyújtása, ajánlatok kérése vagy a szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel teljesen igyenes a HomeRun oldalán.

 • 2- Meddig kell várni az ajánlatokra?

  A szolgáltatók általában néhány órán belül megtekintik a kérelmeket és egészen 3 napig láthatják azt. Ez idő alatt mi megpróbáljuk a legjobb árakat begyűjteni. Az árajánlatokat SMS-ben és e-mailben fogod megkapni. Amikor kapsz egy "Ajánlatod érkezett" értesítést, a fiókodba belépve megtekintheted azokat és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

 • 3 - Hogyan működik a HomeRun árverseny?

  A HomeRun-nal lehetőséged nyílik arra, hogy több szolgáltatótól is ajánlatot kapj, így nem kell egy szolgáltatóra korlátozódnod. Az árverseny lehetővé teszi, hogy több és ajánlatot és kedvezőbb árakat kapj.

 • 4 - A HomeRun-on látható értékelések és besorolások valódiak?

  Minden értékelés és besorolás, ami a szolgáltató profilján megjelenik, valódi és hiteles. Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a munka elvégzésre került és az értékelés valódi.

 • 5- Mennyibe kerül a HomeRun Budapest Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Fürdőszoba Felújítás szolgáltatása?

  A HomeRun Budapest Kerület XV.-Rákospalota-Pestújhely-Újpalota Fürdőszoba Felújítás szolgáltatásának ára 100 000 Ft és 500 000 Ft között ingadozik, a kérésben megadott részletek függvényében.

Szolgáltatói Regisztráció