Szolgáltató Vagyok
Lomelszállítás

Kapj 4 Budapest Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lomelszállítás árajánlatot.

36 Lomelszállító áll készen itt: Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó.

Hogy miért a HomeRun-t válaszd Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lomelszállítás kérésedhez?

 • Összesen 36 Lomelszállító áll készen a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó környékén.

 • Az átlagos 4,9 értékelési pontok megkönnyítik a megfelelő szolgáltató kiválasztását Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó környékén.

 • Az összesen 102 valódi és jóváhagyott értékelés Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó környékéről hasznos lesz a döntés meghozásánál.

 • Tavaly 38 Lomelszállítás ügyfél bízott meg a HomeRun-ban Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó környékén.

 • Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a szolgáltatóink a legjobb szolgáltatást nyújtják. A HomeRun-nal biztosítva vagy, hogy a munka a legnagyobb rendben fog lezajlani.

Top 40 Legjobb Lomelszállító Szolgáltatás Itt: Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Sándor R. photo

Sándor R.

13.04.2024

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Àllokrendelkezésére hogy segítség. Sándor Roland Lomtalanítàssal és hulladèkszállítással és költöztetésel foglalkozó vállalkozó 8 éves tapasztalattal várjuk megkeresését. Zöld hulladék szállítása Veszélyes hulladék szállítása, építési törmelék szállítása Lomtalanítás hagyatéki lomtalanítás. Gyors...

Builders photo

Builders

16.08.2022

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

A P-Builders egy Generálkivitelezéssel(lakás felújítással)foglalkozó cég A-Z-ig. Egy megbizható elismert,szakemberekkel ellátott csapat vagyunk. A szakemberek több mint 20 éves munkatapasztalatokkal rendelkeznek. Hogy mi a fontos számunkra? ▪️Számunkra fontos a megrendelőink igénye és...

Nikolett Á. photo

Nikolett Á.

30.01.2024

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

A ránk bízott feladatokat mindig lelkiismeretesen jókedvvel a lehetőségekhez képest gyorsan végezzük el! Fő profilunk a költöztetés de mellete minden szállítással kapcsolatos munkát is örömmel vállalunk el legyen szó lakáskiürítésről butórszállitásrol takarításról Budapesten belűl ingyenes...

Rapid-Cargo Transport Kft. photo

Rapid-Cargo Transport Kft.

27.01.2024

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Csapatunk mindig rugalmas az időpontokkal kapcsolatban és mindig törekszünk az ügyfél elégedettségét elérni. Minden munkát precízen végzünk és persze megfizethető árakon.

Kótai L. photo

Kótai L.

27.07.2023

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Üdvözlöm önöket Kótai László vagyok a Quality Cleaning22 tulajdonosa 4éve a takarító szakmában dolgozunk nálunk a minőség a precizitás valamint az odafigyelés nagyon fontos ha megbízható és precíz valamint korrekt céget kérem keressen minket bizalommal reméljük hogy önöknek is elnyerjük a...

Zoltán K. photo

Zoltán K.

02.02.2023

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Pontos, igényes, rugalmas, kiszámítható és. stresszmentes szolgáltatást kínálok ügyfeleimnek. Nem ígérek ingyenességet, de pénztárcabarát árakkal dolgozom. A nagyobb feladatokat, különös tekintettel a lomtalanításra, lakáskiürítésre személyesen mérem fel, és a helyszínen ajánlatot is adok....

Lomtalanítás B. photo

Lomtalanítás B.

17.11.2022

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Ha szereti a gyors, profi munkát, hívjon. Ha nem szereti a kellemetlen meglepetéseket, hívjon. Kedves, problémamegoldó csapatnak mondanak. Hívjon.

Sándor J. photo

Sándor J.

08.04.2024

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Üdv: 7 éves tapasztalattal rendelkező cég vagyunk. Korrekt gyors munkavégzés rövid idő alatt, Korrekt Áron.!

KZS-Bau Kft. photo

KZS-Bau Kft.

10.12.2023

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Csapatunkkal vállalunk,kiebb-nagyobb felújítási munkálatokat,legyen az kőműves munka,festő munka,vízvezeték szerelés,hőszigetelés,vízszigetelés,tetőfelújítás stb.... minden ami házfelújítás.

FuvarÁszok Kft photo

FuvarÁszok Kft

09.07.2023

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Többéves tapasztalatt megbízható gyors pontos cég vállal lomtalanítást, lakás kiürítést, egyéb megunt hasszálaton kivüli tárgyak elszállítását. Cégünknél mindenki erkölcsibizonyítvánnyal rendelkezik. Akár 24 órán belüli kiszállás.

Antal S. photo

Antal S.

24.05.2023

Lomelszállítás · Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó, Budapest

Üdvözlöm. 15 éves szakmai tapasztalattal és a legjobb tudásom alapján felkészített csapattal, valamint legmodernebb eszközökkel igyekszünk minden meglévő és leendő ügyfelünk igényét kielégíteni. Cégünk 100% visszatérítési garanciával biztosítja értékeit a költözés teljes időtartalmára. Az ország...

Milyennek találod a HomeRun Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lomelszállítás szolgáltatását?

Mondd el, mire van szükséged

Válaszolj az igényeidnek megfelelő kérdésekre és nyújtsd be kérelmed kevesebb, mint 2 perc alatt.

Hasonlítsd össze a kapott árajánlatokat

Kérj ajánlatot azoktól a szolgáltatóktól, akik a legjobban passzolnak a kérésedhez.

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot

Tedd fel kérdéseid a profi szolgáltatóknak és tekintsd meg a korábbi értkeléseiket. Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot.

Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lomtalanítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lakáskiürítés Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Költöztetés Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Fuvarozás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Tehertaxi Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Szállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Bútorszállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Bútormozgatás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Sittelszállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Kanapé Szállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Szekrény Szállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Matrac Szállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Szobafestés Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Műtárgyszállítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Felújítás Utáni Takarítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Ablaktisztítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lakás Takaritás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Takarítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Iroda Takarítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lépcsőház Takarítás Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Laminált Padló Lerakása Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Kerítés Festés

Gyakori kérdések

 • 1 - Ahhoz, hogy benyújtsak egy kérést a weboldalon, szükséges befizetnem valamit?

  A kérés benyújtása, ajánlatok kérése vagy a szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel teljesen igyenes a HomeRun oldalán.

 • 2- Meddig kell várni az ajánlatokra?

  A szolgáltatók általában néhány órán belül megtekintik a kérelmeket és egészen 3 napig láthatják azt. Ez idő alatt mi megpróbáljuk a legjobb árakat begyűjteni. Az árajánlatokat SMS-ben és e-mailben fogod megkapni. Amikor kapsz egy "Ajánlatod érkezett" értesítést, a fiókodba belépve megtekintheted azokat és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

 • 3 - Hogyan működik a HomeRun árverseny?

  A HomeRun-nal lehetőséged nyílik arra, hogy több szolgáltatótól is ajánlatot kapj, így nem kell egy szolgáltatóra korlátozódnod. Az árverseny lehetővé teszi, hogy több és ajánlatot és kedvezőbb árakat kapj.

 • 4 - A HomeRun-on látható értékelések és besorolások valódiak?

  Minden értékelés és besorolás, ami a szolgáltató profilján megjelenik, valódi és hiteles. Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a munka elvégzésre került és az értékelés valódi.

 • 5- Mennyibe kerül a HomeRun Budapest Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lomelszállítás szolgáltatása?

  A HomeRun Budapest Kerület XIII.-Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Lomelszállítás szolgáltatásának ára 25 810 Ft és 95 000 Ft között ingadozik, a kérésben megadott részletek függvényében.

Szolgáltatói Regisztráció