Szolgáltató Vagyok
Álmennyezet

Kapj 4 Budapest Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer Álmennyezet árajánlatot.

35 Álmennyezet Szerelő áll készen itt: Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer.

Hogy miért a HomeRun-t válaszd Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer Álmennyezet kérésedhez?

 • Összesen 35 Álmennyezet Szerelő áll készen a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer környékén.

 • Az átlagos 5 értékelési pontok megkönnyítik a megfelelő szolgáltató kiválasztását Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer környékén.

 • Az összesen 33 valódi és jóváhagyott értékelés Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer környékéről hasznos lesz a döntés meghozásánál.

 • Tavaly 37 Álmennyezet ügyfél bízott meg a HomeRun-ban Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer környékén.

 • Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a szolgáltatóink a legjobb szolgáltatást nyújtják. A HomeRun-nal biztosítva vagy, hogy a munka a legnagyobb rendben fog lezajlani.

Top 40 Legjobb Álmennyezet Szerelő Szolgáltatás Itt: Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer, Budapest

Builders photo

Builders

16.08.2022

Álmennyezet · Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer, Budapest

A P-Builders egy Generálkivitelezéssel(lakás felújítással)foglalkozó cég A-Z-ig. Egy megbizható elismert,szakemberekkel ellátott csapat vagyunk. A szakemberek több mint 20 éves munkatapasztalatokkal rendelkeznek. Hogy mi a fontos számunkra? ▪️Számunkra fontos a megrendelőink igénye és...

Gazsi T. photo

Gazsi T.

30.04.2024

Álmennyezet · Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer, Budapest

Festés minden szinten,felsöfokon. Jó festő,jó szerszámok,nincs kockázat! Második generációs festö vagyok,lassan 20éves tapasztalattal. 10évet töltöttem ausztriában,onnan hazatérve lettem egyéni vállakozó.

András K. photo

András K.

05.03.2022

Álmennyezet · Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer, Budapest

Profi, gyakorlott, és szakképzett Szárazépítő vagyok. 15 éve Szárazépítő, és Szobafestő, mázoló, tapétázó a munkaköröm, rengeteg féle eljárást, technikát elsajátítottam ezen évek alatt. Munkáim legnagyobb részét nagy projektekben, irodaházakban végeztem.

Ábel C. photo

Ábel C.

14.08.2023

Álmennyezet · Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer, Budapest

Tisztelt leendő Megrendelő. Egyéni vállalkozásom már több éve sikeresen szolgálja ki a piac ezen részét gyors precíz és megfizethető áron. Megbízásaink a gipszkarton szerelés széles spalettájából áll össze melyekből alább párat felsorolok. -Gipszkarton álmennyezet (monolit normál gipszkarton)...

Milyennek találod a HomeRun Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer Álmennyezet szolgáltatását?

Mondd el, mire van szükséged

Válaszolj az igényeidnek megfelelő kérdésekre és nyújtsd be kérelmed kevesebb, mint 2 perc alatt.

Hasonlítsd össze a kapott árajánlatokat

Kérj ajánlatot azoktól a szolgáltatóktól, akik a legjobban passzolnak a kérésedhez.

Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot

Tedd fel kérdéseid a profi szolgáltatóknak és tekintsd meg a korábbi értkeléseiket. Válaszd ki a neked megfelelő ajánlatot.

Gyakori kérdések

 • 1 - Ahhoz, hogy benyújtsak egy kérést a weboldalon, szükséges befizetnem valamit?

  A kérés benyújtása, ajánlatok kérése vagy a szolgáltatóval való kapcsolatfelvétel teljesen igyenes a HomeRun oldalán.

 • 2- Meddig kell várni az ajánlatokra?

  A szolgáltatók általában néhány órán belül megtekintik a kérelmeket és egészen 3 napig láthatják azt. Ez idő alatt mi megpróbáljuk a legjobb árakat begyűjteni. Az árajánlatokat SMS-ben és e-mailben fogod megkapni. Amikor kapsz egy "Ajánlatod érkezett" értesítést, a fiókodba belépve megtekintheted azokat és kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban megfelel neked.

 • 3 - Hogyan működik a HomeRun árverseny?

  A HomeRun-nal lehetőséged nyílik arra, hogy több szolgáltatótól is ajánlatot kapj, így nem kell egy szolgáltatóra korlátozódnod. Az árverseny lehetővé teszi, hogy több és ajánlatot és kedvezőbb árakat kapj.

 • 4 - A HomeRun-on látható értékelések és besorolások valódiak?

  Minden értékelés és besorolás, ami a szolgáltató profilján megjelenik, valódi és hiteles. Minden esetben megbizonyosodunk róla, hogy a munka elvégzésre került és az értékelés valódi.

 • 5- Mennyibe kerül a HomeRun Budapest Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer Álmennyezet szolgáltatása?

  A HomeRun Budapest Kerület III.-Óbuda-Békásmegyer Álmennyezet szolgáltatásának ára 50 000 Ft és 180 000 Ft között ingadozik, a kérésben megadott részletek függvényében.

Szolgáltatói Regisztráció