Kapj 4 Kárpittisztítás árajánlatot.

152 Kárpittisztítás áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 legjobb Kárpittisztítás

Kucsapszki  Lóránt

Kucsapszki Lóránt

Munkatársaink,nagy rutinnal és körültekintéssel végzik munkájukat,továbbá a legmodernebb technológiával és csúcsminőségü tisztítószerekkel dolgoztak.
NETFuture Kft.

NETFuture Kft.

Vállalkozásunk 2010 óta működik, tevékenységi körünk megrendelőink lakásán, irodájában helyszíni - bútorkárpitok - szőnyegek - autókárpitok - matracok BIO tiszítása garanciával, korrekt árakon, az eltelt évek alatt több ezer elégedett ügyfélnél. Profi gépekkel és csapattal dolgozunk, referenciáink megtekinthetők a www.netfuture.hu és www.karpittisztitas.eu oldalainkon.
Fehér Lajos

Fehér Lajos

20 éves tapasztalattal rendelkezem. Bio - és vegytisztítást alkalmazok a szennyeződés típusától és a vevőim kérésétől függően. A kézi perzsaszőnyegtől a rongyszőnyegig minden szőnyegtípust minőségi garanciával vállalok. A hordozható szőnyegeket ingyenesen el - és visszaszállítom. Helyszíni szőnyeg - és kárpittisztítást vállalok, padlószőnyegek, székek, ágyak és ülőgarnitúrák esetében.
Kiss Gergely

Kiss Gergely

Szolgáltatásaink igénybevétele több lehetőséget ad a megrendelőnek: atkaürülék eltávolítása a helyszínen. szőnyegek mélytisztítása és helyszíni mosása, ülőgarnitúrák mélytisztítása és mosása a helyszínen, konyhai székek tisztítása, puffok tisztítása, autókárpitok és autótetőkárpit tisztítása, tetőkárpittisztítása
Hajdu Körbi

Hajdu Körbi

A szolgáltatásainkat 2004 óta egyéni vállalkozóként kínáljuk lakossági ügyfeleink számára az ország hat megyéjében, valamint a fővárosban (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Bács-Kiskun és Pest megye), ezen kívül a szállodák és intézmények országosan is igénybe vehetik tisztítási szolgáltatásainkat.
Kitisztítlak

Kitisztítlak

Vállalkozásunk fő profilja a kárpit, matrac és szőnyegtisztítás. Szolgáltatásaink között most már elérhető a gőztisztítás is, amely minden tisztításnál igénybe vehető. Ülőgarnitúra, fotel, szék, ágy, matrac, szőnyeg és autókárpit mélymosása helyszíni tisztítással történik.
KissTisztítás

KissTisztítás

Kiss Gergely vagyok, kárpitok, szőnyegek, perzsa szőnyegek, járólapi fuga, matracok, ágyak és autókárpitok helyben történő mélytisztításával és fertőtlenítésével foglalkozom, rövid határidővel és száradással, szerte az országban.
Pallagi Róbert e.v.

Pallagi Róbert e.v.

SZŐNYEG ÉS KÁRPIT TISZTÍTÁS HÁZTÓL-HÁZIG SZÁLLÍTÁSSAL! Cégünk 1995-óta működik családi vállalkozás formájában. Üzleti filozófiánk lényege nem más, minthogy a szolgáltatás középpontjában mindig a megrendelő áll!
AUTOTISZTITO.HU

AUTOTISZTITO.HU

Kecskeméti székhellyel rendelkező, professzionális tisztítási szolgáltatást kínáló vállalkozás. Célunk, hogy a magukra és környezetükre igényes személyek számára megoldást kínáljunk.
Huszár és társai Kft.

Huszár és társai Kft.

Kecskeméten akár 48 órán belül házhoz megyünk, és szakszerű kárpittisztítást végzünk 100% garanciával. Kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, folteltávolítás a szakterületünk.
Hírös Clean

Hírös Clean

Mindennapjaink során sokszor nehéz figyelni a rendre és a tisztaságra. Hozzánk bizalommal fordulhat, hiszen maximálisan megértjük és alkalmazkodunk mindenfajta igényhez.
Szőnyegtisztítás

Szőnyegtisztítás

Cégünk szőnyegtisztítással és kárpittisztítással foglalkozik. Legyen az gyapjú, shaggy, kézi perzsa, vagy padlószőnyeg nyugodtan ránk bízhatja a koszos munkát
Szőnyegtisztitás

Szőnyegtisztitás

Vállalok szőnyeg vagy kárpit tisztitást, alkalmi- és nagytakaritást egyaránt.10 éves tapasztalat és professzonális gépek állnak rendelkezésre.
Hörömpő József

Hörömpő József

Olyan tiszta, hogy repülni tudna... ...mert nincs benne POR! PISZOK!! ATKA!!! Szőnyegek, Kárpitok, Autókárpitok Mélytisztítása Atkamentesítéssel!
Mobil Kárpittisztítás Kecskemét

Mobil Kárpittisztítás Kecskemét

Kárpittisztítás helyben, kiszállással. Legyen szó autójáról vagy a lakásának egyik bútoráról, folteltávolításról, bízza ránk a piszkos munkát!
Szőnyegtisztítás-Kárpittisztítás

Szőnyegtisztítás-Kárpittisztítás

Szőnyegtisztítás-Kárpittisztítás! Szőnyegtisztítás háztól házig! Budapest és környékén. Kárpittisztítás kiszállásal. Kedvező árak!
Tokodi Zoltán E.v.

Tokodi Zoltán E.v.

Vállaljuk padlószőnyegek és kárpitozott bútorok tisztítását cégek és magánszemélyek részére, Székesfehérváron és vonzáskörzetében.
Sun Clean Kárpittisztítás

Sun Clean Kárpittisztítás

Kárpittisztítás kiszállással, B.A.Z megyében és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is.
Kárpittisztítás Kecskemét

Kárpittisztítás Kecskemét

Szőnyegtisztítás, kárpittisztítás, bútortisztítás kiszállással az Ön otthonában
PATRONAL-DUO Kft.

PATRONAL-DUO Kft.

Napi takarítási szolgáltatás Győr és környékén
Porstop Szőnyegtisztítás

Porstop Szőnyegtisztítás

Lakossági szőnyegtisztítással, szennyfogó szőnyeg bérbeadásával foglalkozunk. Vállalunk kárpittisztítást is. A szállítás Szeged területén ingyenes!!!!
Vincze Tibor

Vincze Tibor

A valóban tiszta, egészséges otthonokért dolgozunk. Nem otthonokat takarítunk, hanem az azokban használatos matracokat, kárpitokat és szőnyegeket tisztítjuk és varázsoljuk újjá. Harcba szállunk minden olyan kosszal és folttal, amelyekkel egyedül már nem tudnak megküzdeni a háziasszonyok.
Szőnyegtisztítás és Kárpittisztítás Debrecenben

Szőnyegtisztítás és Kárpittisztítás Debrecenben

Szőnyegtisztítás Debrecen.Szőnyeg és Kárpittisztítás Debrecenben és vonzáskörzetében.
Clean Sky

Clean Sky

Vállalkozásom, a budapesti Clean Sky Takarító Team immár több, mint 25 éve áll a lakosság és a közület szolgálatában. Megbízható, alapos és kíváló minőségű takarítási munkánkat kínáljuk mindenkinek, aki a napi takarítást vagy a nagytakarítást szakértőre bízná. Munkánkhoz professzionális tisztítószereket és takarítógépeket használunk. Fő erényeink a pontosság, a hatékonyság és a megbízhatóság.
Putz-All Bt.

Putz-All Bt.

Cégünket l992-ben alapítottuk, az elsők között, akik professzionális tisztítási szolgáltatást kínáltak.
Szolgáltatói regisztráció - Ingyen

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Kárpittisztítás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen