Kapj 4 Gyomirtás árajánlatot.

150 Gyomirtás áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Gyomirtás

Royal-Kert Kft.

Royal-Kert Kft.

2001.-ben találtunk egy jó nevet ahhoz, hogy egy folyamatosan változó és alakuló piac igényeihez rugalmasan alkalmazkodni tudó kereskedelmi és szolgáltató cég jelenjen meg a magyar piacon. Ez lett a ROYALKERT! Aztán elkezdődött a MUNKA! Méghozzá sok, fáradságos, de örömteli! És nem volt hiába való, mert nőttünk, nőttünk és egyre csak növekedtünk. Mára már négy, egymással szorosan együttműködő üzletággal rendelkezünk. Mondható, hogy olyanok lettünk, mint egy kisebb cégcsoport.
Farkas Kertépítés KFT.

Farkas Kertépítés KFT.

Park és kertépítő vállalkozásomat 2000. év januárjában hoztam létre, melyet hét éves külföldön eltöltött tapasztalatszerzési időszak előzött meg. A fejlődés eredményeképpen 2003. decemberében megalapítottuk a Farkas Kertépítés KFT-t, melynek fő profilja, zöld területek tervezése, építése és fenntartása. Az elért, és ügyfeleink által megszokott minőség biztosítása egyik legfőbb célunk.
Garden-ex

Garden-ex

Cégünk 15 kert gondozását végzi Dunakeszin és vonzáskörzetében, valamint Budapesten. A jó minőségű munkák elvégzéséhez megfelelő szakértelemre valamint jó gépekre van szükség, amelyekkel cégünk rendelkezik. Munkánkat Husqvarna és Makita gépek segítik, amelyekkel megfelelő minőségű munkát tudunk végezni. Cégünk célkitűzése, hogy kiváló munkát végezzen megfelelő árakon.
Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Cégünk immáron több mint 26 éve foglalkozik kártevőirtással, elsősorban Szombathelyen, Vas megyében, valamint kisebb részben Zala-, Veszprém- és Győr-Moson-Sopron megyékben. Az 1990-ben alakult családi vállalkozás napjainkig, mintegy családi örökségként viszi tovább a választott szakma szeretetét, a vele járó nehézségekkel és kihívásokkal együtt.
M-TOX Kft.

M-TOX Kft.

Az M-TOX Kft. évek alatt megszerzett nagy egészségügyi gázmesteri tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a rovarirtás és rágcsálóirtás (darázsirtás, csótányirtás, poloskairtás, hernyóirtás, gyomirtás tetűirtás, permetezés). Mezőgazdasági permetezés terménygázosítást, hidegködképzést és melegködképzést, raktárfertőtlenítés területeken.
Kertvarázs-Fehérvár

Kertvarázs-Fehérvár

1987 óta foglalkozom ezzel a nagyon szép környezetalakító tevékenységgel, aminek segítségével az ember olyan mikrokörnyezetet alakít ki magának és embertársainak, amilyent szeretne, és úgy, hogy ezzel nem avatkozik be ártó módon a természetes folyamatokba - sőt, a környezetbarát megoldások révén a természet védelméhez is hozzájárul.
Fufi kertépítés

Fufi kertépítés

Vállalkozásunkat 2003-ban indítottuk el azzal a céllal, hogy igényes kerteket alakítsunk ki megrendelőinknek. Mindig a kerttulajdonosok elképzeléseit tartjuk szem előtt, amit igyekszünk szakmai tudásunkkal, hozzáértésünkkel támogatni, így alkotunk a természethez illő és az ügyfelek igényeit kielégítő kerteket.
Barcza Kártevőirtó Kft.

Barcza Kártevőirtó Kft.

Rovarirtás-Rágcsálóirtás: 100 %-os eredményességgel, a legkorszerűbb technológiák és a legkorszerűbb irtószerek alkalmazásával, a környezetben élő emberek (és háziállatok) biztonságának szem előtt tartásával, kultúrált, tiszta munkavégzéssel azonnal vagy rövid határidővel, garancia vállalásával.
CIDOX

CIDOX

Cégünk a CIDOX szakvállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális kártevő-mentesítés munkafolyamataiban. Fő tevékenységi körünk a rágcsálóirtás és rovarirtás, valamint profilunkba tartozik a vegyszeres gyomirtás, terménygázosítás és fertőtlenítés.
SzalaiKomplex

SzalaiKomplex

Az elmúlt évtizedekben az egyedi, minőségi szolgáltatásokra helyeztük a hangsúlyt, hogy ügyfeleink mindig elégedettek és kártevőktől mentesek legyenek. Folyamatosan bővítjük technikai eszköztárunkat, hogy megrendelőink igényeit mindig maximálisan tudjuk kiszolgálni.
Kovács Viktor

Kovács Viktor

Vállalkozásom várja kártevőirtással: mint rovarirtás és rágcsálóirtás, fertőtlenítés, vegyszeres gyomirtás, darázsírtás madármentesítéssel kapcsolatos megkereséseiket mind lakossági, társasházi, mind üzleti, intézményi, közületi szférában.
CSÓTI-PATI

CSÓTI-PATI

Tevékenységünk 1985-ben mint rovar-rágcsálóirtó és vegyszeres növényvédő kisipari vállalkozás kezdődött, majd 1991-ben családi vállalkozásként megalapítottuk a Csóti-Pati Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot.
Kertépítés Székesfehérvár

Kertépítés Székesfehérvár

A szakszerű kertfenntartás azért kell, hogy egy kert hosszú éveken keresztül a legjobb formáját mutathassa – azt, amit a tervezés fázisában megálmodtunk – szüntelen odafigyelést igényel, magán- és ipari kertek esetén egyaránt.
István Bt.

István Bt.

rovarírtás (csótány, poloska, bolha, stb.), rágcsálóírtás (egér, patkány, mezei rágcsálók, stb.), kullancsírtás, darázsírtás, hangyaírtás, gyomírtás, terménygázosítás, fertőtlenítés, fa, fűrészárú kártevők elleni kezelése.
GALLATOXIN

GALLATOXIN

Kártevők irtása. Ezen belül a rovarirtás és rágcsálóirtás minden területén teljes körű szolgáltatást tudok nyújtani, amely magában foglalja az egészségügyi kártevők teljes palettáját, azok hatékony és szakszerű irtását.
Tamási Mezőgazdasági Kft.

Tamási Mezőgazdasági Kft.

Kertépítés, Parképítés, Kerttervezés, Kertgondozás, Kertfenntartás, Sziklakert, Kertépítészet, Kertrendezés, Sziklakert építés, Növénytelepítés, Kertészet, Kerti tó, Öntözőrendszer, Játszótér építés, Tereprendezés,…
Kasz-Ker Kft.

Kasz-Ker Kft.

Cégünk kertépítéssel,kertfenntartással,öntözőrendszerek kiépítésével foglalkozik. A munkáink nagy részét Fejér megyében Székesfehérvár vonzás körzetében végezzük, de dolgoztunk már a Balaton parton és Budapesten is.
RA-TOX

RA-TOX

A RA-TOX Kártevőirtó Vállalkozás több mint 30 éve, 1986 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési tevékenységet, amely a legkorszerűbb irtószerekkel, technológiával és technikával történik.
BLA-TOX Kft.

BLA-TOX Kft.

A vállalkozás több mint 30 éves szakmai múltja és tartós üzleti kapcsolatai bizonyítják, hogy partnerei elégedettek a biztosított szolgáltatás minőségével és garanciális feltételeivel.
AGRO-MERK Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.

AGRO-MERK Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.

Családi kertek, társasházak, ipari, -és önkormányzati területek és közterületek mindenre kiterjedő kialakítását és teljes körű, egész éven át tartó fenntartását.
Precíz kert

Precíz kert

Vállalkozásunk kertépítésre és kertfenntartásra szakosodott vállalkozás. Fiatal csapat révén tele vagyunk lelkesedéssel, aminek igazi haszonélvezői megrendelőink.
JetiKert

JetiKert

Kertfenntartás, kertépítés Budapest, Velencei-tó, Székesfehérvár környékén! Fakivágás, metszés, permetezés, fűkaszálás, bozótirtás, növényültetés, stb.
Melinda-Álomkert

Melinda-Álomkert

Melinda-Álomkert Profi Kertgondozás, kertfenntartás, fűnyírástól a kertépítésig! Ingatlanok teljes körű külső-belső, kis és nagy takarítása!
Növényvédő és Kártevőirtó Kft.

Növényvédő és Kártevőirtó Kft.

A Növényvédő és Kártevőirtó Kft. 1989 óta szolgálja ki ügyfelei kártevőirtással és növényvédelemmel kapcsolatos igényeit.
GARDENTOP Bt.

GARDENTOP Bt.

Teljeskörű kertépítés, mely tartalmaz: - Vegyszeres gyomirtás, - Terepszint kialakítás – akár földbevitellel is.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Gyomirtás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen