Kapj 4 Függöny árajánlatot.

150 Függöny áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Függöny

Zsoltné Sütő

Zsoltné Sütő

Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat készítés, karnis katalógus,karnis szerelés, mintasálról kiválasztott anyagok a helyszínen, varrás, kivasalva felrakjuk a függönyt a karnisra.
Szonja Lakberendezési Kft.

Szonja Lakberendezési Kft.

A Szonja Lakberendezési Kft. megalapítását a lakberendezés területén eltöltött 15 év alatt megszerzett tapasztalat, és tanulás előzte meg. A megalapítás célja, hogy az otthonára igényes, egyéni stílust kereső vagy kialakítani szándékozó vevőink kiváló minőségű anyagokat, kreatív ötleteket kapjanak a tökéletes kivitelezés mellett.
Függöny Lakberendezési Stúdió

Függöny Lakberendezési Stúdió

Vállalkozásunk, mely 2000 nyarán bontakozott ki, egy függönyvarrási bedolgozással kezdődött. A hozott anyagokból készítettünk alapfüggönyöket, dekor és sötétítő függönyöket, drapériákat. Kiegészítőként párnákat ágytakarókat készítettünk a megrendelő elképzelései alapján.
Méteráru és Függönyház

Méteráru és Függönyház

A lakástextilek, és függönyök funkciója minden helyiségben más, szerepe is különböző hangsúlyt kap. Ezért már 1991 óta kínálunk egyedi lehetőségeket, megoldásokat mindazok számára, akik igényesen szeretnék kialakítani környezetüket, lakásukból otthont szeretnének teremteni.
Empír Enteriőr

Empír Enteriőr

2012-ben nyitottuk lakberendezési szalonunkat Kecskeméten az Empír Enteriőr üzletet. Az Empír Enteriőr és a Stefánia Függönyszalon ma már teljes körű lakberendezési szolgáltatást nyújt, a tervezéstől egészen a belsőépítészeti generál kivitelezésig.
Pepita Kft

Pepita Kft

Az eredeti tevékenységünket 1998. év elejétől függönykészítéssel, konfek- cionálással bővítettük, ami jelenleg meghatározó működésünkben. Vállalkozásunk nagy tapasztalattal és szakismerettel végzi a lakásbelsők díszítését és a fényárnyékolását.
Emerencia Függöny

Emerencia Függöny

Az Emerencia Függöny Szalon már 20 éve áll a megrendelők szolgálatában. Ingyenes helyszíni felméréssel, függönyök tervezésével segítjük a megrendelőinket a megfelelő döntésben. Bármilyen függöny elképzelését meg tudjuk valósítani, garanciával.
Felvinci

Felvinci

Modern, klasszikus és természetes stílusban megvarrt fényáteresztők, sötétítők. Római roló, plisszé, sávroló, roló, panelfüggöny, reluxa, szalagfüggöny. Mennyezeti- és rúdkarnis, rolószerkezetek kézi-, zsinórós- vagy elektromos működtetéssel.
Denteriőr Kft

Denteriőr Kft

Több ezer darabos függöny kínálatunkból választhat, otthonának, irodájának, nyaralójának vagy más egyéb speciális igényének (pl. vitorlás hajó) megfelelően. A kiválasztott anyagokból a függönyözés teljes körű kivitelezését vállaljuk.
Linortex Design Függöny-Tapéta

Linortex Design Függöny-Tapéta

Családi vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik lakástextil-kereskedelemmel. A Linortex Design mára több mint egy üzlet: komplex szolgáltatásokat nyújtunk az otthonteremtéshez, a tervezéstől egészen a kivitelezésig!
Stefánia Függönyszalon

Stefánia Függönyszalon

Cégünket 1993-ban alapítottuk. Az évek során szerzett tapasztalataink segítenek minket abban, hogy megrendelőink problémáira komplex megoldást nyújtsunk.
Szabó Lakástextil

Szabó Lakástextil

Paplan, ágynemű, takaró, törölköző, függöny, karnis, rövidáru és még számtalan lakástextíliai kiegészítő Kecskeméten, a Szabó Lakástextilben!
Tímea lakástextil

Tímea lakástextil

A legegyszerűbb ötlettől a legkülönlegesebbig. Minden igényt kielégítünk a legjobb minőségben! tervezés - tanácsadás - kivitelezés
Siker-Group Kft.

Siker-Group Kft.

Cégünk lakástextilek és egyedi bútorok forgalmazásával foglalkozik. Leginkább egyedi igényeket valósítunk meg.
Dekormax Design Stúdió

Dekormax Design Stúdió

Amennyiben felújítja lakását vagy csak lakástextileket, árnyékolókat keres, érdemes hozzánk fordulnia!
Vasmacska Függönyszalon

Vasmacska Függönyszalon

Lakberendezés, függönyözés, karnisozás, ehhez kapcsolódó szolgáltatások.
NC design

NC design

Lakástextíliák kiválasztása (függöny, szőnyeg, dekor textil)
Gyűszű Lakberendezés

Gyűszű Lakberendezés

Egyedi lakberendezési ötletek profi csapattól!
Albert design

Albert design

Függöny és karnis kivitelezése
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Függöny szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen