Kapj 4 Fertőtlenítés árajánlatot.

159 Fertőtlenítés áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Fertőtlenítés

Zsolt Faragó

Zsolt Faragó

Hatékony, szakszerű kivitelezés, korrekt ár, hosszantartó hatás, szakmai tapasztalat, korszerű hatóanyagok, dokumentáció, garancia. Somogy megye, Zala megye
Dunatox Kft.

Dunatox Kft.

Miért válassza a Dunatox fertőtlenítő szakértő segítségét? Szakértő fertőtlenítő végzi a kezeléseket Hozzáértő ügyfélszolgálat várja hívását Leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk Professzionális szerekkel és eszközökkel dolgozunk Elpusztítunk minden vírust, baktériumot és gombát Akár azonnal, de maximum 24-48 órán belül indulunk Minden részletre kiterjedő tájékoztatás 100%-os diszkrécióra számíthat tőlünk Extra, kiegészítő szolgáltatásokat rendelhet Igazodunk az Ön igényeihez amennyire csak le
Dávid Sebestyén

Dávid Sebestyén

A megrendelt ózonos fertőtlenítést, 24 órán belül elvégezzük, maximálisan az Önök igényihez igazodva. Budapesten és Pest megyében (igény esetén országosan) gépjárművekben, ingatlanokban (lakás, ház, iroda, üzlethelyiség, stb.), egyéb helyiségekben. Továbbá érdemes tudni, hogy ózongenerátoros kezelésnél, a maximális fertőtlenítő hatás elérése érdekében, kiemelten fontos a megfelelő mennyiségű ózonszint elérése a kezelt helyiségben, illetve az ózongáz levegőbe juttatásához a megfelelő erősségű
Máté Kaba

Máté Kaba

Nagyteljesítményű, minőségi ózongenerátorokkal dolgozunk. Fix, olcsó árak. Nincs semmilyen rejtett költség. Profi, megbízható csapat.
Bene Szabolcs

Bene Szabolcs

A SZINT 2001-ben kezdte meg a működését, 2015. június 30. napjával beolvadt az IKV Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt-be. Alapfeladatként a Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának intézményeit és a 100% Önkormányzati tulajdon hányadú házak takarítási feladatait látjuk el. Emellett Szeged Város tulajdonát képező IKV Zrt. kezelésében lévő területek területrendezése, gondozása is a feladataink közé tartozik. Ezen kívül vállaljuk intézmények, cégek, társasházak, magánszemélyek sze
Pro-Toxin Kft.

Pro-Toxin Kft.

Vállalkozásunkat több mint 10 éves szakmai tapasztalat alapján hoztuk létre, hogy kitűnjünk elhivatottságunkkal és minőségi munkavégzésünkkel. Célunk az, hogy mind személyünket, mind munkánkat elismerjék és ehhez eddig is mindent megtettünk, ahogyan ezután is tenni fogjuk. Hírünk szájról szájra is terjed, és ez nem véletlen, ennél jobb reklám nem is kell. Professzionális irtószereink, emberbarát kommunikációnk, ügyfélorientáltságunk és versenyképes áraink sikerünk kulcsai, melyeken a jövőben s
NETFuture Kft.

NETFuture Kft.

Évtizedes gyakorlattal és profi, vegyszermentes technológiával helyben tisztítunk mindent Budapesten és Pest megyében ami a profilunkba vág: - kárpitozott bútorok - szőnyegek - matracok, ágybetétek, heverők és franciaágyak - gépkocsi kárpitok - babakocsik és egyebek Ajánlóink már sok éve a Kanizsa Trend Kft. az Andante bútorok gyártója és a Cardo, "az alvás szakértője". Fizetési mód készpénzben vagy bankkártyával.
Szabolcs-clean Bt.

Szabolcs-clean Bt.

Cégünk több mint 10 éves múlttal rendelkezik a takarítás területén. Fertőtlenítési szolgáltatást végzünk professzionális hidegködképző berendezéssel a magánházaktól kezdve a több 10.000 légköbméteres csarnokokig.
Freedom Clean Kft

Freedom Clean Kft

A Freedom Clean magas minőségű, rugalmas, innovatív takarítási és tisztítási szolgáltatásokat nyújt reális áron. A Freedom Clean az a cég, ahol kiállunk az erkölcsi és morális értékek mellett, az üzletfeleinket és munkatársainkat is partnernek tekintjük. Megbecsüljük az emberi kapcsolatokat és betartjuk a szavunkat. A Freedom Clean az a cég, ahol a 11 éves takarítástechnológiai tapasztalat, a 20 éves minőségbiztosítási területen szerzett tapasztalat, a szervezet méretéből adódó rugalmasság és
Szabó-Molos Kft

Szabó-Molos Kft

Cégünk extrém takarításra szakosodott, minden olyan jellegű fertőtlenítő takarításra ami túlmutat a normál háztartási kereteken. Legyen szó csatorna tisztítás utáni fertőtlenítésről, bármilyen takarításról ahol biológiai fertőzésveszélytől kell tartani, elhunytak utáni fertőtlenítés, hagyatéki lakástakarítás, bútorok fertőtlenítése és igény esetén elszállítása. Képzett szakembereket védőfelszerelésben, modern technológiát és tisztítószereket, többek közt ózongázt is alkalmazunk a biztonságos fe
PRO – FRÉZIA Kft.

PRO – FRÉZIA Kft.

Vállalkozásunk 2001. március 5-én kezdte működését, kerekegyházi, később kecskeméti székhellyel, fő tevékenységünk a professzionális takarítás. Cégünk folyamatosan fejlődik, a kezdeti 5.000 m2 után ma már 65. 000 m2-en takarítunk, 75-80 fős létszámmal, sőt alvállalkozásaink révén helyt állunk külterületek, zöldövezetek rendbetétele, karbantartása, télen pedig hó takarítása és csúszásmentesítése során, több hektáros területeken.
RLP Higiénia

RLP Higiénia

A különböző területek szennyezettségi szintje eltérő lehet, ezért a napi takarítási feladatok részét kell képezze a megfelelő fertőtlenítés. A fertőtlenítést lehetőség szerint az elérhető legtisztább felületen kell végrehajtani annak érdekében, hogy az eredményessége kiváló legyen. Cégünk a SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét alkalmazva végzi tevékenységét annak érdekében, hogy a szolgáltatásaink a legmagasabb minőséget képviseljék.
OPT-OZONE

OPT-OZONE

Ózongenerátoros fertőtlenítő cégünket a higiéniára és kórokozómentességre megnövekedett általános igény miatt hívtuk életre Székesfehérváron. Napjainkban erre különösen nagy figyelmet kell fordítanunk, hiszen a globalizáció jelenlegi szintje kiváló táptalajt nyújtott a különböző vírusok és baktériumok villámgyors elterjedésének, és valójában e folyamatnak vagyunk most tehetetlen szemtanúi Európa és világszerte.
Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Cégünk immáron több mint 26 éve foglalkozik kártevőirtással, elsősorban Szombathelyen, Vas megyében, valamint kisebb részben Zala-, Veszprém- és Győr-Moson-Sopron megyékben. Az 1990-ben alakult családi vállalkozás napjainkig, mintegy családi örökségként viszi tovább a választott szakma szeretetét, a vele járó nehézségekkel és kihívásokkal együtt.
Pescont Kft.

Pescont Kft.

A PesCont Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság hatékony megoldásokat kínál a lakóhelyeken, a közületek tevékenységének helyszínein megjelenő állati kártevők által jelentett veszélyek megelőzésére, megszüntetésére. Megbízóink magánszemélyek, vendéglátó-, és élelmiszer ipari egységek, ipari üzemek, szociális intézmények, mezőgazdasági vállalkozások.
HSC Kft

HSC Kft

A HSC Kft. kezdetben különböző településeken multinacionális cégeknek nyújtott biztonsági jellegű szolgáltatásokat. Munkavégzésünkkel, tevékenységünkkel évek óta elégedett szerződött Partnereink részéről felmerült igény alapján hat évvel ezelőtt megalakítottuk a takarítási, tisztítási feladatokra specializálódott takarítási ágazatunkat is.
Lukács Team Kft.

Lukács Team Kft.

A Lukács Team Kft. 2010-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozás, melynek alapítója Lukács Zoltán (biológus – parazitológus) több, mint harminc éves szakmai tapasztalatra tett szert a kártevőirtással kapcsolatosan. A másik két tulajdonos (ifj. Lukács Zoltán és Lukács Zoltán Lukács) is képzett szakember.
Barcza Kártevőirtó Kft.

Barcza Kártevőirtó Kft.

Rovarirtás-Rágcsálóirtás: 100 %-os eredményességgel, a legkorszerűbb technológiák és a legkorszerűbb irtószerek alkalmazásával, a környezetben élő emberek (és háziállatok) biztonságának szem előtt tartásával, kultúrált, tiszta munkavégzéssel azonnal vagy rövid határidővel, garancia vállalásával.
ÓZON PURE KFT.

ÓZON PURE KFT.

Vegyszermentes, ultrahatékony, gyors fertőtlenítés környezetbarát technológiával. Legmodernebb osztrák technológiánk segítségével a lakosság, az egészségügy, az élelmiszeripar és a mezőgazdaság szereplőinek is hatékony megoldást kínálunk tiszta tér biztosítására és biológiai kármentesítésre egyaránt.
Fertőtlenítés Székesfehérvár

Fertőtlenítés Székesfehérvár

Sok vírus elleni fertőtlenítő cég hirdeti magát az internenen! Vírus elleni fertőtlenítésre kizárólag OTH engedéllyel rendelkező virucid (vírusölő) használható, melynek a közegészségügy engedélye van! Győződjön meg hogy ilyen fertőtlenítő anyagot használnak a fertőtlenítést hirdetők !
Roxin-Alfa Kft.

Roxin-Alfa Kft.

A Roxin-Alfa Kft. több éve működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely az országon belül több kirendeltséggel rendelkezik. A cég legfontosabb célkitűzése: a legkorszerűbb technológiák és anyagok alkalmazása, amely elsősorban ár/érték arányában kedvező partnereink számára.
CIDOX

CIDOX

Cégünk a CIDOX szakvállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális kártevő-mentesítés munkafolyamataiban. Fő tevékenységi körünk a rágcsálóirtás és rovarirtás, valamint profilunkba tartozik a vegyszeres gyomirtás, terménygázosítás és fertőtlenítés.
Kartevoirtok.hu

Kartevoirtok.hu

100%-os eredményességgel, a legkorszerűbb technológiák és a leghatékonyabb irtószerek alkalmazásával a környezetben élő emberek (és háziállatok) biztonságának szem előtt tartásával kultúrált, tiszta munkavégzéssel azonnal vagy rövid határidővel garancia vállalásával
SzalaiKomplex

SzalaiKomplex

Az elmúlt évtizedekben az egyedi, minőségi szolgáltatásokra helyeztük a hangsúlyt, hogy ügyfeleink mindig elégedettek és kártevőktől mentesek legyenek. Folyamatosan bővítjük technikai eszköztárunkat, hogy megrendelőink igényeit mindig maximálisan tudjuk kiszolgálni.
KALMÁR NORBERT

KALMÁR NORBERT

Fő profilom a kártevőirtás. Vállalom háztartások, üzemek, közületek, éttermek, élelmiszer boltok, dohány trafikok, élelmiszer előállító és/vagy forgalmazó üzemek kártevőirtását illetve mezőgazdasági termények gázosítását több éves szakmai tapasztalattal.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Fertőtlenítés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen