Kapj 4 Fertőtlenítés árajánlatot.

151 Fertőtlenítés áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 legjobb Fertőtlenítés

Kaba Máté

Kaba Máté

Nagyteljesítményű, minőségi ózongenerátorokkal dolgozunk. Fix, olcsó árak. Nincs semmilyen rejtett költség. Profi, megbízható csapat.
PRO – FRÉZIA Kft.

PRO – FRÉZIA Kft.

Vállalkozásunk 2001. március 5-én kezdte működését, kerekegyházi, később kecskeméti székhellyel, fő tevékenységünk a professzionális takarítás. Cégünk folyamatosan fejlődik, a kezdeti 5.000 m2 után ma már 65. 000 m2-en takarítunk, 75-80 fős létszámmal, sőt alvállalkozásaink révén helyt állunk külterületek, zöldövezetek rendbetétele, karbantartása, télen pedig hó takarítása és csúszásmentesítése során, több hektáros területeken.
RLP Higiénia

RLP Higiénia

A különböző területek szennyezettségi szintje eltérő lehet, ezért a napi takarítási feladatok részét kell képezze a megfelelő fertőtlenítés. A fertőtlenítést lehetőség szerint az elérhető legtisztább felületen kell végrehajtani annak érdekében, hogy az eredményessége kiváló legyen. Cégünk a SARS-COV-2 T-T PROTOKOLL rendszerét alkalmazva végzi tevékenységét annak érdekében, hogy a szolgáltatásaink a legmagasabb minőséget képviseljék.
OPT-OZONE

OPT-OZONE

Ózongenerátoros fertőtlenítő cégünket a higiéniára és kórokozómentességre megnövekedett általános igény miatt hívtuk életre Székesfehérváron. Napjainkban erre különösen nagy figyelmet kell fordítanunk, hiszen a globalizáció jelenlegi szintje kiváló táptalajt nyújtott a különböző vírusok és baktériumok villámgyors elterjedésének, és valójában e folyamatnak vagyunk most tehetetlen szemtanúi Európa és világszerte.
Pescont Kft.

Pescont Kft.

A PesCont Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság hatékony megoldásokat kínál a lakóhelyeken, a közületek tevékenységének helyszínein megjelenő állati kártevők által jelentett veszélyek megelőzésére, megszüntetésére. Megbízóink magánszemélyek, vendéglátó-, és élelmiszer ipari egységek, ipari üzemek, szociális intézmények, mezőgazdasági vállalkozások.
Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Rágcsávók Ker. és Szolg. Kft.

Cégünk immáron több mint 26 éve foglalkozik kártevőirtással, elsősorban Szombathelyen, Vas megyében, valamint kisebb részben Zala-, Veszprém- és Győr-Moson-Sopron megyékben. Az 1990-ben alakult családi vállalkozás napjainkig, mintegy családi örökségként viszi tovább a választott szakma szeretetét, a vele járó nehézségekkel és kihívásokkal együtt.
HSC Kft

HSC Kft

A HSC Kft. kezdetben különböző településeken multinacionális cégeknek nyújtott biztonsági jellegű szolgáltatásokat. Munkavégzésünkkel, tevékenységünkkel évek óta elégedett szerződött Partnereink részéről felmerült igény alapján hat évvel ezelőtt megalakítottuk a takarítási, tisztítási feladatokra specializálódott takarítási ágazatunkat is.
Lukács Team Kft.

Lukács Team Kft.

A Lukács Team Kft. 2010-ben alakult magyar tulajdonú családi vállalkozás, melynek alapítója Lukács Zoltán (biológus – parazitológus) több, mint harminc éves szakmai tapasztalatra tett szert a kártevőirtással kapcsolatosan. A másik két tulajdonos (ifj. Lukács Zoltán és Lukács Zoltán Lukács) is képzett szakember.
ÓZON PURE KFT.

ÓZON PURE KFT.

Vegyszermentes, ultrahatékony, gyors fertőtlenítés környezetbarát technológiával. Legmodernebb osztrák technológiánk segítségével a lakosság, az egészségügy, az élelmiszeripar és a mezőgazdaság szereplőinek is hatékony megoldást kínálunk tiszta tér biztosítására és biológiai kármentesítésre egyaránt.
Barcza Kártevőirtó Kft.

Barcza Kártevőirtó Kft.

Rovarirtás-Rágcsálóirtás: 100 %-os eredményességgel, a legkorszerűbb technológiák és a legkorszerűbb irtószerek alkalmazásával, a környezetben élő emberek (és háziállatok) biztonságának szem előtt tartásával, kultúrált, tiszta munkavégzéssel azonnal vagy rövid határidővel, garancia vállalásával.
Fertőtlenítés Székesfehérvár

Fertőtlenítés Székesfehérvár

Sok vírus elleni fertőtlenítő cég hirdeti magát az internenen! Vírus elleni fertőtlenítésre kizárólag OTH engedéllyel rendelkező virucid (vírusölő) használható, melynek a közegészségügy engedélye van! Győződjön meg hogy ilyen fertőtlenítő anyagot használnak a fertőtlenítést hirdetők !
Roxin-Alfa Kft.

Roxin-Alfa Kft.

A Roxin-Alfa Kft. több éve működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely az országon belül több kirendeltséggel rendelkezik. A cég legfontosabb célkitűzése: a legkorszerűbb technológiák és anyagok alkalmazása, amely elsősorban ár/érték arányában kedvező partnereink számára.
CIDOX

CIDOX

Cégünk a CIDOX szakvállalat több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális kártevő-mentesítés munkafolyamataiban. Fő tevékenységi körünk a rágcsálóirtás és rovarirtás, valamint profilunkba tartozik a vegyszeres gyomirtás, terménygázosítás és fertőtlenítés.
SzalaiKomplex

SzalaiKomplex

Az elmúlt évtizedekben az egyedi, minőségi szolgáltatásokra helyeztük a hangsúlyt, hogy ügyfeleink mindig elégedettek és kártevőktől mentesek legyenek. Folyamatosan bővítjük technikai eszköztárunkat, hogy megrendelőink igényeit mindig maximálisan tudjuk kiszolgálni.
Kartevoirtok.hu

Kartevoirtok.hu

100%-os eredményességgel, a legkorszerűbb technológiák és a leghatékonyabb irtószerek alkalmazásával a környezetben élő emberek (és háziállatok) biztonságának szem előtt tartásával kultúrált, tiszta munkavégzéssel azonnal vagy rövid határidővel garancia vállalásával
KALMÁR NORBERT

KALMÁR NORBERT

Fő profilom a kártevőirtás. Vállalom háztartások, üzemek, közületek, éttermek, élelmiszer boltok, dohány trafikok, élelmiszer előállító és/vagy forgalmazó üzemek kártevőirtását illetve mezőgazdasági termények gázosítását több éves szakmai tapasztalattal.
Kovács Viktor

Kovács Viktor

Vállalkozásom várja kártevőirtással: mint rovarirtás és rágcsálóirtás, fertőtlenítés, vegyszeres gyomirtás, darázsírtás madármentesítéssel kapcsolatos megkereséseiket mind lakossági, társasházi, mind üzleti, intézményi, közületi szférában.
CSÓTI-PATI

CSÓTI-PATI

Tevékenységünk 1985-ben mint rovar-rágcsálóirtó és vegyszeres növényvédő kisipari vállalkozás kezdődött, majd 1991-ben családi vállalkozásként megalapítottuk a Csóti-Pati Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot.
István Bt.

István Bt.

rovarírtás (csótány, poloska, bolha, stb.), rágcsálóírtás (egér, patkány, mezei rágcsálók, stb.), kullancsírtás, darázsírtás, hangyaírtás, gyomírtás, terménygázosítás, fertőtlenítés, fa, fűrészárú kártevők elleni kezelése.
Kontakt Alba

Kontakt Alba

Fő szakterületünk a rágcsálóirtás, rovarirtás, terménygázosítás és fertőtlenítés. Működési területünk az egész dunántúli régió, ezen belül is főként Fejér megye (Székesfehérvár vonzáskörzete), Budapest és Pest megye.
RA-TOX

RA-TOX

A RA-TOX Kártevőirtó Vállalkozás több mint 30 éve, 1986 óta végez közegészségügyi kártevőmentesítési tevékenységet, amely a legkorszerűbb irtószerekkel, technológiával és technikával történik.
UNISZOLG BT

UNISZOLG BT

Cégünk már 20 éve megbízhatóan végzi szolgáltatásait és országos referenciákkal rendelkezünk. Nagyobb cégeknek alvállalkozóként is dolgoztunk és vállalunk munkát. Ingyenes felmérés! Országszerte!
BLA-TOX Kft.

BLA-TOX Kft.

A vállalkozás több mint 30 éves szakmai múltja és tartós üzleti kapcsolatai bizonyítják, hogy partnerei elégedettek a biztosított szolgáltatás minőségével és garanciális feltételeivel.
Kártevőírtás

Kártevőírtás

Több éves tapasztalattal a hátam mögött, mint Egészségügyi Kártevőirtó, Fertőtlenítő, Gázmester állok rendelkezésükre, melyet gázmesteri, azaz felső fokozatú szakmabeliként végzek.
Békés Pesticid Kft

Békés Pesticid Kft

A Békés Pesticid Kft 2007. március 22. napján került bejegyzésre a Gyulai Törvényszék Cégbíróságán. Fő tevékenysége a kártevőirtás épületen belül és kívül valamint fertőtlenítés.
Szolgáltatói regisztráció - Ingyen

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Fertőtlenítés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen