Felhasználási Feltételek ("Feltételek")

Utolsó frissítés: 2017 június 16.

Kérjük, olvass el figyelmesen a Felhasználási Feltételeket (“Feltételek”,”Felhasználási Feltételek”) mielőtt a HomeRun ("nekünk", "mi", vagy "miénk") által működtetett http://www.homerun.co.hu weboldalt (a “Szolgáltatás") használni kezdené.

A Szolgáltatáshoz való hozzáférése és annak használata az alábbi Feltételek elfogadásától és betartásától függ. Ezek a Feltételek minden látogatóra, felhasználóra és a Szolgáltatást igénybe vevőkre érvényesek.

A Szolgáltatáshoz való hozzáféréssel vagy annak használatával Ön egyetért azzal, hogy ezen Feltételek betartása kötelező.

Fiókok

Amikor egy fiókot hoz létre oldalunkon, valós, teljes és mindenkor érvényes információkkal kell szolgálnia. Ennek elmulasztása a Feltételek megsértését jelenti, mely fiókja azonnali megszüntetését vonhatja maga után a Szolgáltatásnál.

Ön felelős a Szolgáltatáshoz való hozzáféréshez használt jelszó megóvásáért, valamint a jelszava alapján végrehajtott bármely tevékenységért vagy cselekedetért, függetlenül attól, hogy a jelszava a Szolgáltatásunkhoz vagy egy harmadik fél által nyújtott szolgáltatáshoz használandó.

Egyetért azzal, hogy nem adja ki jelszavát harmadik fél részére. Ha bármilyen biztonsági sértést vagy fiókja jogosulatlan felhasználását észleli, haladéktalanul értesítenie kell minket.

Linkek más weboldalkhoz

A Szolgáltásunk tartalmazhat harmadik felek weboldalához tartozó linkeket, melyek nem állnak a HomeRun irányítása alatt.

Nem állnak a HomeRun ellenőrzése alatt és nem vállal felelősséget semmilyen harmadik fél weboldalának vagy szolgáltatásának tartalmáért, adatvédelmi irányelveiért vagy szokásaiért. Továbbá elfogadja és egyetért azzal, hogy a HomeRun nem felelős sem közvetlenül, sem közvetett módon olyan károkért vagy veszteségért, amelyet az ilyen tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata, illetve azokkal összefüggésben okoz vagy állítólagosan okoz.

Erősen javasoljuk, hogy olvassa el minden Ön által meglátogatott webhely Felhasználási Feltételeit.

Megszüntetés

Szolgáltatásunkhoz való hozzáférését bármikor, előzetes értesítés vagy felelősségvállalás nélkül, bármilyen okból megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük, mindenféle korlátozás nélkül, amennyiben megsérti a Feltételeket. A Feltételek minden olyan rendelkezését, amelynek természeténél fogva fenn kell tartani a felmondást, a megszűnést is fenn kell tartani, ideértve korlátozás nélkül a tulajdonjogi rendelkezéseket, a jótállási nyilatkozatokat, a kártalanítást és a felelősség korlátozásait.

Fiókját előzetes értesítés vagy felelősségvállalás nélkül, bármilyen okból megszüntethetjük vagy felfüggeszthetjük, mindenféle korlátozás nélkül, amennyiben megsérti a Feltételeket.

A megszűnéskor a Szolgáltatás igénybevételéhez való joga azonnal megszűnik. Ha Ön szeretné megszünteti fiókját, egyszerűen abbahagyhatja a Szolgáltatás használatát. A Feltételek minden olyan rendelkezését, amelynek természeténél fogva fenn kell tartani a felmondást, a megszűnést is fenn kell tartani, ideértve korlátozás nélkül a tulajdonjogi rendelkezéseket, a jótállási nyilatkozatokat, a kártalanítást és a felelősség korlátozásait.

Irányadó jog

Ezeket a feltételeket az Egyesült Államok Delaware törvényeivel összhangban kell alkalmazni és értelmezni, tekintet nélkül a kollíziós rendelkezésekre. A jelen feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének betartatásának elmulasztása nem tekinthető e jogok lemondásának. Ha a jelen feltételek bármelyik rendelkezését érvénytelennek vagy bíróság által végrehajthatatlannak ítéli meg, akkor a jelen feltételek fennmaradó rendelkezései hatályban maradnak. Ezek a Feltételek képezik a Szolgáltatásunkkal kapcsolatos teljes megállapodást köztünk, és felváltják és helyettesítik a Szolgáltatással kapcsolatos korábbi megállapodásainkat.

Válozások

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint bármikor módosítsuk vagy helyettesítsük ezeket a Feltételeket. Ha a felülvizsgálat lényeges, megpróbálunk 15 nappal a hatályba lépése előtt értesítést biztosítani. Hogy mi számít lényeges változásnak, kizárólag mi határozzuk meg. Ha folytatja a Szolgáltatás igénybevételét vagy használatát, a revíziók hatályba lépte után is, Ön automatikusan beleegyezik abba, hogy kötelezi magát a felülvizsgált feltételeknek. Amennyiben nem ért egyet az új feltételekkel, kérjük ne hagyjon fel a Szolgáltatás használatával.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdése merül fel jelen Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.