Top 10 Legjobb Festők itt: Fejér

Kapj 4 Szobafestés árajánlatot.

KAPJ 4 AJÁNLATOT
Albert Sebestyén

Albert Sebestyén

Szobafestés · Székesfehérvár, Fejér
Üdvözlöm, szobafestèt kisebb gipszkartonos munkákat vállalunk a területet mindig tisztàn hagyva a lehető legjobb minőségben végezzük.
Bence Vajnóczki

Bence Vajnóczki

Szobafestés · Sukoró, Fejér
Üdvözlöm. Vajnóczki Bence vagyok. Segíteni tudok otthona belső tervezésében, annak kivitelezésében a festés és bútor összeszerelés terén. Ha Ön egy tisztasági festést szeretne felújítás után, vagy kompletten átszínezné otthonát, keressen bizalommal. Ugyanakkor tudok segíteni egyes helyiségek bebútorozási tervezésében és annak kivitelezésében.
Nánási Zsolt

Nánási Zsolt

Szobafestés · Székesfehérvár, Fejér
Ha megbízható kőműves vállalkozást keres,újonnan épülő ,illetve felújítandó Családi házához,akkor a legjobb helyen jár! 2003-ban alakultunk, 1996 óta folyamatosan az építőiparral foglalkozunk. Mindig a minőségi munkára tőrekszünk,megbízhatóságal, megfizethető árral párosulva. Célunk, hogy mindig tartós és szép munkát végezzünk.Első sorban,Kőműves és burkolási munkákkal foglalkozunk...
Mihalik Dénes

Mihalik Dénes

Szobafestés · Kápolnásnyék, Fejér
családi házak teljes kivitelezése, régi házak tatarozása, felújítása, külső hőszigetelés, kerítés, kapu készítése, térkövezés, víz, villany, fűtés szerelés, belső átépítés, hidegburkolás, festés, mázolás, tapétázás, bádogos munkák, ácsmunkák, geotermikus fűtésrendszer kiépítése, passzív házak kivitelezése, felelős műszaki vezetés, egyéb szakipari munkák, Fakivágás.
Sinkó Zoltán

Sinkó Zoltán

Szobafestés · Seregélyes, Fejér
A kőműves szakmában több mint 20 éve foglalkozom házak, épületek kivitelezésével. Megrendelőim elvárásait maximálisan figyelembe véve folyamatos magas minőségben dolgozom. A munkám legnagyobb elismerése, hogy a megrendelőim nem csak jó szívvel ajánlanak, hanem visszahívnak és újra igénybe veszik a szakmai tapasztalatomat a későbbi terveik megvalósításakor is.
Moker Építőipari Bt

Moker Építőipari Bt

Szobafestés · Gárdony, Fejér
A Moker Építőipari Bt magántulajdonú vállalkozás, mely a megrendelők legnagyobb megelégedése mellett folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni. A komplett kivitelezői munka mellett vállaljuk régi házak, üzletek, egyéb ingatlanok felújítását.
TóthBAU

TóthBAU

Szobafestés · Lepsény, Fejér
Mi a pontosságban, precizitásban, megbízhatóságban hiszünk. Küldetésünk megépíteni azt, amit Ön megálmodott. Utánunk a munkánk “beszél”.
Épületpont Kft

Épületpont Kft

Szobafestés · Székesfehérvár, Fejér
Burkolás, csempézés, járólapozás kifogástalan minőségben az Ön elképzelése szerint. Székesfehérváron és a környező településeken.
Heim Roland

Heim Roland

Szobafestés · Sukoró, Fejér
– kőműves munkák, -külső hőszigetelés – térkövezés, kőmunkák – gépi földmunkák – Felelős műszaki -vezetés
Tóth Tamás

Tóth Tamás

Szobafestés · Lepsény, Fejér
Házfelújítás és átalakítás Balaton és környékén.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Vigh E.
Szobafestés   07/07/2021

Kiemelkedően korrekt és munkaorientált hozzáállás. A szemrevételezés alkalmával felmérték az ingatlant, amire már a helyszínen tudtak egy munkatervet és egy arányosított munkadíjat mondani. A munka minősége kifogástalan, pedig az ingatlan messze nem volt jó állapotban. Az egész folyamat alatt folyamatosan egyeztettek velem mindenről, mindent úgy csináltak meg, amilyennek én szerettem volna, Várakozáson felüli készséges, intelligens és dolgos csapat.

         
Nikoletta L.
Szobafestés   08/06/2021

Maximálisan elégedett voltam az elvégzett munkával! Hétvégén is dolgozott, többször visszajött, mert több munkát is adtam neki. Mindannyiszor nagyon rugalmas volt, pontos! Kedves, udvarias. Megbízható. Az elvégzett munka számomra teljesen tökéletes! Kar, hogy nem tudok fotót feltölteni, hogy lássátok milyen szép lett! ☺️ Köszönöm szépen Gábor! Örülök, hogy téged valasztottalak!

         
Cseh M.
Szobafestés   27/04/2021

Kituno. Gabor pontos volt, mar meg is tette a festest masnap. Nagyon szepen dolgozik, udvarias, helyes fiatal ember. Nagyon is ajanlom. Es nem draga pedig jo anyagokkal dolgozik. Koszonom Gabor es Homerun! :)

         
Tóth Á.
Szobafestés   23/04/2021

A feladat adott volt számára és szépen megcsinálta, bár fiatal kora ellenére nem rendelkezik több évtizedes tapasztalattal és számomra picit lassúnak tűnt, de a jómunkához idő kell és nem mellékesen szépen,foltmentesen festett, a hibákat, repedéseket eltüntette így a munkájával megvagyok elégedve. Megbízható, ajánlom másoknak is. Tisztelettel : Tóth Á.

Hasonló szolgáltatások
Szobafestés város szerint
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen