Top 10 Legjobb Laminált Padló Lerakása itt: Fejér

Kapj 4 Laminált Padló Lerakása árajánlatot.

KAPJ 4 AJÁNLATOT
Nánási Zsolt

Nánási Zsolt

Laminált Padló Lerakása · Székesfehérvár, Fejér
Ha megbízható kőműves vállalkozást keres,újonnan épülő ,illetve felújítandó Családi házához,akkor a legjobb helyen jár! 2003-ban alakultunk, 1996 óta folyamatosan az építőiparral foglalkozunk. Mindig a minőségi munkára tőrekszünk,megbízhatóságal, megfizethető árral párosulva. Célunk, hogy mindig tartós és szép munkát végezzünk.Első sorban,Kőműves és burkolási munkákkal foglalkozunk...
Mihalik Dénes

Mihalik Dénes

Laminált Padló Lerakása · Kápolnásnyék, Fejér
családi házak teljes kivitelezése, régi házak tatarozása, felújítása,külső hőszigetelés, kerítés, kapu készítése, térkövezés, víz, villany, fűtés szerelés, belső átépítés, hidegburkolás, festés, mázolás, tapétázás, bádogos munkák, ácsmunkák, geotermikus fűtésrendszer kiépítése, passzív házak kivitelezése, felelős műszaki vezetés, egyéb szakipari munkák, Fakivágás.
Sinkó Zoltán

Sinkó Zoltán

Laminált Padló Lerakása · Seregélyes, Fejér
A kőműves szakmában több mint 20 éve foglalkozom házak, épületek kivitelezésével. Megrendelőim elvárásait maximálisan figyelembe véve folyamatos magas minőségben dolgozom. A munkám legnagyobb elismerése, hogy a megrendelőim nem csak jó szívvel ajánlanak, hanem visszahívnak és újra igénybe veszik a szakmai tapasztalatomat a későbbi terveik megvalósításakor is.
Moker Építőipari Bt

Moker Építőipari Bt

Laminált Padló Lerakása · Gárdony, Fejér
A Moker Építőipari Bt magántulajdonú vállalkozás, mely a megrendelők legnagyobb megelégedése mellett folyamatos fejlődéssel képes versenyben maradni. A komplett kivitelezői munka mellett vállaljuk régi házak, üzletek, egyéb ingatlanok felújítását.
komuvesem.hu

komuvesem.hu

Laminált Padló Lerakása · Székesfehérvár, Fejér
Kis volumenű munkák kapcsán elsősorban Székesfehérvárról és vonzáskörzetéből, fejér megyéből. Nagyobb munkák esetén az ország bármely pontjáról várom megtisztelő érdeklődését.
Mesterek Bt

Mesterek Bt

Laminált Padló Lerakása · Perkáta, Fejér
Garanciával egybekötött igényes munka, magas szakértelemmel a burkolás és az ipari takarítás területén – több mint 20 éves tapasztalattal.
TóthBAU

TóthBAU

Laminált Padló Lerakása · Lepsény, Fejér
Mi a pontosságban, precizitásban, megbízhatóságban hiszünk. Küldetésünk megépíteni azt, amit Ön megálmodott. Utánunk a munkánk “beszél”.
Épületpont Kft

Épületpont Kft

Laminált Padló Lerakása · Székesfehérvár, Fejér
Burkolás, csempézés, járólapozás kifogástalan minőségben az Ön elképzelése szerint. Székesfehérváron és a környező településeken.
Heim Roland

Heim Roland

Laminált Padló Lerakása · Sukoró, Fejér
– kőműves munkák, -külső hőszigetelés – térkövezés, kőmunkák – gépi földmunkák – Felelős műszaki -vezetés
Tóth Tamás

Tóth Tamás

Laminált Padló Lerakása · Lepsény, Fejér
Házfelújítás és átalakítás Balaton és környékén.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Hubicska M.
Laminált Padló Lerakása   30/03/2021

A megbeszélt időpontban megérkezett,a laminált padlót szépen lecserélte.Aznap a szegőlecet nem sikerült felrakni de ezt a mai nap pótolta. Kicsit dolgzhatna gyorsabban is de a végeredmény szép lett.Nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Laminált Padló Lerakása város szerint
Ha Laminált Padló Lerakása szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen