Top 10 Legjobb Laminált Padló itt: Budapest

Kapj 4 Laminált Padló árajánlatot.

16 Laminált Padló áll készen itt: Budapest.

KAPJ 4 AJÁNLATOT
Szabo Zsolt Zsolt

Szabo Zsolt Zsolt

Laminált Padló · Kerület IX. - Ferencváros, Budapest
Számlaképesen vállalunk lakásfelújítást. Ingyenes helyszíni felmérést árajánlat készítést Budapest és Pest megyében. Egyéb megyékben külön megbeszélés alapján Magánszemélyeknek es közületeknek egyaránt, referencia munkákkal a legmodernebb teknológiákkal. Igény szerinti anyagbeszerzéssel házhoz szállítással. Amit vállalunk : Festés-mázolás munkák Gipszkartonozás Bontás ( sitt szállítással is) Hideg-meleg burkolás (járolap, csempe,parketta, szőnyeg) Nyílászárok beépítése Homlokzati hőszigete
OGLIO Bt.

OGLIO Bt.

Laminált Padló · Kerület XVII. - Rákosmente, Budapest
Szobafestés, mázolás, külső és belső hőszigetelés,parkettázás, gipszkartonozás, generálkivitelezés profiktól. Felület előkészítés( glettelés, mélyalapozás, csiszolás) kedvező áron. Tisztaságifestés akár azonnali kezdéssel. - Minőség garancia - Profi szakemberek - Megbízhatoság - Precizítás Több mint 20 év tapasztalattal a lakosság szolgálatában. Kérjen ajánlatot. (Budapest és pestmegye.)
István Gálik

István Gálik

Laminált Padló · Kerület XVI., Budapest
Kedves Érdeklődő. Ha a mai építőipart nézzük Magyarországon, sajnos el kell, hogy szomorísam mivel a megrendelőknek, maguknak nagyon nehéz dolguk van, ugyanis mindenki festő, burkoló, villanyszerelő, vagy szakmunkás, a probléma akkor kezdődik amikor a fal foltos, a vezeték össze ég vagy a burkolatot fel kel szedni, ne féljenek esetleg egy bizonyítványt elkérni, mert sajnos a 90%-nak nincsen, ha van az már előnyt jelent, soha ne adjanak előleget, csak az elvégzett munkára, A mi csapatunk, 100%-b
Szabolcs Temesfalvi

Szabolcs Temesfalvi

Laminált Padló · Kerület VI. - Terézváros, Budapest
Nálam nem fér bele az a hozzáállás ,hogy "jó van az úgy".Sajnos sokszor hallom más csapatoktól.Nálam a minőség az első utána van minden más.Mert szeretem a munkám,szeretem amit csinálok,ezért mindig a legtöbbet hozom ki magamból. Ezért nagyon sokat képeztem magam és még mai napig is tanulom az új anyagokat és eljárásokat.
Róbert Auracolor Tóth

Róbert Auracolor Tóth

Laminált Padló · Kerület X. - Kőbánya, Budapest
Generálkivitelezés. Valaha, tán csak a mesében, olyan rég, formatervezőnek képeztek az egyetemen. Azóta meg a mini építőipar csiszolt mesterré. Tisztelettel, Róbert
Pallasz Enteriőr Kft

Pallasz Enteriőr Kft

Laminált Padló · Kerület X. - Kőbánya, Budapest
Miben vagyok más, mint a többi vállalkozást vezető? 188 cm magas vagyok és zöld a szemem, de a legfontosabb.német juhászokkal foglalkozom. Elnézést, de kötelező volt ezt a mezőt kitöltenem. Ön is tudja, hogy itt mindenki fényezi magát, nos én nem tettem.
Elek Sándor Lakatos

Elek Sándor Lakatos

Laminált Padló · Kerület XI. - Újbuda, Budapest
Erkölcsös megbízható precíz, maximalista univerzális vagyok az építőmesteri szakmunkákban, mint az életben. Kitűnő szervezési készséggel rendelkezem.
Pál Németh

Pál Németh

Laminált Padló · Kerület I. - Várkerület, Budapest
Több éves tapasztalattal rendelkező lakásfelújítással foglalkozó egyéni vállalkozás vagyunk. Legyen szó gipszkartonozásról, festésről vagy akar burkolásról mi mindent egy kézben elvegzünk ahogy csak ön kívanja.
Mester festő

Mester festő

Laminált Padló · Kerület XX. - Pesterzsébet, Budapest
Cégünk, teljes körű szolgáltatást nyújt a kül- és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében, az Ön kreatív ötletei-nek megvalósításában.
Auracolor

Auracolor

Laminált Padló · Kerület X. - Kőbánya, Budapest
MINŐSÉGI, PARKETTÁZÁS - LAMBÉRIÁZÁS, MELEGBURKOLAT FEKTETÉSE OLCSÓN, BUDAPESTEN.
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Hubicska M.
Laminált Padló   30/03/2021

A megbeszélt időpontban megérkezett,a laminált padlót szépen lecserélte.Aznap a szegőlecet nem sikerült felrakni de ezt a mai nap pótolta. Kicsit dolgzhatna gyorsabban is de a végeredmény szép lett.Nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Ha Laminált Padló szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen