Kapj 4 Belsőépítészet árajánlatot.

150 Belsőépítészet áll készen.

KAPJ 4 AJÁNLATOT

Top 25 Legjobb Belsőépítészet

Szabo Zsolt Zsolt

Szabo Zsolt Zsolt

Számlaképesen tobb mint 15 év tapasztalattal vállalunk lakásfelújítást. Ingyenes helyszíni felmérést árajánlat készítést Budapest és Pest megyében. Egyéb megyékben külön megbeszélés alapján Magánszemélyeknek es közületeknek egyaránt, referencia munkákkal a legmodernebb teknológiákkal. Igény szerinti anyagbeszerzéssel házhoz szállítással. Amit vállalunk : Festés-mázolás munkák Gipszkartonozás Bontás ( sitt szállítással is) Hideg-meleg burkolás (járolap, csempe,parketta, szőnyeg) Nyílászárok
REform interiors

REform interiors

Munkánk felöleli a kreatív térszervezést, berendezési tervet, építési és bontási terveket, gipszkarton és belsőépítészeti elemek megtervezését, beltéri nyílászárók kiválasztását, világítási, dug-aljazási és kapcsolási terveket, gépészeti kiállások megtervezését, szaniterek és szerelvények ajánlását, az egyedi bútor- és konyhatervezést, és természetesen a finomhangolást, a falszínek, tapéták, textilek, bútorok, lámpatestek kiválasztását, a tervek nyomon követését, végezetül pedig a dekorálást.
Casa art

Casa art

“Szeretem a modern és igényes otthonokat. Hiszek a minőségi anyagok alkalmazásában, melyek eleganciát és időtállóságot nyújtanak. Fontosnak tartom az elképzelések összehangolásával a jól működő térkialakítást, a színek, formák és anyagok összhangját, a helyes arányok megtalálását egy barátságos, szép otthon megalkotásához. Jó érzés egységben látni az épületet a belső térrel, a kialakított enteriőrt a benne élőkkel.”
Orosz Andrea

Orosz Andrea

Közel 20 éve tervezek belső tereket. Otthonokat, irodákat, éttermeket. A lakberendezés sokoldalú embert kívánó szakma. Magában foglalja a képességet a megújulásra, a jó kommunikációt, az empátiát , a stílusérzéket, a szárnyaló fantázia mellett a pontosságot is.
CSISZÉR DESIGN

CSISZÉR DESIGN

Design és funkció. Egy üzlet kialakításánál odafigyelünk, hogy e kettő fogalom erősen meghatározó legyen. Fontos, hogy az ügyfél érezze a magas technológiát, ami a bizalom érzetet erősíti benne, hiszen minden tulajdonos visszajáró, elégedett ügyfeleket szeretne.
Empír Enteriőr

Empír Enteriőr

2012-ben nyitottuk lakberendezési szalonunkat Kecskeméten az Empír Enteriőr üzletet. Az Empír Enteriőr és a Stefánia Függönyszalon ma már teljes körű lakberendezési szolgáltatást nyújt, a tervezéstől egészen a belsőépítészeti generál kivitelezésig.
Orosz Péter

Orosz Péter

Elmondhatom, hogy a lakberendezésben tevékenykedek 15 éve lassan. Az évek során a különböző kereskedelmi pozíció betöltése lehetővé tette azt, hogy rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a bútor keresletről, kínálatról, szokásokról, igényekről és helyzetekről.
BRED Design Line

BRED Design Line

A 20+ éves tapasztalattal rendelkező — a design több részterületére specializálódó — csapat korszerű megoldásokat kínál, melyek fókuszában a tervezés — a funkcionális, ergonomikus design áll és a magas színvonalú kivitelezés.
Partner bútorház

Partner bútorház

Már a lakásépítés vagy lakásfelújítás tervezésétől állunk rendelkezésére lakberendezési tanácsadással, komplett lakberendezéssel, lakásába kerülő bútorainak tervezésével.
1 Építész Kft.

1 Építész Kft.

Mindig arra törekszem, hogy minden munkámból a maximumot hozzam ki, és jó érzéssel tölt el ha ennek révén az ügyfeleim életét jobbá tehetem.
TimaART

TimaART

Lakberendezés, design, trendek, ötletek, DIY, mütyűrök, kacatok, felújítások, átalakítások, torták, játékok…azaz móka és kacagás by TimaART :)
Szabó Rita

Szabó Rita

Te adod az igényeidet, kérdéseidet, én pedig hozzáadom a megoldásokat, válaszokat. Ebből az elegyből pedig OTTHON-t gyúrunk. Neked!
Kincses Tímea

Kincses Tímea

Tervezés során mérnöki szemléletet ötvözöm a képzőművészettel. Belsőtereim letisztultak, rendezettséget és vidámságot sugároznak.
Verhás Judit

Verhás Judit

Belsőépítészeti tervezés, Lakberendezés, 3D látványtervezés Székesfehérváron személyesen és távmunkában is!
Ungvári Home design

Ungvári Home design

Ungvári Henrietta lakberendező Lakberendezés Látványtervezés Tanácsadás Jász-Nagykun-Szolnok megye
NOZZE építész iroda

NOZZE építész iroda

Építészeti tervezés, belsőépítészeti tervezés, 3D látványtervezés. Kérjen ajánlatot!
Széplakterv

Széplakterv

Fő tevékenységi körünk a gerenrál tervezés és generál kivitelezés.
Szőcs László Zsombor

Szőcs László Zsombor

Egyedi, modern és időtálló belső terek és bútorok tervezése.
Mental Product Kft.

Mental Product Kft.

Tervezés, Bútorgyártás, Belsőépítészeti kivitelezés
Enteriőr Extra Bt.

Enteriőr Extra Bt.

Két fiatal, tehetséges kecskeméti lány vállalkozása.
Kri - Design

Kri - Design

LAKBERENDEZÉS | BELSŐÉPÍTÉSZET | BÚTORTERVEZÉS
ENNOÉ

ENNOÉ

LAKBERENDEZÉS | BELSŐÉPÍTÉSZET | BÚTORTERVEZÉS
Ivanovics Róbert

Ivanovics Róbert

Burkolás - csempézés - fürdőszobafelújítás
Rendes Gabriella

Rendes Gabriella

Lakberendezés, belsőépítészet
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

Egyéb információ
Ha Belsőépítészet szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen