Szobafestés Árak itt: Heves

Kapj 4 Szobafestés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
50 nm legyen benne a festék ára és a szín.

Heves Bélapátfalva

05.10.2021 Szobafestés
Összesen hány négyzetméter lesz kifestve?500
50 nm legyen benne a festék ára és a szín.

230.000

230.000 - 230.000
A konyhát és az előszobát szeretném festetni úgy, hogy a régi festést le kell kaparni, mert már 4 réteg van a falon. Ezen kívül ablakcsere volt a konyhában és az egyik szobában, de nem nagyon sikerült a falsíkkal összehozni. 
Konyha falfelület: 21 m2
Előszoba falfelület: 21 m2
Az ablakok hossza: 3,60 és 2,80 m

Heves Eger

21.07.2021 Szobafestés
Összesen hány négyzetméter lesz kifestve?150
A konyhát és az előszobát szeretném festetni úgy, hogy a régi festést le kell kaparni, mert már 4 réteg van a falon. Ezen kívül ablakcsere volt a konyhában és az egyik szobában, de nem nagyon sikerült a falsíkkal összehozni. Konyha falfelület: 21 m2 Előszoba falfelület: 21 m2 Az ablakok hossza: 3,60 és 2,80 m

100.000

39.000 - 100.000
Helyi árak
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
László S.
Szobafestés   15/01/2022

A megbeszélt időben mindig pontosan érkezett. Alapos előkészítés után szép munkát végzett. A menet közben felmerülő kérdésekhez rugalmasan állt hozzá. Ajánlom másnak is!

         
Éva B.
Szobafestés   07/12/2021

Nagyon meg voltam elégedve, gyorsan pontosan jött, szép munkát végzett, korrekt aron. Visszaadta a hitem abban, hogy ilyen is létezik, hogy a megbeszélt időpontban ott van a szakember is nagyon szépen megcsinalja a munkát. A Gábor tényleg szakember es nagyszerű ember, A munkán kívül köszönöm neki, hogy vannak ilyen emberek. Ajánlani fogom. Bakti Éva

         
Tóth R.
Szobafestés   12/11/2021

Bár az adott időre nem sikerült végezniük, megis kellemes csalódást okoztak nekem. Szépen dolgoznak. Fiatal de látszik hogy a lehető legjobban szeretnék megcsinálni a munkát. ár érték arányban tökéletes. Köszönöm önöknek a lehetőséget

         
Bernadett T.
Szobafestés   02/09/2021

Sürgősen szükségem volt szakemberre lakás festéshez. Fekete László vállalta a munkát. Hozott két jó szakembert magával, akik nagyon szép, precíz munkát végeztek. Csak ajánlani tudom őket, gyorsan, pontosan dolgoztak.

         
Miklós S.
Szobafestés   12/08/2021

Nagyon elégedett vagyok, minden rendben ment. A festő szimpatikus volt, közvetlen és folyamatosan tájékoztatott a munka állásáról,a festék típusáról, mit hány rétegben érdemes festeni stb. Rugalmas volt a szervezést illetően, előleget nem kért, az előre megállapodott összeget fizettem a munka végén. A lakás 53m2 és 180e ftba kerürt a tisztasági festés 2-3 rétegben, ebben 2 falat szürkére kértem és a fehér festéket a festő hozta.

         
Barbara B.
Szobafestés   04/08/2021

Rövid időn belül tudták vállalni a munkát, Gyorsan, szépen, megbízhatóan dolgoztak. Nagyon jó, profi munkát végeztek. Bátran ajánlom mindenkinek.

         
Vigh E.
Szobafestés   07/07/2021

Kiemelkedően korrekt és munkaorientált hozzáállás. A szemrevételezés alkalmával felmérték az ingatlant, amire már a helyszínen tudtak egy munkatervet és egy arányosított munkadíjat mondani. A munka minősége kifogástalan, pedig az ingatlan messze nem volt jó állapotban. Az egész folyamat alatt folyamatosan egyeztettek velem mindenről, mindent úgy csináltak meg, amilyennek én szerettem volna, Várakozáson felüli készséges, intelligens és dolgos csapat.

         
Nikoletta L.
Szobafestés   08/06/2021

Maximálisan elégedett voltam az elvégzett munkával! Hétvégén is dolgozott, többször visszajött, mert több munkát is adtam neki. Mindannyiszor nagyon rugalmas volt, pontos! Kedves, udvarias. Megbízható. Az elvégzett munka számomra teljesen tökéletes! Kar, hogy nem tudok fotót feltölteni, hogy lássátok milyen szép lett! ☺️ Köszönöm szépen Gábor! Örülök, hogy téged valasztottalak!

Heves - Kapcsolódó szolgáltatások
Laminált Padló Lerakása

Szobafestés Árak Heves közelében
 
Eger Gyöngyös Hatvan Sarud Mátraszentimre Ostoros
Szobafestés Költségkalkulátor
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen