Tiszaújváros Költöztetés Árak

Kapj 4 Költöztetés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Alexandra A.
Költöztetés   02/10/2023

Teljes mértékben meg voltunk elégedve. Ár is korrekt volt. Ajánlottuk már másoknak is, ők is elégedettek voltak.

         
Ibolya S.
Költöztetés   23/03/2023

Maximálisan elégedett vagyunk. A mai világban ritka az ilyen megbízható, türelmes, a munkáját profi szinten végző ember. Mindenkinek ajánlom!

         
Tamás N.
Költöztetés   11/03/2023

A srácok a megbeszélt idő előtt jelezték, hogy akár egy órával hamarabb is oda tudnának érni. Persze nem lett volna semmi gond, ha az előre megbeszélt időpontban értünk volna csak rá, de szerencsére nálunk pont jól is jött a helyzet. Minden profin ment, a rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználták. Gyorsan, gördülékenyen és problémamentesen zajlott a költözésünk. (indokolatlanul sok holmink volt pedig) Mégegyszer köszönet nektek srácok! Óriási pacsi! Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!

         
Lili K.
Költöztetés   21/11/2022

Teljes mértékben meg vagyok elégedve. Készségesek és segítőkészek voltak, magasan a legjobb ajánlatot tették.

         
Máté E.
Költöztetés   13/11/2022

Eszméletlen király volt a csapat. 4 cím, több mint 400km egy nap alatt és sehol egy karcolás semmin. Pontosak, kedvesek, gyorsak és még a szomszédnak is segítettek bevinni a mosógépet. Bárcsak más is így csinálná

         
Kalas K.
Költöztetés   30/08/2022

Pontos, megbízható szolgáltatás. Jó kapcsolattartók, készséges kiszolgálás. Máskor is őket kérjük majd (Artwork). Köszönjük a közvetítést.

         
Éva L.
Költöztetés   08/08/2022

Elfogadható árat ajánlották, amit básnál egyare is tartottak. Pontosan érkeztek. Vigyáztak mindenre a fél és lerakodásnál egyaránt. Őket kell választani.

         
Ádám K.
Költöztetés   14/07/2022

Szakszerű munkát végeztek. Nem várt körülmény volt, hogy egy másik költözés miatt nem rögtön fordultak, de korrektül visszajöttek és este fél 10-ig befejezték a költözést. Szimpatikus páros, legközelebb is szívesen veszem igénybe szolgáltatásukat.


Költöztetés Árak Tiszaújváros közelében
 
Polgár
Költöztetés Költségkalkulátor
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen