Tét Költöztetés Árak

Kapj 4 Költöztetés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Kis M.
Költöztetés   29/11/2022

Maximálisan elégedett vagyok. Pontosak voltak, összeraktak mindent és segítettek. Végig vidámak voltak. Profik.

         
Krisztina B.
Költöztetés   17/09/2022

A szolgáltatás nagyszerű volt, Minden rendben és persze tökéletesen is ment. Máskor is igénybe fogom venni a szolgáltatásukat.

         
Kalas K.
Költöztetés   30/08/2022

Pontos, megbízható szolgáltatás. Jó kapcsolattartók, készséges kiszolgálás. Máskor is őket kérjük majd (Artwork). Köszönjük a közvetítést.

         
Márk G.
Költöztetés   01/08/2022

Nagyon korrekt. Pontosan érkeztek, mindent ügyesen és gyorsan bepakoltak. Az ajánlat, amit előzetesen kaptam, nem lett több a költözés végére. Bátran ajánlom őket!

         
Galántai G.
Költöztetés   31/07/2022

Telefonos megbeszélés alapján pontosan jöttek,ügyesek,udvariasak és segítőkészek(elœre nem megbeszélt bútor szétszerelés sem okozott gondot)vigyáztak a bútorokra,lerakodásnál is teljesen összehangoltan dolgoztak,oda,és úgy pakoltak,ahogy kértük. A megbeszélt összeget kérték ügyes,korrekt csapat,ajánlom őket.(ha ismét költöznöm kellene,őket hívnám megint. Gábir

         
Orsolya B.
Költöztetés   20/05/2022

Minden rendben volt. Teljes mértékben elégedettek vagyunk és ajánljuk őket. Kedvesek, pontosak, normálisan kommunikáltunk.

         
Attila K.
Költöztetés   14/04/2022

Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Az emberei udvariasak, gyorsan flottul dolgoztak. Korrekt ár Tökéletesen elégedett vagyok. Ajánlani tudom mindenkinek.

         
Gyöngyi K.
Költöztetés   01/04/2022

Nem volt egyszerű dolguk se a kiköltözésnél, se a beköltözésnél, de nagyon gyorsan megoldották. Mindenünk épségben megérkezett. Nagyon köszönöm a segítségüket. Ajánlom őket szívből!


Költöztetés Árak Tét közelében
 
Tényő Kóny Győrújbarát Ikrény Győr Pannonhalma Pápa Öttevény Győrújfalu
Költöztetés Költségkalkulátor
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen