Sóskút Költöztetés Árak

Kapj 4 Költöztetés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Pintér P.
Költöztetés   17/11/2022

Tökéletes volt. Precízek és időben jöttek. Nagyon-nagyon meg vagyok elégedve. Régen találkoztam ennyire profi vállalkozóval. A megbeszélt összegért végezték el, mindenkinek csak ajánlom.

         
Krisztina B.
Költöztetés   17/09/2022

A szolgáltatás nagyszerű volt, Minden rendben és persze tökéletesen is ment. Máskor is igénybe fogom venni a szolgáltatásukat.

         
Kalas K.
Költöztetés   30/08/2022

Pontos, megbízható szolgáltatás. Jó kapcsolattartók, készséges kiszolgálás. Máskor is őket kérjük majd (Artwork). Köszönjük a közvetítést.

         
Illés M.
Költöztetés   28/08/2022

Pontos precíz munkát végeztek!A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek!A bútorokat óvatosan kezelték védték minden kérést szívesen megcsináltak! Rendkívül együttműködő páros volt! Legközelebb is Őket hívom!

         
Judit M.
Költöztetés   05/08/2022

Profik, megbízhatóak és korrektek. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott. Maximálisan elégedett vagyok velük. Biztos, hogy legközelebb is őket választom.

         
Ádám K.
Költöztetés   14/07/2022

Szakszerű munkát végeztek. Nem várt körülmény volt, hogy egy másik költözés miatt nem rögtön fordultak, de korrektül visszajöttek és este fél 10-ig befejezték a költözést. Szimpatikus páros, legközelebb is szívesen veszem igénybe szolgáltatásukat.

         
Henrietta C.
Költöztetés   26/06/2022

Többször is felhívtak, hogy egyeztessünk, gyorsak voltak, vigyaztak a butorokra, amit szallítottak, figyelmesek, kedvesek, korrektek!

         
Zoltán S.
Költöztetés   22/06/2022

Pontos volt az érkezés, a két fiatalember nagyon becsületesen végezte a be- és kirakodást is. Annyit fizettem amennyit előzetesen kalkuláltak. Jár az 5*****


Költöztetés Árak Sóskút közelében
 
Tárnok Biatorbágy Gyúró Törökbálint Kerület XXII.-Budafok-Tétény Etyek Martonvásár Diósd Érd Budaörs
Költöztetés Költségkalkulátor
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen