Sopron Bútorszállítás Árak

Kapj 4 Bútorszállítás árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Judit C.
Bútorszállítás   13/05/2023

időben jöttek, profin dolgoztak, segítőkészek és udvariasak - legközelebb is őket hívom, és ajánlom azoknak, akiknek szállításra van szükségük.

         
Éva P.
Bútorszállítás   03/04/2023

Pontos és figyelmes szállító. Teljesen meg voltunk elégedve az egyeztetés folyamatával és a végzett munkájával. Jó szívvel ajánlom másnak is!

         
Judit A.
Bútorszállítás   24/03/2023

Teljes mértékben meg vagyok elégedve, extra gyors szállítás, minden a megbeszéltek szerint történt. Ráadásul sajnos csak a helyszínen derült ki, hogy a bútor 2x olyan nehéz, mint gondoltam, ennek ellenére Márk készségesen felhozta a lépcsőn! Nagyon köszönöm és elnézést! Mindenkinek ajánlom, mi is keresni fogjuk még.

         
Ilona L.
Bútorszállítás   11/02/2023

Korrekt árajánlat, gyors, ügyfél orientált megállapodás, pontos, megbízható munkavégzés jellemezte munkájukat. Köszönöm!

         
Polgarne E.
Bútorszállítás   22/06/2022

Abszolut profik voltak a fiuk. Elozo nap megegyszer pontositottak a szallitando mennyiseget, nehogy keves legyen a hely, aznap a megbeszelt idoben ott voltak, precizek, gyorsak. Csak ajanlani tudom Oket! Koszonjuk nekik!

         
Lívia K.
Bútorszállítás   14/05/2022

Szuper pontos, preciz, hatékony pakolás, centire kihasználták a rendelkezésre álló teret. Eközben kedvesek és korrekt ár. Csak ajánlani tudom, máskor is velük költözünk, köszönjük!

         
Bernath Z.
Bútorszállítás   05/04/2022

Remek csapat bevallalosak korrektek és keményen dolgoznak! Jó kommunikáció. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

         
Bognar M.
Bútorszállítás   18/02/2022

Az ár végül magasabb lett a megbeszéltnél, ez kicsit meglepett. A szállító fiúk viszont nagyon udvariasak, figyelmesek, türelmesek és óvatosak voltak, minden rendben ment. Köszönöm szépen a munkájukat!


 
Bútorszállítás Költségkalkulátor
Ha Bútorszállítás szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen