Kiskunlacháza Költöztetés Árak

Kapj 4 Költöztetés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
3 szoba + konyha, fürdő, spejz, kinti kamra.

Ágyak, kanapé, fotelek, ruhásszekrények, komódok, könyvespolcok, íróasztal, kisasztal, dohányzóasztal, gurulós szék, cipős szekrények, étkezőasztal, székek, fürdőszobai bútor, mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép, biciklik, kerti eszközök, kerti asztal, műanyag székek, szőnyegek, dobozok.

Pest Kiskunlacháza

26.07.2021 Költöztetés
Fejér / Zámoly
Mekkora a költözés?3 szobás
Hogyan lehetséges a bútorok/tárgyak kipakolása a kiindulási címről?A ház/lakás földszinti
Hogyan lehetséges a bútorok/tárgyak bepakolása az új címen?A ház/lakás földszinti
3 szoba + konyha, fürdő, spejz, kinti kamra. Ágyak, kanapé, fotelek, ruhásszekrények, komódok, könyvespolcok, íróasztal, kisasztal, dohányzóasztal, gurulós szék, cipős szekrények, étkezőasztal, székek, fürdőszobai bútor, mosógép, hűtőszekrény, mosogatógép, biciklik, kerti eszközök, kerti asztal, műanyag székek, szőnyegek, dobozok.

224.540

224.540 - 224.540
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Branikovits B.
Költöztetés   21/01/2022

Nagyon meg voltam elégedve a bútorok elszállításával! Jó szívvel ajánlom Őket mindenkinek!! Én két emberes megrendeléssel éltem. Pontosak, gyorsak és nagyon ügyesen dolgoznak! Nem utolsó sorban nagyon készségesek !!!

         
Gáborné U.
Költöztetés   15/01/2022

Nagyon köszönöm a fiúknak,Gyorsan,precízen ,nagyon kedvesen, segítőkészen oldották meg a számomra megoldhatatlannak tűnő feladatot. Hibátlan munkát végeztek,ajánlom mindenkinek!!

         
Milán K.
Költöztetés   11/01/2022

Mindenkinek ajánlom. Pontos érkezés, precíz munkavégzés. Egyértelmű volt az árazás, nem voltak rejtett költségek. Rendkívül rugalmasak voltak.

         
Zoltán S.
Költöztetés   11/01/2022

Maximális profizmus, megbízható, korrekt cég. Ajánlom mindenkinek aki megbízható, normális és kedves emberekre szeretné a költözését bízni!

         
István V.
Költöztetés   23/12/2021

Zsolt és csapata az előzetes felmérést követően azonnal neki is láttak a feladatnak ami nem kisebb dolog volt mint egy pianínó elköltöztetése. Maximális hozzáértéssel végezték el.....nagy-nagy köszönet! Ajánlás mindenképp! 👍👍👍👍👍

         
Laci B.
Költöztetés   26/11/2021

Minden rendben volt. Csabáék pontosan érkeztek, végig udvariasak és segítőkészek voltak, a költöztetés gördülékenyen ment. Ezúton is köszönöm nekik még egyszer. Jár az 5 csillag! :)

         
Judit F.
Költöztetés   19/11/2021

Alapvetően elégedett vagyok, volt némi kavarás az időpont egyeztetésnél, de a végén közös nevezőre jutottunk. :)

         
Csilla K.
Költöztetés   05/10/2021

Öröm volt velük költözni! Remek és nyugodt csapat! Nem kapkodnak és a nehezebb szitukon sem problémáznak (pl. szűk ajtó), hanem megoldják azt. Tartották a megbeszélt időt és árat. Köszönöm!


Költöztetés Árak Kiskunlacháza közelében
 
Majosháza Ráckeve Dunavarsány Dömsöd Szigethalom Tököl Százhalombatta Makád Alsónémedi Dabas
Költöztetés Költségkalkulátor
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen