Kerület XXII.-Budafok-Tétény Szobafestés Árak

Kapj 3 Szobafestés árajánlatot.

KÉRJ 3 AJÁNLATOT
Egy lakás kifestését, 2 rétegben glettelés ,diszléc ragasztása.

Budapest Kerület XXII.-Budafok-Tétény

27.02.2022 Szobafestés
Összesen hány négyzetméter lesz kifestve?200
Hány szoba lesz kifestve?4 szoba
Plafonfestés szükséges-e?Igen, szükséges
Egy lakás kifestését, 2 rétegben glettelés ,diszléc ragasztása.

550

550 - 550
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Piroska D.
Szobafestés   09/11/2022

Attila, gyorsan, szépen, jó áron dolgozik. Mit lehet még mondani.... Az ilyen szakember ritka kincs. A XII. kerületben festett ki egy kis lakást, a munkát szépen elvégezte és tisztaságot hagyott maga után. Köszönöm.

         
Endréné S.
Szobafestés   20/10/2022

Bizony létezik olyan festő aki szakszerűen dolgozik, jó áron. Attilát egy beázás és elektromos tűz eltűntetése kapcsán kerestem. Nagyon precíz és megbízható szakember, aki azonnal és udvariasan reagált a megkeresésemre. Tapasztalt és hozzáértő igazi régivágású szakember , aki ismeri és szereti a szakmáját. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Tartotta magát a megbeszéltekhez, mind árban, mind időben. Nagyon szép lett a festés. Csak megköszönni és ajánlani tudom.

         
Éva W.
Szobafestés   14/08/2022

Tamás lelkiismeretesen végezte a tőle kért festési és javítási munkákat. Köszönet neki. Ajánlani tudom mindenkinek.

         
Nagy M.
Szobafestés   21/07/2022

Precíz, korrekt munkát végeztek nálam, szakmai hozzáértés 5*, udvariasság 5*. Ajánlom mindenkinek! A jövőbeni megbízásaim csak Nekik szólnak. Nagy Marianna

         
Zsohovszky Á.
Szobafestés   13/06/2022

Egy kis panellakás tisztasági festésével és mázolási munkáival bíztuk meg a mestert. Kedvező áron dolgozott, gyorsan, megbízhatóan. A különböző minőségű falfelületek és a szörnyedelmes fagylaltszínek sem hozták zavarba. A színválasztásban is nagy rutinnal adott tanácsot. Elégedettek vagyunk a munkájával. Ha a jövőben szükség lesz még festőre, biztosan keresni fogjuk.

         
Gabi C.
Szobafestés   27/05/2022

Időre jött, sőt még előbb is. Nagyon segítőkész, gyorsan megcsinálta, amit kértünk. Korrigálni is visszajött. Legközelebb is vele fogunk dolgozni.

         
Valéria Z.
Szobafestés   22/05/2022

Pontosan a megbeszélt igényeknek megfelelő, jó minőségű volt mind a festés, mind a burkolás. Emellett Gábor udvarias és segítőkész volt, más kisebb munkákat is elvégzett. Nagyon megbízható volt, a megbeszélt időpontokat is tartotta. Összegezve jó minőségű munkát végzett kedvező áron. Meg vagyok elégedve, szép lett a lakás.

         
Máté F.
Szobafestés   01/03/2022

Nagyon pontos és precíz, ha bármi gondom lesz, biztosan őt fogom keresni, csak ajánlani tudom. Még extra munkákat is elvégzett, szimpatikus nagyon.


Szobafestés Árak Kerület XXII.-Budafok-Tétény közelében
 
Törökbálint Kerület XXI.-Csepel Halásztelek Érd Kerület XI.-Újbuda Szigetszentmiklós Tököl Biatorbágy Kerület XXIII.-Soroksár Budakeszi
Szobafestés Költségkalkulátor
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen