Kerület XIX.-Kispest Szobafestés Árak

Kapj 4 Szobafestés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Egy nagyobb és egy kisebb szoba. Fal javítása szükséges. Az egyik falfelület penész elleni festése is. Kb. 15 m2. 
Egyszerű fehér festés kellene.
Az összfelület kb. 80 m2.

Budapest Kerület XIX.-Kispest

27.06.2021 Szobafestés
Összesen hány négyzetméter lesz kifestve?80
Egy nagyobb és egy kisebb szoba. Fal javítása szükséges. Az egyik falfelület penész elleni festése is. Kb. 15 m2. Egyszerű fehér festés kellene. Az összfelület kb. 80 m2.

1.600

1.600 - 1.600
Egy lakótelepi 53 m2 lakás festéséről lenne szó. A Lakás típus 1 szoba 2 fél szobás, ami összesen 7 helységet jelent. Jelenleg tapéta van a szobákban és az előszobában, ezeket el kellene távolítani. Alatta glettelt a fal. Sajnos a falak nagyon koszosak.
 Én most minden helységben festést szeretnék.
A festékek beszerzését vállalnám.

Budapest Kerület XIX.-Kispest

26.02.2021 Szobafestés
Összesen hány négyzetméter lesz kifestve?50
Egy lakótelepi 53 m2 lakás festéséről lenne szó. A Lakás típus 1 szoba 2 fél szobás, ami összesen 7 helységet jelent. Jelenleg tapéta van a szobákban és az előszobában, ezeket el kellene távolítani. Alatta glettelt a fal. Sajnos a falak nagyon koszosak. Én most minden helységben festést szeretnék. A festékek beszerzését vállalnám.

1.800

1.000 - 513.800
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Zsohovszky Á.
Szobafestés   13/06/2022

Egy kis panellakás tisztasági festésével és mázolási munkáival bíztuk meg a mestert. Kedvező áron dolgozott, gyorsan, megbízhatóan. A különböző minőségű falfelületek és a szörnyedelmes fagylaltszínek sem hozták zavarba. A színválasztásban is nagy rutinnal adott tanácsot. Elégedettek vagyunk a munkájával. Ha a jövőben szükség lesz még festőre, biztosan keresni fogjuk.

         
Gabi C.
Szobafestés   27/05/2022

Időre jött, sőt még előbb is. Nagyon segítőkész, gyorsan megcsinálta, amit kértünk. Korrigálni is visszajött. Legközelebb is vele fogunk dolgozni.

         
Valéria Z.
Szobafestés   22/05/2022

Pontosan a megbeszélt igényeknek megfelelő, jó minőségű volt mind a festés, mind a burkolás. Emellett Gábor udvarias és segítőkész volt, más kisebb munkákat is elvégzett. Nagyon megbízható volt, a megbeszélt időpontokat is tartotta. Összegezve jó minőségű munkát végzett kedvező áron. Meg vagyok elégedve, szép lett a lakás.

         
Máté F.
Szobafestés   01/03/2022

Nagyon pontos és precíz, ha bármi gondom lesz, biztosan őt fogom keresni, csak ajánlani tudom. Még extra munkákat is elvégzett, szimpatikus nagyon.

         
Libor J.
Szobafestés   21/02/2022

Nagyon meg vagyunk elégedve, pontos, precíz rendes munkát végzett Gurmai György mester nálunk. Ezúton is köszönjük. További jó munkát kívánunk! Szép Napot!

         
László S.
Szobafestés   15/01/2022

A megbeszélt időben mindig pontosan érkezett. Alapos előkészítés után szép munkát végzett. A menet közben felmerülő kérdésekhez rugalmasan állt hozzá. Ajánlom másnak is!

         
Éva B.
Szobafestés   07/12/2021

Nagyon meg voltam elégedve, gyorsan pontosan jött, szép munkát végzett, korrekt aron. Visszaadta a hitem abban, hogy ilyen is létezik, hogy a megbeszélt időpontban ott van a szakember is nagyon szépen megcsinalja a munkát. A Gábor tényleg szakember es nagyszerű ember, A munkán kívül köszönöm neki, hogy vannak ilyen emberek. Ajánlani fogom. Bakti Éva

         
Tóth R.
Szobafestés   12/11/2021

Bár az adott időre nem sikerült végezniük, megis kellemes csalódást okoztak nekem. Szépen dolgoznak. Fiatal de látszik hogy a lehető legjobban szeretnék megcsinálni a munkát. ár érték arányban tökéletes. Köszönöm önöknek a lehetőséget


Szobafestés Árak Kerület XIX.-Kispest közelében
 
Kerület XX.-Pesterzsébet Kerület XVIII.-Pestszentlőrinc-Pestszentimre Kerület IX.-Ferencváros Kerület X.-Kőbánya Kerület VIII.-Józsefváros Kerület VII.-Erzsébetváros Kerület XXIII.-Soroksár Kerület V.-Belváros-Lipótváros Kerület VI.-Terézváros Kerület I.-Várkerület
Szobafestés Költségkalkulátor
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen