Ebes Költöztetés Árak

Kapj 4 Költöztetés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Tamás N.
Költöztetés   11/03/2023

A srácok a megbeszélt idő előtt jelezték, hogy akár egy órával hamarabb is oda tudnának érni. Persze nem lett volna semmi gond, ha az előre megbeszélt időpontban értünk volna csak rá, de szerencsére nálunk pont jól is jött a helyzet. Minden profin ment, a rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználták. Gyorsan, gördülékenyen és problémamentesen zajlott a költözésünk. (indokolatlanul sok holmink volt pedig) Mégegyszer köszönet nektek srácok! Óriási pacsi! Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!

         
Zsófia K.
Költöztetés   15/01/2023

El vagyok képedve, h mennyire segítőkészek és udvariasak voltak. Mindenre vigyáztak, semmi sem sérült, plusz dobozokkal is kisegítettek minket. Nagyon hatékonyan haladt a munka, emellett végig biztonságban tudtuk az értékeinket. Jó szívvel ajánlom ezt a csapatot!

         
Bálint N.
Költöztetés   27/11/2022

Nehezített terepen, szuper pontossággal érkeztek és jól teljesítettek. Máskor is őket fogom hívni, csak ajánlani tudom!

         
Dora S.
Költöztetés   01/09/2022

Kedvesek, pontosak, gyorsak. Ket helyrol koltoztunk egy harmadik lokaciora barmilyen problema vagy fennakadas nelkul. Tiszta kommunikacio, profi hozzaallas es villamgyors munkavegzes. Maximalisan elegedett vagyok!

         
Lajos S.
Költöztetés   14/08/2022

Telefonon elmondtam kb. Mennyi holmira kell számítani. Mondott egy összeget és egy időtartamot. Ezt pontosan tartották amit mondtak. Pontosak voltak és precízek. Elégedett vagyok a munkájukkal

         
Henrietta C.
Költöztetés   26/06/2022

Többször is felhívtak, hogy egyeztessünk, gyorsak voltak, vigyaztak a butorokra, amit szallítottak, figyelmesek, kedvesek, korrektek!

         
Mónika O.
Költöztetés   19/06/2022

Mindenre nagyon vigyáztak a szállítók. Korrekt, gyors és ár-érték arányban megfelelő volt a szolgáltatás.

         
Anett C.
Költöztetés   04/06/2022

136 km-re kellett költöztetni. Kis késés után Pesten minden rendben, gyorsan zajlott és a megbeszéltek szerint. Ár/érték arányban nagyon jó és szívesen ajánljuk őket másoknak is!


Költöztetés Árak Ebes közelében
 
Debrecen
Költöztetés Költségkalkulátor
Ha Költöztetés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen