Alsózsolca Szobafestés Árak

Kapj 3 Szobafestés árajánlatot.

KÉRJ 3 AJÁNLATOT
Festés ki és visszapakolással, anyagbiztosítással.

Borsod-Abaúj-Zemplén Alsózsolca

19.02.2022 Szobafestés
Összesen hány négyzetméter lesz kifestve?50
Hány szoba lesz kifestve?3 szoba
Plafonfestés szükséges-e?Igen, szükséges
Festés ki és visszapakolással, anyagbiztosítással.

192.500

1.000 - 192.500
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Piroska D.
Szobafestés   09/11/2022

Attila, gyorsan, szépen, jó áron dolgozik. Mit lehet még mondani.... Az ilyen szakember ritka kincs. A XII. kerületben festett ki egy kis lakást, a munkát szépen elvégezte és tisztaságot hagyott maga után. Köszönöm.

         
Endréné S.
Szobafestés   20/10/2022

Bizony létezik olyan festő aki szakszerűen dolgozik, jó áron. Attilát egy beázás és elektromos tűz eltűntetése kapcsán kerestem. Nagyon precíz és megbízható szakember, aki azonnal és udvariasan reagált a megkeresésemre. Tapasztalt és hozzáértő igazi régivágású szakember , aki ismeri és szereti a szakmáját. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Tartotta magát a megbeszéltekhez, mind árban, mind időben. Nagyon szép lett a festés. Csak megköszönni és ajánlani tudom.

         
Éva W.
Szobafestés   14/08/2022

Tamás lelkiismeretesen végezte a tőle kért festési és javítási munkákat. Köszönet neki. Ajánlani tudom mindenkinek.

         
Nagy M.
Szobafestés   21/07/2022

Precíz, korrekt munkát végeztek nálam, szakmai hozzáértés 5*, udvariasság 5*. Ajánlom mindenkinek! A jövőbeni megbízásaim csak Nekik szólnak. Nagy Marianna

         
Zsohovszky Á.
Szobafestés   13/06/2022

Egy kis panellakás tisztasági festésével és mázolási munkáival bíztuk meg a mestert. Kedvező áron dolgozott, gyorsan, megbízhatóan. A különböző minőségű falfelületek és a szörnyedelmes fagylaltszínek sem hozták zavarba. A színválasztásban is nagy rutinnal adott tanácsot. Elégedettek vagyunk a munkájával. Ha a jövőben szükség lesz még festőre, biztosan keresni fogjuk.

         
Gabi C.
Szobafestés   27/05/2022

Időre jött, sőt még előbb is. Nagyon segítőkész, gyorsan megcsinálta, amit kértünk. Korrigálni is visszajött. Legközelebb is vele fogunk dolgozni.

         
Valéria Z.
Szobafestés   22/05/2022

Pontosan a megbeszélt igényeknek megfelelő, jó minőségű volt mind a festés, mind a burkolás. Emellett Gábor udvarias és segítőkész volt, más kisebb munkákat is elvégzett. Nagyon megbízható volt, a megbeszélt időpontokat is tartotta. Összegezve jó minőségű munkát végzett kedvező áron. Meg vagyok elégedve, szép lett a lakás.

         
Máté F.
Szobafestés   01/03/2022

Nagyon pontos és precíz, ha bármi gondom lesz, biztosan őt fogom keresni, csak ajánlani tudom. Még extra munkákat is elvégzett, szimpatikus nagyon.


Szobafestés Árak Alsózsolca közelében
 
Miskolc
Szobafestés Költségkalkulátor
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen