Alsózsolca Szobafestés Árak

Kapj 4 Szobafestés árajánlatot.

KÉRJ 4 AJÁNLATOT
Szolgáltatói Regisztráció

Ügyfél vélemények

         
Gergely S.
Szobafestés   26/09/2023

Alapos, szép, minőségi munkavégzés. Gyorsan végeztek a munkával és pontosan, a megbeszéltek szerint érkeztek, az ár-érték arány rendben van, csak ajánlani tudom.

         
János K.
Szobafestés   21/08/2023

A munkák a megrendelő kérésére csak ma kezdődtek el eddig 100% megelégedésemre. Pontos érkezés. Szakszerű előkészítés , szolgálatkész és udvarias kapcsolat. Biztos vagyok benne, hogy ez a véleményem továbbra is megmarad. Kürti János

         
Rebeka O.
Szobafestés   03/06/2023

Elég sokmindent kértem nagyon szép, Amit megbeszéltük minden úgy lett. Csak ajánlani tudom őket. A dekorációkban rutinosak, és megmutatták milyen lehetőségek vannak.

         
Marianna D.
Szobafestés   15/03/2023

A férjemmel nagyon meg vagyunk elégedve. A megbeszélt időben, pontosan, felkészülve jött. Tisztességgel mindent tökéletesen elvégzett. Nagyon gyorsan és szépen dolgozott. Árban is korrekt volt. Örülünk, hogy megtaláltuk, mert korábban több rossz tapasztalatunk volt. Csak ajánlani tudom.

         
Piroska D.
Szobafestés   09/11/2022

Attila, gyorsan, szépen, jó áron dolgozik. Mit lehet még mondani.... Az ilyen szakember ritka kincs. A XII. kerületben festett ki egy kis lakást, a munkát szépen elvégezte és tisztaságot hagyott maga után. Köszönöm.

         
Endréné S.
Szobafestés   20/10/2022

Bizony létezik olyan festő aki szakszerűen dolgozik, jó áron. Attilát egy beázás és elektromos tűz eltűntetése kapcsán kerestem. Nagyon precíz és megbízható szakember, aki azonnal és udvariasan reagált a megkeresésemre. Tapasztalt és hozzáértő igazi régivágású szakember , aki ismeri és szereti a szakmáját. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Tartotta magát a megbeszéltekhez, mind árban, mind időben. Nagyon szép lett a festés. Csak megköszönni és ajánlani tudom.

         
Éva W.
Szobafestés   14/08/2022

Tamás lelkiismeretesen végezte a tőle kért festési és javítási munkákat. Köszönet neki. Ajánlani tudom mindenkinek.

         
Nagy M.
Szobafestés   21/07/2022

Precíz, korrekt munkát végeztek nálam, szakmai hozzáértés 5*, udvariasság 5*. Ajánlom mindenkinek! A jövőbeni megbízásaim csak Nekik szólnak. Nagy Marianna


Szobafestés Árak Alsózsolca közelében
 
Miskolc Alsóvadász Szerencs
Szobafestés Költségkalkulátor
Ha Szobafestés szolgáltató vagy  Szolgáltatói regisztráció - Ingyen